يه بار ديگه تست كن، از يه دانلود منيجر ديگه استفاده كن.من چیکار کنم خب فقط 479 کب دانلود کرد بعد زد download complete:laughing:![]()
هيچ چيز معلوم نيست ، منم نميتونم آينده رو پيش بيني كنم كه بگم مياد يا نه.چند تا سوال در مورد psp؟
psp باز ها جواب بدن.
آیا بازی های ps2 رو psp1 در آینده اجرا خواهد شد یا نه چه گونه مگه psp umd نمیخوره umd هم لنزش فقط بازی های psp را میخونه؟
قیمت psp الن چند است؟
سلام
من چیکار کنم که این بازی http://dl.qj.net/Hot-PXL-demo-PSP/pg/12/fid/14023/catid/446
که برای ورزن 3.50 تو 3.40 بیاد.
وقتی اجراش میکنم میگه باید به 3.50 آپدیت بشه
ممنون
از اين برنامه XviD4PSP استفاده كن. لينكشو بگردي 100 درصد پيدا ميكني.دوستان یک سوال
من می خواهم روی پی اس پی فیلم بریزم !!
خب من یک برنامه می خواهم که فیلم ها رو باکیفیت مناسب وحجم پایین تبدیل کنه
شما برنامه ای در نظر دارید من 3 -4 تا برنامه امتحان کردم اصلا خوب نبود.
بعدش فیلم ها بصورت پسوند mpeg - wmv
هستند
psp payyz chand mishe?از اين برنامه XviD4PSP استفاده كن. لينكشو بگردي 100 درصد پيدا ميكني.
اون فرمت هايي هم كه گفتي رو ساپورت ميكنه.
راستی بچه ها من هر چند وقت یک بار میرم پایتخت مفت اینترنت بیسیم ( Wi-Fi ) وصل میشم.
میخواستم بیام اینجا پست بدم دیدم فارسی رو اصلا نداره.
جاتون خالی یه دموی قابل بازی از YouPsp.com دانلود کردم حجمش 6 مگ بود سه سوته دانلود کردم.
البته سرعتش خیلی زیاد نیست چون هما باهاش وصل میشن.
خلاصه هر سوالی در این مورد داشتین بیاین از من بپرسین.![]()
psp payyz chand mishe?
ps2 payizz chand mishe?
به اينجا سر بزن لينكشو گذاشتم:آهان راستی من این ویندوز ویستا رو از هر لینکی خواستم دانلود کنم خراب بود.
میشه یکی لینک درستشو به من بده!!!
ممنون میشم.
من که هر کاری میکنم نمیره میتونی منبع اشو بگی(کدوم طبقه-یا مثلا جلوی کدوم مغازه)راستی بچه ها من هر چند وقت یک بار میرم پایتخت مفت اینترنت بیسیم ( Wi-Fi ) وصل میشم.
میخواستم بیام اینجا پست بدم دیدم فارسی رو اصلا نداره.
جاتون خالی یه دموی قابل بازی از YouPsp.com دانلود کردم حجمش 6 مگ بود سه سوته دانلود کردم.
البته سرعتش خیلی زیاد نیست چون هما باهاش وصل میشن.
خلاصه هر سوالی در این مورد داشتین بیاین از من بپرسین.![]()