به هر حال مرسی پدرام جانمن با درایو Samsung کار نکردم.به همین دلیل هم تا الان پاسخت رو ندادم.
کابل فن ها رو قطع کن بزار 2 چراغ بده بعد خاموشش کن بزار خنک بشه اگه بعدش تصویر داد 12 ولت و شودر رو اجرا کن X-CLAMP ها رو هم وردار ایشالا که درست بشه:biggrin1:خوب من چه کار کنم یه راهی بگین که خودم بتونم درستش کنم
بله آقا چرا نمیشه،تا چند ساعت دیگه ایمیلش میزنم،الان که درایو رو جدا کردم کنسول راحت روشن میشه ولی وقتی دویاره وصلش می کنم روشن نمیشه و چراغ وسط هم از همون اول روشن میمونه و چشمک هم نمیزنه،پس یه جورایی ایراد به درایو ربط داره دیگه؟اگه پاور چراغش روشن میشه 4 تاش هم سبز میشه پس سالمه ببین چراغ وسط دستگاه چشمک میزنه یا نه راستی اگه میشه SAM-OFW رو واسم بفرست ممکنه MS28 باشه میتونی EMAIL کنی؟
بله آقا چرا نمیشه،تا چند ساعت دیگه ایمیلش میزنم،الان که درایو رو جدا کردم کنسول راحت روشن میشه ولی وقتی دویاره وصلش می کنم روشن نمیشه و چراغ وسط هم از همون اول روشن میمونه و چشمک هم نمیزنه،پس یه جورایی ایراد به درایو ربط داره دیگه؟
آق مشکل من به طرز عجیبی حل شد،یه کابل ساتای دیگه زدم و درست شد،جالب اینه که وقتی کابل خودشه میرنم بالا نمیاد کلا و وقتی کابل خودشو برعکس میزنم ارورE64 میده
حالا ایرادی نداره از یه کابل ساتای دیگه به جای اصلی استفاده کنم؟
دوستان من یک فن گرفتم که lcd داره و درجه حرارت رو نشون میده....
می خواستم بدونم درجه حرارت مجاز چقدر هست؟؟؟ همچنین می خواستم بدونم که چرا وقتی کنسول رو خاموش می کنی فن خاموش نمیشه و 30 دقیقه بعد خاموش میشه...البته lcd همیشه روشن باقی می مونه؟؟؟
احتمالا کایل VGA یا Component مشکل داره با یه کابل دیگه تست کنسلام دوستان
دستگاه من مدتی است که روشن می شود ولی نه صدا دارد نه تصویر نه چراغ قرمزی فقط چراغ کوچک سبز وسطی روشن می شود لطفا کمکم کنید
چرا برا منم اينجوري بود وتو اگر تو سر درايو بزني بيرون مياد اما اگه مي خواي درست بشه يه كاره اساسي كن در درايورت رو باز كن و يه لايه چسب بزن روي موتور درايورت دقت كن يه لايه چسب نواري نازك بزني روي اون قسمت آهني هه.وسطشو نزني هاسلام،بعد از کلی دنگ و فنگ بالا خره دستگاه سه چراغ شده ام رو دادم x-clamp کردن و ،فن اضافه و 12 ولت کردن رو هم انجام دادم.
حالا یه مشکل دیگه دارم،درایوم به این راحتی ها باز نمیشه باید چندین بار eject رو بزنم تا باز بشه،البته این اتفاق موقعی میا فته که درایو خالی باشه،برای همین مجبورم همیشه توش یه دیسک بزارم بمونه.راه حلی برای این مسئله نیست؟
سلام.سلام خدمت دوستان
دیروز داشتم بازی میکردم برق قطع و وصل شد بعد که کنسولو دوباره روشن کردم 3 چراغ داد ارور کدش در اوردم 0102 بود
حالا از اساتید میخوام که بهترین راه برای درست کردنش رو بهم بگن الان دره کنسولو باز کردم
از من می شنوی دیگه روشنش نکن کنسول منم به همین مثیبت 3 4 ماه پیش دچار شداقا من کنسولمو x-clamp کردم ولی توی داشبورد هنگ میکنه