سوالات و مشکلات PSP

سلام بچه ها
psp من فونت صفحاتی که فارسی هستند رو نشون نمیده! منظورم اینه که چند تا صفحه که فارسی هستند رو save کردم و با مرور گر psp بازشون میکنم اما هیچ کدوم از کلمات فارسی و درست نشون نمیده. حالت فونت رو بهunicode تغییر دادم بازم درست نشد.
فریم ویر دستگاه هم 3.2 oe b هستش. کسی میتونه کمکم کنه؟
چند بار اين مسئله گفته شده.

PSP با فونت هاي فارسي هماهنگي نداره بنابراين نميتونن صفحات فارسي رو ببينين.

آیا با گران شدن ps2 و psp در تابستان در ایران در دبی هم گرون شده اند در مالزی چی؟
الان قیمت ps2 و psp چند است؟
درپاییز چند میشه؟
من الان میتونم راحت بازی کنم پاییز به دلیل درس و ... نمیتونم مثل الان بازی کنم.به نظر شما الان psp بخرم یا ps2?
نظر سنجی:
1.من psp با ps2بخرم یا xbox360 بخرم یا ps3 بخرم؟
سوال ها:
1.آیا psp میتواند با ps2 ارتباط برقرار کند چگونه و چه فایده دارد؟چه چیز هایی را میشود ارسال و دریافت کرد؟
2.آیاpsp میتواند با ps3 ارتباط برقرار کند چه فایده ای دارد چه چیز هایی ارسال و دریافت میشود؟

در آخر بگم متشکر میشم سوالاتم را درست جواب بدید.

آیا با گران شدن ps2 و psp در تابستان در ایران در دبی هم گرون شده اند در مالزی چی؟
درپاییز چند میشه؟
من الان میتونم راحت بازی کنم پاییز به دلیل درس و ... نمیتونم مثل الان بازی کنم.به نظر شما الان psp بخرم یا ps2?
نظر سنجی:
سوال ها:
1.آیا psp میتواند با ps2 ارتباط برقرار کند چگونه و چه فایده دارد؟چه چیز هایی را میشود ارسال و دریافت کرد؟
2.آیاpsp میتواند با ps3 ارتباط برقرار کند چه فایده ای دارد چه چیز هایی ارسال و دریافت میشود؟

فكر نكنم دبي هم مثل ايران بي درو پيكر باشه كه هر كي هر قيمتي خواست جنساشو بده. اونجا نمايندگي سوني هست كه راحت ميشه ازش به همون قيمت كه در سايت ها اعلام شده بخرين.

PSP وليو حدود 270 تومن Basic حدود 230 تومن. PS2 رو هم خبر ندارم.

در پاييزم خدا ميدونه چند ميشه. چون بازار ايران اصلا حساب كتاب نداره.

در مورد اينكه PSP و Ps2 بخري يا X360 يا Ps3 بايد ببيني چه كنسولي ميخواي اگه ميخواي تو خونه باهاش بازي كني الان بهترين گزينه 360 هست به نظرم . اگه ميخواي Portable باشه و هر جا خواستي با خودت ببريش بهترين گزينه از نظر من PSP هست.

PSP هم به PS2 وص ميشه هم به PS3، مثلا ميتوني به عنوان Remote براي PS3 ازش استفاده كني و يا اينكه از طريق اينترنت شما PSP رو به PS3 وصل كني و بازي هايي كه روي PS3 هست رو روي PSP اجرا كني (اينو يكي از دوستان يادمه چند وقتي پيش توضيحاتشو نوشت توي اين سايت)

در ضمن سوال در مورد خريد رو در تاپيك مربوطش بنويس:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=801

درپاییز چند میشه؟
نظر سنجی:
سوال ها:

نخير قيمت psp و ps2 فقط در بازار ايران هست كه اينقدر متغيره! وگرنه در بيشتر(اكثر) كشورهاي دنيا به هيچ دليلي مغازه دارها نمي تونن جنس رو بالاتراز اون چيزي كه ارزش واقعيش هست بفروشن!

psp value الان حدود 280 هزرا تومن و ps2 حدود 200هزار تومن.
در پاييز به احتمال خيلي قوي يك چهارم مي ياد پايين يعني مثلا ps2 مي شه حدود 150 هزار تومن!

اينكه چه كنسولي بخري كاملا به خودت و سليقت بستگي داره ولي به نظر من نه ps3 بخر و نه 360 ! چون الان هم قيمتشون زياده و هم باتوجه به وضعيتي كه شما داريد(يعني گفتيد فقط تابستون مي خواييد بازي كنيد) اصلا مناسب نيست ps3 كه خيلي گرونه و كپي هم نشده 360 هم كه هنوز بازي هاي خوب تا يك سال ديگه براش نمي ياد با اين كه كپي خور شده و لي شايد فقط روزي بايد 2-3 ساعت باهاش بازي كني بدليل مشكل گرمايي كه داري نمي توني تو طول تابستون ازش لذت ببري!

بنظر من يا psp بخر يا ps2 ولي اگه قصد حمل كنسول رو نداري و برات مهم نيست حتما ps2 بخر چون هم بازي هاي زيادي داره كه سرگرمت مي كنه هم گرافيك بازيهاش از psp بهتره و مهمترين خصوصيتش اينه كه هيچ مشكل گرمايي نداره!

بله psp توسط اينفرارد هم با ps3 وهم ps2 مي تواند به عنوان يك كنترل ارتباط برقرار كند و چندتا كارايي ديگه كه من زياد اطلاع ندارم به عنوان مثال يكيش اينه:
Code:
http://forums.bazicenter.com/showpost.php?p=197475&postcount=185
بنظرم سوني برنامه ريزي هاي زيادي براي psp داره كه به مرورو روشون مي كنه! اين سياست سوني بوده و هست!!!
___________________________________-

اينگار پست من با آقا مهدي يكي شد! شرمنده...خواستم نفرستم ديگه دستم رفته بود روي ارسال!

سلام

من دو پی اس پی دارم ورژن 3.03 3.11 هست منئ چه فیمور دارک الکس
بریزم؟
شما بايد دانگريد كني اول تا بتوني فريمور OE بريزي.

احتياج به UMD هست.

فكر نكنم UMD بازي هاي GTA , Lumines رو داشته باشي بنابراين پيشنهاد ميشه به يكي كه دانگريد ميكنه مراجعه كنيد.

شما بايد دانگريد كني اول تا بتوني فريمور OE بريزي.

احتياج به UMD هست.

فكر نكنم UMD بازي هاي GTA , Lumines رو داشته باشي بنابراين پيشنهاد ميشه به يكي كه دانگريد ميكنه مراجعه كنيد.

کی دانگرید می کنه:laughing:

بعدش جواب سوال ما رو ندادی پی ام زده بودم!!

سلام بچه ها!
من یه مشکل اساسی با psp دارم:
تقریبا 70% بازی هایی که میریزم یا همون اولاش یا وسطای بازی یا توی دموی بازی یا گیر میکنه یا هنگ میکنه!
ورژن: 3.40 oe
بازی ها رو هم با فرمت iso و هم cso امتحان کردم... بعضی هاشون با هر دو مشکل داره!
این طوری اصلا نمیشه به یه بازی اطمینان کرد و اونو بیرون برد ممکنه یه دفعه گیر کنه و دیگه.....!!!
کسی همچین مشکلی داشته؟!
به نظرتون اگه این فریمور جدیده رو بریزم درست میشه؟!... راستی سرعت cpu رو هم تغییر دادم ولی اثری نکرده!!!
یکی کمک کنه!... این طوری اعصاب آدم خورد میشه!

سلام بچه ها!
من یه مشکل اساسی با psp دارم:
تقریبا 70% بازی هایی که میریزم یا همون اولاش یا وسطای بازی یا توی دموی بازی یا گیر میکنه یا هنگ میکنه!
ورژن: 3.40 oe
بازی ها رو هم با فرمت iso و هم cso امتحان کردم... بعضی هاشون با هر دو مشکل داره!
این طوری اصلا نمیشه به یه بازی اطمینان کرد و اونو بیرون برد ممکنه یه دفعه گیر کنه و دیگه.....!!!
کسی همچین مشکلی داشته؟!
به نظرتون اگه این فریمور جدیده رو بریزم درست میشه؟!... راستی سرعت cpu رو هم تغییر دادم ولی اثری نکرده!!!
یکی کمک کنه!... این طوری اعصاب آدم خورد میشه!

فکر کنم برا مموریت باشه که اصل نیست چون برا من هم با بعضی از بازی ها اینطوری بود مموری مو که عوض کردم اون باز ی ها اومد .
البته شاید برا تو این نباشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or