سوالات و مشکلات PSP

http://www.4shared.com/file/19515700/57f4998c/09072007_002_.html

این ویدیو مشکل پی اس پی من رو نشون می ده وهمه ی دوستان دانلود نکنن زیرا فقط برای متخصصان هست ولی برای دوستان هم ویدیو گذاشتم!!

بعدش این هم ویدیو ی نحوه ی وصل شدن به اینترنت که دوستان درخواست کرده بودن.

این ویدیو نیاز به کمی توضیح دارد.

هرمشکلی داشتید بگید؟

http://www.4shared.com/file/19517351/f0843d08/09072007_003_.html

توجه: ویدیو ها با موبایل گرفته شده و مخصوص کسانی که دایل آپ دارند ولی چه فایده ای حجمش زیاده ولی اگر واقعا نیاز به یاد گرفتن داره می تونه دانلود کنه.

می

«

آخه من دوستم یکی از بازی های من رو داشت وقتی هر یو ام دی می زاشت صدا اره برقی می داد

اون اومد لنز پاک کن خرید از راهی که یو ام دی می زاریم تمیز کرد ومشکلش هل شد من فکر کنم لنزم سوخته ولی برای چی؟

مس تونی بگی چی هست مشکلش آخه نمی تونم بهت برسونم.

دوست عزیز ، اگه UMD v رو تو دستگاه میزاری و آیکون دایره شکل سمت راست پایین صفحه میاد ولی نمیتونه UMD رو بخونه و آیکون هم میمونه ، و درضمن گوشت را پشت PSP بذار و دقت کن که صدای چرخش موتور Loading رو میشنوی یا نه.
اگه صدای موتور میومد ، لنز دستگاهت خراب شده .

PSP ات ضربه نخورده؟

دوست عزيز خوش اومدي به سايت.

در مورد بريك شدن كلا هر كاري كه منجر بشه Flash دستگاه آسيب ببينه و قابل خوندن نشه و يا پاك بشه باعث بريك شدن دستگاه ميشه. و دستگاه ديگه بالا نمياد.

بعضي مواقع دستگاه Semi Brick ميشه كه ميشه درستش كرد، در مواقعي هم Normal Brick ميشه كه ديگه كاري نميشه كرد و بايد مود چيپ يا مادربرد خريداري كنيد تا درست بشه.

مهدی جان از پاسخت متشکرم اما منظورم از سوال این بود که چه اتفاق هایی در حین انجام دادن چه کاری باعث میشه flash دستگاه آسیب ببینه و قابل خوندن نشه و یا پاک بشه ( وسط بازی کردن که خودش ییهو پاک نمیشه ؟؟ ) و منظور از flash دستگاه چه قطعه ای از دستگاه هست ؟؟ منظور حافظه داخلیست ؟؟

خواهشا شفاف سازی فرمایید:cheesygri

با تشکر

سلام...
من وقتی میرم توی تنظیمات recovery mode و توی قسمت configuration گیر میکنه و باید باتریش رو در بیارم ....
آخه من هیچ کاری نکردم و یک دفعه این طوری شد ....

دوست عزیز ، اگه UMD v رو تو دستگاه میزاری و آیکون دایره شکل سمت راست پایین صفحه میاد ولی نمیتونه UMD رو بخونه و آیکون هم میمونه ، و درضمن گوشت را پشت PSP بذار و دقت کن که صدای چرخش موتور Loading رو میشنوی یا نه.
اگه صدای موتور میومد ، لنز دستگاهت خراب شده .

PSP ات ضربه نخورده؟

آره صدای آرمیچر میاد وتموم می شه.

خوب لنز قیمتش چنده و آیا می ارزه درست کنم؟

درباره ضربه والله چی بگم تو کیف بود.
و یک سوال دیگه من پی اس پیم مال ژاپن این غیر ممکن خراب بشه.

من یک عمر با پی اس پی چینی بازی کردم و هیچیش نشد.

http://www.4shared.com/file/19565168/b9d8169a/CIMG1185.html

آخرین ویرایش:
دوستان سلام

من یک مشکل دیگر دارم نمی تونم منوی ریکاوری بیارم چه جوری میشه آورد.

http://www.4shared.com/file/17325526/4ee368c5/05062007_010_.html

بعدش آقای مهدی (اونی که هی گیر میده)

ازم یک سوالی پرسیدی که ...............

باید بگم که مودم وایرلس هست.

و فکر کنم wifimax هم اینجوری به اینترنت وصل می شه .

خواستی ویرایش بده مطلب رو پاک نکن.

مهدی جان از پاسخت متشکرم اما منظورم از سوال این بود که چه اتفاق هایی در حین انجام دادن چه کاری باعث میشه flash دستگاه آسیب ببینه و قابل خوندن نشه و یا پاک بشه ( وسط بازی کردن که خودش ییهو پاک نمیشه ؟؟ ) و منظور از flash دستگاه چه قطعه ای از دستگاه هست ؟؟ منظور حافظه داخلیست ؟؟

خواهشا شفاف سازی فرمایید:cheesygri

با تشکر

نه در حين بازي يهو پاك نميشه. كلا زماني كه فلش دستگاه در حال تغيير كردن هست ممكنه اين اتفاق بيفته مثل موقعي كه دارين فريمور دستگاه رو تغيير ميدين اگه كار نصفه كاره انجام بشه مثلا وسط كار باتري رو در بياري يا مموري ديسك رو خارج كني يا دستگاه رو خاموش كني فلش دستگاه چون داشت عوض ميشد و وسطش شما قطع كردي منتقل كردن فايل هاي جديد رو اين جوري ميشه.

مثلا يه نمونه ديگش اين كه بري Theme نصب كني. چون Theme رو داخل فلش ميريزي ممكنه فايلي اشتباهي كپي كني و دستگاه ديگه بالا نياد.

البته اين مورد آخر كه گفتم با يه بك آپ گيري از فلش حل ميشه ولي اگه در حين دانگريد يا آپگريد فريمور مشكلي پيش بياد احتمالش خيلي كمه كه بشه درستش كرد.

سلام...
من وقتی میرم توی تنظیمات recovery mode و توی قسمت configuration گیر میکنه و باید باتریش رو در بیارم ....
آخه من هیچ کاری نکردم و یک دفعه این طوری شد ....

شما فريمورت به احتما 99 درصد 3.40 OE هست چون اين مشكل فقط در 3.40 با بعضي از PSP ها بوجود مياد.

و یک سوال دیگه من پی اس پیم مال ژاپن این غیر ممکن خراب بشه.
اتفاقا الان برعكس شده بچه هايي كه به من pm ميدن ميگن دستگاشون خراب شده بيشترشون ژاپنيه دستگاهشون :)

من یک مشکل دیگر دارم نمی تونم منوی ریکاوری بیارم چه جوری میشه آورد.
دستگاه رو خاموش كن و بعد R رو نگهدار و روشن كن.

اونی که هی گیر میده
شما مطمئن باش اگه قوانين رو رعايت كني كسي به شما گير نميده.

آخرین ویرایش:
کاملا" درسته .....
راه حل چیه ؟
راه حل با درد سر کم ...
من يه كار بهت ميگم بكن اگه درست نشد. بايد ريكاور كني به 1.5 بعد به 3.30 Oe تبديل كني كه ديگه اين مشكل پيش نياد.
اول PSP رو با كابل وصل كن به PC
بعد به منوي ريكاوري برو به قسمت Advanced و بعد Flash1 رو بزن و بعد يه درايو ايجاد ميشه رو دستگاهت برو داخلش و فايل config.se رو پاك كن. بعد داخل پي اس پي Back رو بزن بعد Exit رو بزن.

دوباره به منوي ريكاوري برو به قسمت Configuration برو اگه بازم هنگ كرد بايد ريكاور كني.

دوستان می تونید یک کلیپ برای من بگزارید که چگونه منوی ریکاوری میاد برای پی اس پی من نمی یاد
شما باطري رو در بيار ...
بعد PSPت رو روشن كن ...
به محض اينكه روشن كردي، بلافاصله دكمه R رو نگه دار!
به كليپ هم احتياج نداري! ...
البته هميشه لازم نيست باطري رو در بياري، چون تازه كاري گفتم.
PSP به دو صورت خاموش ميشه ...
1- Sleep Mode كه با يه فشار كوچيك Power به بالا حاصل ميشه ...
2- Turn off = Shotdown : كه با روش زير حاصل ميشه!
بايد دكمه POWER رو 6ثانيه بالا نگه داري، بعد PSP به حالت Shotdown ميره ...
حالا با روشن كردنش، ميتوني دكمه R رو نگه داري و وارد منوي ريكاوري بشي ...

کاملا" درسته .....
راه حل چیه ؟
راه حل با درد سر کم ...
البته يه دليل ديگه هم ميتونه داشته باشه ...
شما موقعي كه توي منوي ريكاوري ميري، مموري توي دستگاهت نداري؟ يا مموري هم داري ؟
بعضي وقتا كه من از PLugin استفاده ميكردم و موقع رفتن توي منوي ريكاوري، مموري رو در مياوردم، توي منوري ريكاوري گير ميكرد.
شايد شما هم اين مشگل رو داشته باشي ؟
اگر اينجوري بود، مموري رو يه فرمت بكن، حتماً يه فرجي حاصل ميشه!

من يه كار بهت ميگم بكن اگه درست نشد. بايد ريكاور كني به 1.5 بعد به 3.30 Oe تبديل كني كه ديگه اين مشكل پيش نياد.
اول PSP رو با كابل وصل كن به PC
بعد به منوي ريكاوري برو به قسمت Advanced و بعد Flash1 رو بزن و بعد يه درايو ايجاد ميشه رو دستگاهت برو داخلش و فايل config.se رو پاك كن. بعد داخل پي اس پي Back رو بزن بعد Exit رو بزن.

دوباره به منوي ريكاوري برو به قسمت Configuration برو اگه بازم هنگ كرد بايد ريكاور كني.

ممنون ....
با این کاری که گفتی درست شد .... باز هم تشکر ...

از آقایی که بالا پست زدن ( فکر کنم آقا مهدی هستن ) هم متشکر .....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or