سوالات و مشکلات PSP

سلام من پول psp رادارم psp بخرم یا ps2.
ببینید من دوست دارم با کیفیت بازی کنم همه جا بازی کنم آهنگ گوش بدم و .............شما درصدی به من کمک کنید مثلا بگید من 50 درصد به ps2 و 50 درصد هم به psp.
کمکم کنید گیرکردم راهنمایی کنید.اگه خواستید میتونید پیغام خصوصی بزنید.

این رم من هست... اصله یا نه؟!
سلام دوست عزیز
الان هیچ رمی تو بازار اصل نیست چه برسه به مال شما
میبینم که هنوز هلگرام سالمه ببر عوض کن ویه رم به رنگ قهوایی سوخته بخر میگن فرق نداره اما بدون که فرق میکنه امیدوارم به نتیجه برسی
موفق باشی

مگه همین طوری عوض میکنن؟! خب یارو تست میکنه و رم هم که سالمه و عوض نمیکنه!

مهدی جان شما هم به نظر من اگه میخای همه جا بازی کنی و آهنگ و ویدیو و ... هم داشته باشه psp عالیه!
ولی بهت بگم psp کشش بیشتر از 2-3 ساعت بازی رو نداره و یکم آدمو خسته میکنه!
ولی ps2 این طوری نیست... در ضمن بازی های توپ psp در راهند! و هر روز هم کلی بازی میریزه براش!.... ولی ps2 دیگه بازی کم براش میاد!... در عوض گرافیک ps2 یکم بهتره!
انتخاب نهایی با خودته!

سلام من پول psp رادارم psp بخرم یا ps2.
ببینید من دوست دارم با کیفیت بازی کنم همه جا بازی کنم آهنگ گوش بدم و .............شما درصدی به من کمک کنید مثلا بگید من 50 درصد به ps2 و 50 درصد هم به psp.
کمکم کنید گیرکردم راهنمایی کنید.اگه خواستید میتونید پیغام خصوصی بزنید.
999999999999999درصد pspچون PS2نه دیگه بازی توپ براش میاد نه میتونی باهاش همه جا بازی کنی ولی برای psp=god of war silent hell :cheesygri

سلام من همين ديروز اومدم تهران psp خزيدم :cheesygri
از خوشحالي دارم منفجر مي شم :love:
اما چندتا سوال داشتم ممنون مي شم جواب بديد (ببخشيد اگر يه كم ضايع هستن :blushing: )
1) يارو فروشنده مي گفت وقتي بازي مي كني حتما بتيد umd داخل دستگاه باشه كسي مي دونه واسه چي اينو گفت؟ اگه umd رو نذارم چي كي شه ؟
بازي اجرا نمي شه؟
2)اين psp حالته stand by knhvi ؟
3) اونجايي كه برا خاموش روشن كردنه نوشته hold اون برا چيه؟ :blushing:
4) سمت چپ psp يه كناره آنالوگ يه كليده اون برا چيه؟
5) format فيلمهاي داخل psp چيه؟ يه برنامه برا تبديل فيلما بديد لطفا
خيلي خيلي ممنون :love:

سلام من همين ديروز اومدم تهران psp خزيدم :cheesygri
از خوشحالي دارم منفجر مي شم :love:
اما چندتا سوال داشتم ممنون مي شم جواب بديد (ببخشيد اگر يه كم ضايع هستن :blushing: )
1) يارو فروشنده مي گفت وقتي بازي مي كني حتما بتيد umd داخل دستگاه باشه كسي مي دونه واسه چي اينو گفت؟ اگه umd رو نذارم چي كي شه ؟
بازي اجرا نمي شه؟
2)اين psp حالته stand by knhvi ؟
3) اونجايي كه برا خاموش روشن كردنه نوشته hold اون برا چيه؟ :blushing:
4) سمت چپ psp يه كناره آنالوگ يه كليده اون برا چيه؟
5) format فيلمهاي داخل psp چيه؟ يه برنامه برا تبديل فيلما بديد لطفا
خيلي خيلي ممنون :love:
1.معمولا بعضي بازي ها اين طوري هستند كه بايد شما يه UMD بذاري توي دستگاه كه بازي اجرا بشه. البته الان فريمور جديد اومده كه حالت جديدي از NO-UMD داره كه ديگه بيشتر بازي ها بدون UMD اجرا ميشن.

در مورد اينكه گفتي UMD نذارم چي ميشه هم بايد بگم اگه NO-UMD رو Disable كرده باشي اگه UMD داخل دستگاه نباشه بازي اجرا نميشه.

2.چرا حالت Stand By هم داره شما اگه دكمه پاور رو يه بار بالا فشار بدي ميره رو حالت Stand By يا Sleep Mode و اگه پاور رو چند ثانيه بالا نگهداري اون وقت PSP كامل خاموش ميشه.

3.Hold رو هم اگه بزني ديگه دكمه ها كار نميكنه، برا زماني استفاده ميشه كه مثلا گذاشتي توي جيبت و روي حالت Hold ميذاري كه الكي دكمه اي زده نشه.

4.اون WLAN هست و Wifi رو خاموش و روشن ميكنه براي اتصال به اينترنت و يا بازي Multiplayer بايد اونو روشن كني.

5.فرمتي كه بايد تبديل كني Mp4 هست براي برنامه هم يه سر به تاپيك زير بزن:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=5694

موفق باشي

خيلي ببخشي د چندتا سوال ديگه :
1) وقتي مي خوام psp رو شارژ كنم بزارم باطريش تا آخر خالي شه؟
2)چه قدر بزلرم شارژ بشه ؟
3)يه نفر معرفي كنيد كه بازيهايي رو كه مي خوام رو dvd برام بفرسته
بازم mer30

خيلي ببخشي د چندتا سوال ديگه :
1) وقتي مي خوام psp رو شارژ كنم بزارم باطريش تا آخر خالي شه؟
2)چه قدر بزلرم شارژ بشه ؟
3)يه نفر معرفي كنيد كه بازيهايي رو كه مي خوام رو dvd برام بفرسته
بازم mer30
1.راستش اگه بذاري باتري تموم بشه و بعد شارژ كني ميگن عمرا باتري بيشتر ميشه، ولي من حوصله اين كارو ندارم و هر موقع شارژ كم باشه شارژ ميكنم. ميل خودته.

2.شارژ رو وصل كن هر موقع چراغش خاموش شد يعني كامل شده. اگرم دستگاه روشن باشه وقتي شارژ پر بشه چراغ سبز ميشه.

کسی نبود؟بگه؟
من دقيقا نفهميدم منظورت چيه. يكم واضح تر بگو.

اگه مموری که میخای بخری ازش مطمئن هستی مشکلی پیش نمیاد!
ولی اگه فکر میکنی تقلبی هست بعدا به اندازه یه 1 گیگ هم جواب نمیده و هی وسط دمو یا بازی گیر میکنه!
به جاش دو تا 2 گیگ بگیر!... بازی بیشتر از 2 گیگ که نداریم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or