سوالات و مشکلات PSP

.آقا سلام . دستم به دامنتون من حدود چهارصد تومان پول دارم من دو تا راه مد نظرم هست
اول اینکه میتونم یه پی اس پی با یه گوشی ارزون مثل کا هفتصد و پنجاه بگیرم . دوم اینکه یه گوشی ناز مثل پی نهصد و نود بگیرم . می خو استم نظر شما رو هم بدونم . اگه جوابمو بدید خیلی ممنون میشم. (تازه پی نهصد و نود ارزون تر در میاد).کمک

:(:(:(:(:((:((:(:((:(:((:lightbulb::lightbulb::lightbulb::crying::crying::crying1::crying1::no:::unsure::unsure::thinking::thinking::lightbulb:lightbulb:hurted::hurted::huh::huh::exclaim::exclaim::confused::confused::confused::((:((;);):question::question::question::question::question::question::question:

كا 750 كه خيلي خزه. ولي پي اس پي به نظر من خوبه.پي990 هم كم كم داره خز مي شه !:D

دوست من حتما همون k750 + psp رو بگیر!
به خزی هم کاریت نباشه گوشی فوقالعاده کارایی هست تا دو گیگ هم جواب میده!
p990 هم داره خز میشه و نسبت به 750 فقط صفحه لمسی داره!
psp رو بگیر حالشو ببر.... گوشی n95 هم باشه بعد از دو ماه حتی دستت هم نمیگیریش!
اگر هم بتونی بی خیال گوشی بشی x360 عالیه!

راستی ای کاش سوالت رو تو تاپیک کمک برای خرید مطرح میکردی!

سلام
من یه چیز جدید متوجه شدم!!!
من یکی از دوستام یه psp 1001 داره...منظورم قدیمی های ژاپنی...الان ورژن 3.03oe هستش...یه umd داره که توش چندتا بازی demo داره و چند تا کلیپ...وقتی به قسمت video میری انتخاب umd هم داره ولی برا من که 3.30oea2 هست همچین قسمتی نداره!!فقط memory رو میشه انتخاب کرد!!
چرا؟!اگه seting باید تغییر بدم ممنون میشم کمکم کنید!!!

سلام
من یکی از دوستام یه psp 1001 داره...منظورم قدیمی های ژاپنی...الان ورژن 3.03oe هستش...یه umd داره که توش چندتا بازی demo داره و چند تا کلیپ...وقتی به قسمت video میری انتخاب umd هم داره ولی برا من که 3.30oea2 هست همچین قسمتی نداره!!فقط memory رو میشه انتخاب کرد!!
وقتي UMD رو بذاري توي دستگاه در قسمت Video و Music و Game كه بري UMD وجود داره و اگه در قسمت Game بري چند تا تريلر بازي رو برات نشون ميده در قسمت Video يه تريلر فيلم (اسپايدر من) رو پخش ميكنه در قسمت Music هم چند تا موزيك ويديو.

ربطي به فريمور نداره.

UMD رو كه بذاري توي دستگاه خودش مياد.

وقتي UMD رو بذاري توي دستگاه در قسمت Video و Music و Game كه بري UMD وجود داره و اگه در قسمت Game بري چند تا تريلر بازي رو برات نشون ميده در قسمت Video يه تريلر فيلم (اسپايدر من) رو پخش ميكنه در قسمت Music هم چند تا موزيك ويديو.

ربطي به فريمور نداره.

UMD رو كه بذاري توي دستگاه خودش مياد.

آقا مهدی نمیشه!!بازی ها رو میشناسه ولی video رو نه!!!
یه سوال دیگه.میشه مستقیم 3.02oe-b رو به 3.30 تبدیل کرد یا باید اول به 3.03 تبدیل کنم؟؟

آقا مهدی نمیشه!!بازی ها رو میشناسه ولی video رو نه!!!
یه سوال دیگه.میشه مستقیم 3.02oe-b رو به 3.30 تبدیل کرد یا باید اول به 3.03 تبدیل کنم؟؟
نميدونم شايد مشكل از UMD شما باشه.

ببينم روي UMD ات چي نوشته؟ Vol.1 هست؟

در مورد سوال دومت: بله ميشه مستقيم 3.40 بريزي.

آقا مهدي.نمي دوني مشكل ما چجوري حل ميشه؟ تو صفحه قبل خودم رو جر دادم كسي جواب نداد...
راستش دقيقا نميشه گفت ولي به احتمال زياد مموريت تقلبي هست چون الان تو بازار پر از مموري تقلبي هست.

مموري رو با ويندوز فرمت كن. بعد بازي رو كپي كن. به منوي ريكاوري برو و سرعت CPU رو روي 333 بذار كه كندي بازي رو بهتر كنه. بازيت رو هم حتما ISO كن و كپي كن.

اگه بازم مشكل داشت احتمال خيلي زياد مموريت مشكل داره و تقلبي هست.

در مورد اون بازي كه ميگي بعد از دموش هنگ ميكنه. شما به منوي ريكاوري برو و No-UMD رو Disable كن و يه UMD بذار توي دستگاه و بازي رو اجرا كن.

من دو مشكل شبيه هم با دوتا برنامه دارم اگه ممكنه يه راهنمايي كنيد.

مشكلم با اجرا نشدن برنامه ها نيست!، اتفاقا اجرا هم مي شن و حتي مي تونم ازشون استفاده كنم ولي اين دوتا برنامه كه اسمشون PSP Universal Remote (براي كنترل كردن تلويزيون و غيره)و dgen psp 170b (براي اجراي بازي هاي سگا) هست هركدومشون داخل منوي XMB كه مخصوص انتخاب بازي هست به غير از آيكون خودشون دوتا فايل به شكل شكسته نشون ميدن كه وقتي روشون مي ري نوشته اطلاعات صدمه ديده(Corrupted Data ) .

مي خواستم ببينم مي تونم كاري كنم كه اين دوتا فايل ديگه نباشن چون از لحاظ ظاهري يكم اذيت مي كنن!

در ضمن داخل سه تا پوشه GAME , GAME 150 , GAME 340 كپي كردم ولي در هر سه مورد مشكل به همون شكل باقي مونده!

من دو مشكل شبيه هم با دوتا برنامه دارم اگه ممكنه يه راهنمايي كنيد.

مشكلم با اجرا نشدن برنامه ها نيست!، اتفاقا اجرا هم مي شن و حتي مي تونم ازشون استفاده كنم ولي اين دوتا برنامه كه اسمشون PSP Universal Remote (براي كنترل كردن تلويزيون و غيره)و dgen psp 170b (براي اجراي بازي هاي سگا) هست هركدومشون داخل منوي XMB كه مخصوص انتخاب بازي هست به غير از آيكون خودشون دوتا فايل به شكل شكسته نشون ميدن كه وقتي روشون مي ري نوشته اطلاعات صدمه ديده(Corrupted Data ) .

مي خواستم ببينم مي تونم كاري كنم كه اين دوتا فايل ديگه نباشن چون از لحاظ ظاهري يكم اذيت مي كنن!

در ضمن داخل سه تا پوشه GAME , GAME 150 , GAME 340 كپي كردم ولي در هر سه مورد مشكل به همون شكل باقي مونده!
شما به منوي ريكاوري برو و بعد به قسمت Configuration برو و در آخر هم Hide corrupt icons رو فعال كن تا Corrupted Data ها رو مخفي كنه.

البته بعد از اين كار بازم يه تعدادشون ميمونه كه چاره اي نيست ديگه، بايد بسازي باهاشون.

سلام
البته PSP هاي 1001 ، چيني هستن! ( مثل مال خودم، كه تاحالا خدايي آخ هم نگفته و خيلي خرجونه و خيلي توپه اين مدل. :cool:)
منم داداشم يه PSP مدل 1004 داره (كه البته اين PSP آزمايشگاه منه! :biggrin1:) ولي مثلاً توي خود UMD ، يه قسمت آپديت داره ...
يا مثلاً توي قسمت VIDEO فقط يه تريلر از SPider man داره ...
در كل ميخوام بگم رو اين UMD ها،زياد نميشه حساب كرد، شايد يادشون رفته كه اون قسمت ها رو توي UMD اضافه كنن! ولش كن، حساسيت نشون نده.
همين كه بازي كپي رو ميتوني به واسطه اون اجرا كني خودش كليه.

البته PSP هاي 1001 ، چيني هستن! ( مثل مال خودم، كه تاحالا خدايي آخ هم نگفته و خيلي خرجونه و خيلي توپه اين مدل. :cool:)
منم داداشم يه PSP مدل 1004 داره (كه البته اين PSP آزمايشگاه منه! :biggrin1:) ولي مثلاً توي خود UMD ، يه قسمت آپديت داره ...
يا مثلاً توي قسمت VIDEO فقط يه تريلر از SPider man داره ...
در كل ميخوام بگم رو اين UMD ها،زياد نميشه حساب كرد، شايد يادشون رفته كه اون قسمت ها رو توي UMD اضافه كنن! ولش كن، حساسيت نشون نده.
همين كه بازي كپي رو ميتوني به واسطه اون اجرا كني خودش كليه.

آقا تو 1001 میخونه رو دستگاه من نمیخونه!!بله روش زده vol.1 !!روش تریلر نیست چند تا کلیپ هستش که کیفیت فوق العاده ای داره!!!
اگه مشکل از umd باشه خوب باید رو اون دستگاه هم نخونه دیگه!!!
آقا مهدی من میخوام همین دستگاه 1001 رو که الان ورژنش 3.02oe-b هستش به 3.30oe-a2 تبدیل کنم...هیچ مشکلی پیش نمیاد؟اخه واسه خودم نیست میترسم!!مثل تبدیل 3.10 به 3.30 باید عمل کنم؟؟؟

تشکر ولی با سوال

دوستان از اینکه جواب سوال منو دادید ممنون ولی هنوز چند تا مسئله هست
من پی اس پی رو بیشتر به خاطر کارایی های مولتی مدیا می خوام.1
اندازه ی دقیق صفحه اش رو به اینچ می خوام (البته یک وقت فکر نکنید که من پی اس پی .2 ندیدم .من یکسال پیش بوسیله ی یکی از دوستام با پی اس پی آشنا شدم)برای مقایسه
کلا میخوام پی اس پی برای من نقش یه کامپیوتر جیبی رو بازی کنه یعنی در کنار بازی زیاد .3 بتونم ازش بعنوان یه ام پی فر پلیر حرفه ای استفاده کنم
حالا به نظر شما برای من پی اس پی با یه گوشی ارزون بهتره یا پی 990؟:confused::confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or