.:Snape:.
عضو جدید
یعنی لنز جدید بزارم یا چیزه دیگه اگه امکان داره یه توضیح بدین.بهتر هست بدی لنزش رو برات درست کنن.
.
یعنی لنز جدید بزارم یا چیزه دیگه اگه امکان داره یه توضیح بدین.بهتر هست بدی لنزش رو برات درست کنن.
.
یعنی لنز جدید بزارم یا چیزه دیگه اگه امکان داره یه توضیح بدین
سلام دوستان خسته نباشید
ما 6 روز پیش رفتیم یه XBOX Arcade خریدیم 6 روز نشد 3 چراغ داد زیادم استفاده نکردم ...!!!! رو ترانس که زده 175 به نظرم میاد فالکونه چون ماله بعد 2008 ... یه کابل HDMI ام داشتم همونو وصل کرم ممکنه کابلم کنسولو خراب کرده باشه ؟
من حدودا ده دوزه یه xbox arcade falcon 2008 گرفتم. روزی هم باش بیش از کی دو ساعت بازی نکردم. تقریبا از همون روزهای اول دستگاه زود به زود هنگ می کردو تا حالا نزدیک به بیست بار هنگ کرده. با تنظیم لنز هم درست نشد. اطراف دستگاهم خالیه.به نظر شما راه حل چیه و هزینش حدودا چقدر میشه؟خیلی ممنون.....
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=13456
من یه احتمال میدم.چون خودم روز دومی که خریدم کنسولم 3 چراغ داد.ممکنه اون پریز برقی که دوشاخه آداپتور کنسول رو توش زده اون دوشاخه خوب توش چفت نشده باشه.من موقع کپی خور این مشکل برام پیش اومد.بهتر هست چک کنید ببینید اون دو شاخه درست جا گرفته یا نه.
باز هم میگم این یه احتمال هست و چون برای خودم پیش اومده بود گفتم که چک کنی.
من حدودا ده دوزه یه xbox arcade falcon 2008 گرفتم. روزی هم باش بیش از کی دو ساعت بازی نکردم. تقریبا از همون روزهای اول دستگاه زود به زود هنگ می کردو تا حالا نزدیک به بیست بار هنگ کرده. با تنظیم لنز هم درست نشد. اطراف دستگاهم خالیه.به نظر شما راه حل چیه و هزینش حدودا چقدر میشه؟خیلی ممنون.....
نه دستگاه رو آکبند برام از اونور آوردند. سریالش هم یکیه . راستش دستگاه چند روز خاموش بود .دیروز یه پنکه گذاشتم پشتش حدود دو ساعت کار کرد.با این حساب احتمالا این شاهکار مایکروسافت مشکل گرمایی داره. روش cache رو هم قبلا امتحان کردم . متاسفانه اونم جواب نداد......