سوالات و مشکلات PSP

از خود منی ریکاوری نمیشه؟چون از منوی ریکاوری به کامپیوتر وصل کردم نشد!:(

برای من هم همین اتفاق افتاد (وقتی 3.02 OE-A) رو نصب کردم ... ولی از طریق recovery mode باز به 1.5 برگردوندمش ... ولی حالا 3.03 OE-A رو نصب کردم و بدون مشکل کار می کنه .. :biggrin1:

سلام دوستان مي خواستم بپرسم اسمك 2008 بزاي پي اس پي هم مياد؟ و ايا پي اس پي ارزش خريدنو در حال حاضر داره و كلا گرا فيكش چطورياس چون خيلي خوشگله:p

graphikesh 1.5 barabare ps2 hast mitooni bazi begiri to memorish bezari barname berizi windows nasb koni ahang gosh bedi speeker hash mojeze hast film dvd bebini aks bebini internet beri bazi az bazihash game share hastand yani mitooni ba ye bazi ba digari ke faghat psp dare bazi koni gar che hamasho mishe online bazi kard update mishe save bazi roosh mitooni berizi dar akhar akhareshe vali ps2 hame ghablesh bayad dashte bashi chon baraye on bishtar baziye ghashang mesle GTA San ANdreas va Bully miyad

اگه ممکنه یکی بگه که ؟آیا رو Psp ولیو پک سیم Usb هست؟؟؟؟؟؟؟

خیر ، در Value Pack کابل USB نیست ، ولی نگران نباش چون قیمت کابل mini-USB برای PSP در بازار رضا 1500 تومنه !!! البته کابل های قر و فر داری هم در بازار پیدا می شن ، با قیمت های بالاتر ... ولی همشون سر وته یه کرباسن ... :)

نه ، همون کارهایی که Dark_Alex تویه فایل Readme.txt ش گفته بود ، رو انجام دادم و جواب گرفتم ... یه بار دیگه ، دقیق وضعیتت رو دقیق تشریح کن ، تا راه حلش رو پیدا کنیم ..

اگه ممکنه این readme آقای Dark Alex رو برای من هم بفرست شاید فرجی حاصل شد psp من هم درست شد

نه ، همون کارهایی که Dark_Alex تویه فایل Readme.txt ش گفته بود ، رو انجام دادم و جواب گرفتم ... یه بار دیگه ، دقیق وضعیتت رو دقیق تشریح کن ، تا راه حلش رو پیدا کنیم ..
یه اشتباه تو اینیستال OE-A 3.02 کردم صفحه سیاه شد:( از من ریکاوری هم نتونستم برگردونمش

سلام رفقا
يه سؤال دارم :confused:
ديروز ،يعني پريروز من PSP ام رو كامل شارژيدم
بعد كه كامل شارژ شدش Up ش كردم به 3.03 oea بعد كردمش 3.03 oeb

بعد در كل 3 ،4ساعت PS1 بازي كردم باهاش
بعد ديدم به طرز عجيبي باطريش توي يه روز تموم شدش
چرا؟.......................
ميگم نكنه باطريش خراب شده باشه . ؟ . ؟ . ؟ .
يا شايد اين ورژناي هك شده مشگل دارن و باطري رو سريع تموم ميكنن ؟
راستي سرعت CPu روي default بودش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or