stop the game
کاربر سایت
واسه اینکه با psp بشه آنلاین بازی کرد سرعت send recive چقدر باید باشه؟
سلام
چطوری میشه با psp به اینترنت وصل شد؟
نه عزیزم راهی ندارهغیر از وایر لس راه دیگه ای برای پی اس پی آنلاین بازی کردن هست؟ مثلا با اینترنت پر سرعت کیبل
اگه تو حالت ریکاوری میره نگران نباش , ببین مموریت رو ببر یه جای دیگه (با مموری ریدر یا یه psp دیگه ای) توش برنامه ی نصب OE-A رو برای ریکاوری کردن نصب کن . بعد مموری رو به psp خودت وصل کن و برو تو منو ریکاوری (R) و برو تو قسمت دوم و x رو بزن ..( تو قسمت oe طریقه ی ریکاوری رو توضیح دادم) که دستگات ریکاوری بشه و به حالت اولیه برگردهنقل قول از kaveh:
این Psp من روشن میشه ولی فقط یه صفحه ی سیاه می آد Psp بریک شده؟؟
چیکارش کردی اگه اینجوری باشه متاسفانه 70% اره؟؟؟؟
من کبوانم
تو اینیستال OE-A یه اشتباه احمقانه کردم
ولی تو منوی Recovery mode میره
اگه تو حالت ریکاوری میره نگران نباش , ببین مموریت رو ببر یه جای دیگه (با مموری ریدر یا یه psp دیگه ای) توش برنامه ی نصب OE-A رو برای ریکاوری کردن نصب کن . بعد مموری رو به psp خودت وصل کن و برو تو منو ریکاوری (R) و برو تو قسمت دوم و x رو بزن ..( تو قسمت oe طریقه ی ریکاوری رو توضیح دادم) که دستگات ریکاوری بشه و به حالت اولیه برگرده
از خود منی ریکاوری نمیشه؟چون از منوی ریکاوری به کامپیوتر وصل کردم نشد!اگه تو حالت ریکاوری میره نگران نباش , ببین مموریت رو ببر یه جای دیگه (با مموری ریدر یا یه psp دیگه ای) توش برنامه ی نصب OE-A رو برای ریکاوری کردن نصب کن . بعد مموری رو به psp خودت وصل کن و برو تو منو ریکاوری (R) و برو تو قسمت دوم و x رو بزن ..( تو قسمت oe طریقه ی ریکاوری رو توضیح دادم) که دستگات ریکاوری بشه و به حالت اولیه برگرده