سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوست عزیز با عرض پوزش بگم که میش خودتون راهنمایی کنید چون من هیچی از اون تاپیک و حرفای خودتون سر در نیو وردم از اول بگید من چی کار کنم تا اخرش:biggrin1:

شما کنسولتو ببر تعمیر اگه سر در نمیاری !
ببرش پیش آقا طاهر ( Next GEn )
www.nextgen.ir

نمیخواد خودتونو به زحمت بندازینن مشکل من اینه که من بندر عباسم و اقا طاهرتون تهران.اینجا هم کسی نمیشناسم کسی وارد باشه خوب اگه حوصله ندارین یا نمی خواین توضیح بدین اصلا موردی نداره بازم ممنون:(

نمیخواد خودتونو به زحمت بندازینن مشکل من اینه که من بندر عباسم و اقا طاهرتون تهران.اینجا هم کسی نمیشناسم کسی وارد باشه خوب اگه حوصله ندارین یا نمی خواین توضیح بدین اصلا موردی نداره بازم ممنون:(

نه مشکلی در توضیح نیست ........مشکل در بیان اون با نوشتار هست
شما اون PDF خلیل جان رو بخون حل میشه
وسایل مورد نیاز اچار trox 8 & trox 10 واشر پلاستیکی . فلزی(اندازه واشر در PDF)
پیچ(در PDF )
شما بیاد x-clamp هارو در بیاری بعد جای اونها از پیچ و واشر استفاده کنی
اما کاملتر همراه با عکس در اون PDF خلیل هست
البته در YOUTUBE نیز ویدیو های هست ........کافیه سرچ بدی X-clamp In 4 mIn و ویدیو رو ببینی;)
کمکم خواستی بگو!

شما بندر عباسی منم لارم
من از لار کنسولمو فرستادم تهران بدون مشکل هم رسید و برام برگشت ;) ( با پست )

بابا تو کجای دنیا دیدی فیلم های DVD Rip که هر کودومشون 4 گیگ هستن
بیا 6 تا فیلم 4 گیگ رو یه DVD 4.7 گیگی جا بدن ؟

علی جون چقدر داری سوتی میدی!! :biggrin1:

فیلم های DVD Rip با فرمت avi ( یا بقولی همون DivX ) معمولا 700 مگابایت هستن! بعضی مواقع به یک گیگ و خورده ای هم میرسن که این درصورتیه که فیلم طولانیتر از معمول باشه...

سلام
اقا من 360 رو همین الان گرفتم دستگاه رو از خودش روشن کردم رو دسته با ارم 360 روشن کردم بعد دور این ارم هی 4تا چراغ سبز روشن خاموش میشه چیکار کنم دستگاهو دسته هم دیگه رو بشناسن؟!!!!!!!

سلام
اقا من 360 رو همین الان گرفتم دستگاه رو از خودش روشن کردم رو دسته با ارم 360 روشن کردم بعد دور این ارم هی 4تا چراغ سبز روشن خاموش میشه چیکار کنم دستگاهو دسته هم دیگه رو بشناسن؟!!!!!!!
یه دکمه ریزی رو خوده دسته و کنسول هست اون دو تا رو بزن هم رو دسته هم رو کنسول تا مشکلت حل بشه
دمکمه دسته بالای دسته هست

سلام.
این مشکل اصلی X360 هست که از جی پی یو نشئت میگیره که به علت عدم مراقبت(یا هم مشکلات اسمبل و کولینگ) پیش میاد. کنسولتون رو یک مدت خاموش بذارید و اگر دوباره مشکل داشت، بازش کنید و X-Clampـش کنید احتمالا درست میشه.

عزیز من هر 3چراغی که با طxclamp درست نمیشه شاید بدتر هم بشه اول باید کد 3 چراغ رو پیدا کرد
در ضمنن کی میگه از gpu هست شاید از سی پی یو یا برد یا پل جنوبی یا درایو یا .... بازم بگم؟
در ضمن با توجه به اینکه دسگاه زیاد سرد شده (البته فکر نکنم از این باشه) مشکل پیچیده تر میشه

آخرین ویرایش:
خب پس از مدت ها گفتیم دوباره یه دست به سر و روی 360 بزنیم ببینیم درست میشه یا نه !! :دی

این کنسول من مشکلش خیلی وقت هست که شروع شده . وسط بیشتر بازیها فریز میکرد و هیچ وقت هم درست نشد ! جالبیش اینجاست که هیچ وقت هم سه چراغ قرمز نداده ! :دی

با این حال از یک هفته پیش روش دوباره کار کردم . همه کارهای لازم رو کردم از قبیل Xclamp , 12 V و ... . حتی قاب بالا و پایین 360 و همچنین جای X ها رو هم بریدم و فن گذاشتم ! ( قبلا خلیل جان یک عکس گذاشته بود از این مورد . منظورم اینه که این فن ها امکان نداره که مشکلی ایجاد کنند چون در جاهای به خصوصی قرارگرفتند ) .
دیروز هم که خمیر سلیکون رو عوض کردم و ... .
اما باز هم فریز میکنه تو بازیهای به خصوصی که البته تعدادشون هم زیاده !! :دی .

به نظر من دو دلیل داره :

1 - مشکل از لنز درایو هست که احتمالش خیلی زیاده !! الان یه دو سالی هست داره کار کنه .

2 - پایه های رم ها اینقدر ضعیف شدن که ... . اما من در تعجبم چرا هیچ وقت سه چراغ نمیده ! واقعا در تعجبم .

جالبیش اینجاست مثلا یه مدت بازی Dark Sector واسه من فریز میکرد اما چند روز بعد که بازی میکردم فریز نمیکرد !

به نظرم که این 360 من کلا یه مشکلی داره که واقعا سخت فهمیدنش . حداقل واسه من اینطوره .
به هر حال این مشکل خودم رو اینجا گفتم که اگه کسی از دوستان نظری داره به من بگه .

خیلی ممنون .

آخرین ویرایش:
این کنسول من مشکلش خیلی وقت هست که شروع شده . وسط بیشتر بازیها فریز میکرد و هیچ وقت هم درست نشد ! جالبیش اینجاست که هیچ وقت هم سه چراغ قرمز نداده ! :biggrin1:
دقیقا منم همین مشکلو داشتم مهدی جون
فرستادم تهران X Clamp کردن درس شد دقیقا همینطور که گفتی هی هنگ میکنه ولی سه چراغ نمیده
ماله منم همینطور بود اما درس شده
ولی امروز رفتم رفتم بازی The Bourne کنم که هی به یه جای خاصی از بازی که میرسیدم هنگ میکرد :biggrin1:
فکر کنم ماله منم دوباره داره سکته میکنه :biggrin1:
اقا چجوری اهنگ بریزم تو 360؟!:blushing:
آهنگ هایی که می خوای رو CD یا DVD رایت کن بزار رو کنسول بدم بریز رو هارد همین ;)

آخرین ویرایش:
دقیقا منم همین مشکلو داشتم مهدی جون
فرستادم تهران X Clamp کردن درس شد دقیقا همینطور که گفتی هی هنگ میکنه ولی سه چراغ نمیده
ماله منم همینطور بود اما درس شده
ولی امروز رفتم رفتم بازی The Bourne کنم که هی به یه جای خاصی از بازی که میرسیدم هنگ میکرد :biggrin1:
فکر کنم ماله منم دوباره داره سکته میکنه :biggrin1:

اخه علی مشکل اینجاست که ماله من با X clamp هم درست نشده :دی .
واسه منم خود طاهر Xclamp کرد که بعدا خودم تکمیلش کردم . به هر حال هنوز هم مشکل 360 من اعجاب انگیر است ! :دی

خب پس از مدت ها گفتیم دوباره یه دست به سر و روی 360 بزنیم ببینیم درست میشه یا نه !! :دی

این کنسول من مشکلش خیلی وقت هست که شروع شده . وسط بیشتر بازیها فریز میکرد و هیچ وقت هم درست نشد ! جالبیش اینجاست که هیچ وقت هم سه چراغ قرمز نداده ! :دی

با این حال از یک هفته پیش روش دوباره کار کردم . همه کارهای لازم رو کردم از قبیل Xclamp , 12 V و ... . حتی قاب بالا و پایین 360 و همچنین جای X ها رو هم بریدم و فن گذاشتم ! ( قبلا خلیل جان یک عکس گذاشته بود از این مورد . منظورم اینه که این فن ها امکان نداره که مشکلی ایجاد کنند چون در جاهای به خصوصی قرارگرفتند ) .
دیروز هم که خمیر سلیکون رو عوض کردم و ... .
اما باز هم فریز میکنه تو بازیهای به خصوصی که البته تعدادشون هم زیاده !! :دی .

به نظر من دو دلیل داره :

1 - مشکل از لنز درایو هست که احتمالش خیلی زیاده !! الان یه دو سالی هست داره کار کنه .

2 - پایه های رم ها اینقدر ضعیف شدن که ... . اما من در تعجبم چرا هیچ وقت سه چراغ نمیده ! واقعا در تعجبم .

جالبیش اینجاست مثلا یه مدت بازی Dark Sector واسه من فریز میکرد اما چند روز بعد که بازی میکردم فریز نمیکرد !

به نظرم که این 360 من کلا یه مشکلی داره که واقعا سخت فهمیدنش . حداقل واسه من اینطوره .
به هر حال این مشکل خودم رو اینجا گفتم که اگه کسی از دوستان نظری داره به من بگه .

خیلی ممنون .
مهدی جان منم یه مدت این مشکلو داشتم(اون اوایل که گرفته بودم)
بیشتر به خاطر نوع دیسک بود !! بعد از یه مدت حل شد!!! شما نوع دیسکی که استفاده میکنی چیه ؟؟؟
مثلا دستگاه من اصلا پلی باکسو نمیتونه اجرا کنه!!! ولی برعکس دستگاه قبلیم پلیباکسو از همه ی مدل ها بهتر اجرا میکرد
به نظر من اون بازی های که مشکل دارنو با یه نوع دیسک دیگه امتحان کن:biggrin1:

سلام

اول یک نکته رو بگم که من کنسول ندارم و درست نمی تونم تحلیل دقیقی کنم
پس اگر ممکن هستش به سوالات بنده دقیق و کامل توضیح بدهید که بتونم درست تجزیه کنم.

QuinT
این کنسول من مشکلش خیلی وقت هست که شروع شده . وسط بیشتر بازیها فریز میکرد و هیچ وقت هم درست نشد ! جالبیش اینجاست که هیچ وقت هم سه چراغ قرمز نداده !

کنسول شما تاریخش ساخت کی هستش؟ و از چه مدتی بعد از خرید کنسول این مشکل شروع شده.

بعد منظور دقیق شما از فیریز چی هستش؟ میشه بگید دقیقا توی اون لحظه فریز چه اتفاقاتی رخ میده؟
آیا در تصویر جگیز ظاهر میشه.؟

در طی بروز این مشکل و قبل از آن هیچ شیوه ی Cooling برروی کنسول انجام نداده بودید؟

X-Clamp که انجام دادید از چه نوعی هستش و بروی کدام پردازنده انجام شده است؟

اما باز هم فریز میکنه تو بازیهای به خصوصی که البته تعدادشون هم زیاده !! .

بازی رو بروری دیسک های دیگر هم تست کردید؟

- مشکل از لنز درایو هست که احتمالش خیلی زیاده !! الان یه دو سالی هست داره کار کنه .

تا به الان درایور کنسول خود را باز کردید؟ اگر مشکل از درایور باشد که شاید بتوان با تنظیم لنز مشکل را حل کرد.

- پایه های رم ها اینقدر ضعیف شدن که ... . اما من در تعجبم چرا هیچ وقت سه چراغ نمیده ! واقعا در تعجبم .

روی رم ها سینک نصب کردید؟ آیا در هنگام بازی تست کردید که چقدر گرم شده اند؟

شرایط محیطی که کنسول توی اون قرار داره چطور هستش بیشتر صبح ها مشکل داره یا شب ها

ممنون میشم به سوالات پاسخ بدهید

تا بعد حق نگهدار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or