داداش شما بايد فيلمهات رو توي پوشه X://MP_ROOT/100MNV01 كپي كني.ُسلام خدمت دوستان!
من از وقتی به Fw3.02 اپدیت کردم نمیتونم فیلم های کنورت شده رو ببینم!یعنی اصلا تو پوشه فیلم ها قابل رویت نیست.
لطفا راهنمایی کنید
شما بهتره از برنامه XviD4PSP استفاده كني.مهدی جان!
قبل از این که به 3.02 آپ کنم همین کار هایی رو که فرمودید رو انجام میدادم بدون هیچ مشکلی فیلم میدیدم ولی الان که به 3.02 آپ کردم وقتی DVD رو تبدیل میکنم(در ضمن تو همون پوشه mp root , بقیه مراحل رو انجام میدم اصلا اون فایل رو نمی تونم ببینم
ممکنه به برنامه ای که تبدیل میکنم ربط داشته باشه ؟چه برنامه ای با FW3.02سازگاره؟
بله تا 3.50 دانگريد ميشه.سلام.یعنی کمک.می خواستم بپرسم PSPهایی که FWاونها از 3.3 بالاتره Downgradeمیشه ؟
1.چه جوری داونگرید میشه ؟
2. آیا به Umd هم نیازی هست ؟
دوستان اگه میشه سریع تر جواب منو بدید چون خیلی عجله دارم و اگه تا فردا جواب نگیرم باید بی خیال psp شم.![]()
كدوم ويندوز Xp رو ميگي؟یه سوال من ویندوز xp رو باید تو کدوم پوشه بریزمو چه جوری باید اجراش کنم:confused:
سلام
من پی اس پی دارم ورژن 3.3
چجوری میتونم باهاش فایل های فلش و اس دبلیو اف رو ببینم ؟
یه سوال دیگه
پی اس پی هایی که روشون نوشته 1001 k کجایی هستن ؟ ژاپنی هستن ؟
توي همون لينكي بهت دادم توضيح نصبش براي Xp رو دادم ديگه.همونی که تو برنامه های برتر هفته گذاشتین راستی من browser م خالیه باید چیکار کنم اینم که لینک دادی دانلود کردم نحوه اجرا هر دو رو اگه میتونی بنویس راستی شاخه اصلی یعنی چی
مشخصات سخت افزاری psp و اینکه گرافیک psp در حد ps2 است؟توي همون لينكي بهت دادم توضيح نصبش براي Xp رو دادم ديگه.
شاخه اصلي يا Root Memory مثلا اين جوري ميشه:
اگه به خواي يه فايل رو مثل a.bmp رو در شاخه اصلي كپي كني اين جوري ميشه:
X:\a.bmp
يعني در شاخه اصلي درايو كپي كن و داخل هيچ فولدري نريز.
لينك سالمه من الان چك كردم. روش نصبشم دقيقا همونه كه گفتم.خب منم اول همین کارو کردم اما هیچ عملی انجام نشد:confused:
ابته اون برنامه های برتررو اینیکه لینک دادی کامل دانلود نشد