سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من امروز يك dvd خريدم كه 6 تا فيلم داشت دستگاهم منوي اصلي فيلم ها رو مياره ولي وقتي مي خواي فيلم رو انتخاب كني فيلم رو اجرا نميكنه و بعد دوباره منوي اصلي رو تكرار ميكنه -فيلم توي دستگاه dvd اجرا ميشه.عيب از چيه؟
چه فورمتی هست این فیلم ؟
Divx هست ؟ DVD RIP ؟

سلام بچه ها یه مشکل برام پیش اومده.مشکلم اینه که وقتی کنسولو روشن میکنم 3چراغ میده البته هیچ تصویری هم ندارم.همه ی کابلا هم درست وصل کردم .:( راستش وقتی وارد اتاق شدم متوجه روشن بودن کولر گازی شدم یعنی 4ساععت زیر کولر بود وقتی دست زدم دیدم حسابی یخ زده از اون به بعد 3چراغ شد اما هیچ تصویری هم نداره فکر کنم از سرما خراب شده باشه.وقتی گرمم شد هیچ فرقی نکردد.

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها یه مشکل برام پیش اومده.مشکلم اینه که وقتی کنسولو روشن میکنم 3چراغ میده البته هیچ تصویری هم ندارم.همه ی کابلا هم درست وصل کردم .:(
سلام.
این مشکل اصلی X360 هست که از جی پی یو نشئت میگیره که به علت عدم مراقبت(یا هم مشکلات اسمبل و کولینگ) پیش میاد. کنسولتون رو یک مدت خاموش بذارید و اگر دوباره مشکل داشت، بازش کنید و X-Clampـش کنید احتمالا درست میشه.

قطعا باید اجرا بشه
ولی من فیلم های DVD rip رو ندیدم چند تا فیلم رو یه DVD باشه !!!! ;)
اینایی که شما میگی DivX هست و اگه آخرین آپدیت داشبورد رو نکرده باشه این فرمت
روی کنسولتون اجرا نمیشه !
فكر نكنم divx باشه چون توي ps2 جواب ميده-راستي بعضي فيلم هاي dvd رو كه توي 360 ميزارم تصوير سياه ميشه و هيچي نشون نميده
تا موقعي كه dvd رو بر دارم كه اون وقت داشبورد مياد.

سلام.
باید پایه ی هیت سینکها رو باز کنید و برعکس کنید. فکر کنم اموزشش توی انجمن باشه. این تاپیک.

بر عکس!
x-clamp برای مواقعی هست که پایه gpu شل میشه و شما باید فلز x مانند رو که زیر برد هست پیچ هاشو باز کنی و برداری و به جاش از واشر و پیچ استفاده کنی تا سینک به چیپ خوب بچسبه البته با 3 خط نمیشه کامل گفت

فكر نكنم divx باشه چون توي ps2 جواب ميده-راستي بعضي فيلم هاي dvd رو كه توي 360 ميزارم تصوير سياه ميشه و هيچي نشون نميده
تا موقعي كه dvd رو بر دارم كه اون وقت داشبورد مياد.
بابا تو کجای دنیا دیدی فیلم های DVD Rip که هر کودومشون 4 گیگ هستن
بیا 6 تا فیلم 4 گیگ رو یه DVD 4.7 گیگی جا بدن ؟

دوست عزیز با عرض پوزش بگم که میش خودتون راهنمایی کنید چون من هیچی از اون تاپیک و حرفای خودتون سر در نیو وردم از اول بگید من چی کار کنم تا اخرش:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or