سوالات و مشکلات PSP

یه مشکل ، من بازی Traxxpad رو قبلا روی 3.40OE اجرا می کردم.
ولی الان روی 3.51M33-6 وقتی اجرا می کنم صفحه سیاه میشه و بازی هم اجرا نمیشه و PSP حتی خاموش هم نمیشه مگه اینکه باطریشو در بیاری !.
میشه خواهش کنم تنظیمات دقیق منوی Recovery رو توی 3.51M33-6 یکی بگه ؟
ممکنه از تنظیمات منوی Recovery باشه.

لطفا یکی به من کمک کنه!
میخام رم 2 گیگ بخرم... چی بخرم؟! از کجا بخرم؟! که مطمئن باشه و قیمتهاش هم خوب باشه؟!
رنگش باید قهوه ای باشه؟!..... یگانه چه طوره؟!
آخه رم خودم مشکی هست و وسط بازیها هی گیر میکنه!
لطفا کمک!........

سلام دوستان برای پی اس پی من یه مشکلی پیش اومده من وقتی پی اس پی رو روشن می کنم مستقیم میره توی ریکاوری یا همون تنضیمات من چک کردم دکمه Rهم گیر نکرده به نظر شما چشه وباید چیکارش کرد. باتشکر Rassool
راستی یه مشکل جدید وقتی مخواهی از بازی با دکمه هوم خارج بشی هم روی no هست وبه چپ وراستم نمیره که yes رو انتخاب کنم ومجبورم همونجا پی اس پی رو خاموش کنم .

لطفا یکی به من کمک کنه!
میخام رم 2 گیگ بخرم... چی بخرم؟! از کجا بخرم؟! که مطمئن باشه و قیمتهاش هم خوب باشه؟!
رنگش باید قهوه ای باشه؟!..... یگانه چه طوره؟!
آخه رم خودم مشکی هست و وسط بازیها هی گیر میکنه!
لطفا کمک!........
اینم یه عکس از مموری تقلبی و اصل

دو ستان خوبم سلام من امروز PSPخریدم میخواستم ببینم بازی های دمو رو کجا بریزم وبازی های ISOروکجا ورژن ش هم 3.40oeهست
و چه تور عکس پشت صفحه رو عوض کنم

دو ستان خوبم سلام من امروز PSPخریدم میخواستم ببینم بازی های دمو رو کجا بریزم وبازی های ISOروکجا ورژن ش هم 3.40oeهست
و چه تور عکس پشت صفحه رو عوض کنید
سلام
تبریک میگم
بازی دمو رو تو قسمت psp و پوشه game بریز و بازی ایزو رو تو پوشه ایزو بریز

سلام دوستان برای پی اس پی من یه مشکلی پیش اومده من وقتی پی اس پی رو روشن می کنم مستقیم میره توی ریکاوری یا همون تنضیمات من چک کردم دکمه Rهم گیر نکرده به نظر شما چشه وباید چیکارش کرد. باتشکر Rassool
راستی یه مشکل جدید وقتی مخواهی از بازی با دکمه هوم خارج بشی هم روی no هست وبه چپ وراستم نمیره که yes رو انتخاب کنم ومجبورم همونجا پی اس پی رو خاموش کنم .
شما به منوي ريكاوري برو ببين Autorun Program فعال هست يا نه؟ اگه فعال بود غير فعالش كن.
در مورد اون كه ميگي فقط روي No هست توي همه بازي ها اينجوريه؟

یه مشکل ، من بازی Traxxpad رو قبلا روی 3.40OE اجرا می کردم.
ولی الان روی 3.51M33-6 وقتی اجرا می کنم صفحه سیاه میشه و بازی هم اجرا نمیشه و PSP حتی خاموش هم نمیشه مگه اینکه باطریشو در بیاری !.
میشه خواهش کنم تنظیمات دقیق منوی Recovery رو توی 3.51M33-6 یکی بگه ؟
ممکنه از تنظیمات منوی Recovery باشه.
تنظيمات ريكاوري رو ايجوري تنظيم كن: (پست دوم رو بخون)
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=179352&highlight=Hide#post179352

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or