سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام . من يه ایکس باکس سه چراغ با کد 0102 داشتم و به شيوه سوم آقا خليل (police _110 ) اکس کلمپ کردم ولی حالا دستگاه روشن نمیشه و وقتی پاور رو فشار میدم چراغ آداپتور از نانجی قرمز میشه کمک کنيد تورو خدا
یه ذره وحشتناک میزنه!!:biggrin1:
در کل 360 که سه چراغ شد جاش تو ویترینه چه برسه به اینکه انقدر تو مایه های وحشتو ایناست!
حالا امیدوارم بشه کاریش کرد
ولی اگه دیدی کسی اینجا جوابتو نداد یه زنگ بزن از NEXTGEN بپرس
66958764

اقا درایوم هیتاچیه بازم که میکنمش اجکت نمیکنه:(

به کاربر Reza-Sony پیغام خصوصی بده.ایشون وارد هستن به این کارها.راهنماییت می کنن.ممکنه مشکل از اون ریل هایی باشه که باعث باز و بسته شدن درب درایو میشن.

سلام
من tv 21 اینچ دارم نمی دونم چرا وقتی بازی ها رو می اندازم تتو دستگاه به خصوص تو فوتبال اسم بازی کن ها تو ترکیب تار می زنه ! این مشکل کلیه ؟ ! راهی چیزی نداره ؟ تو بقیه بازی ها هم وقتی یکی از rb , lb , رو میگه بزن نمی دونم کودوم رو میگه تاره !
یه مشکل دیگه اینه که a رو وقتی میزنم میره گیر میکنه بعد 2 ثانیه می اندازه بیرون چی کارش کنم

سلام
من tv 21 اینچ دارم نمی دونم چرا وقتی بازی ها رو می اندازم تتو دستگاه به خصوص تو فوتبال اسم بازی کن ها تو ترکیب تار می زنه ! این مشکل کلیه ؟ ! راهی چیزی نداره ؟ تو بقیه بازی ها هم وقتی یکی از rb , lb , رو میگه بزن نمی دونم کودوم رو میگه تاره !
چون TV 21 " Resolution پایین هست همچین مشکلی به وجود میاد
شما کافی یه کابل VGA بگیرید بعد با مانیتور حالا چه CRT چه LCD بشینید بازی کنید
با HD TV هم اگه بازی کنید که دیگه چه بهتر دیگه اسم بازیکنا یا کلا نوشته ها رو تار نمیبینید

آخرین ویرایش:
با HD TV هم اگه بازی کنید که دیگه چه بهتر دیگه اسم بازیکنا یا کلا نوشته ها رو تار نمیبینید

منم این مشکل دوستمونو دارم
مانیتور من LCD ولی wide نیست
تا چه رزولوشنی رو ساپورت میکنه؟

مرسی

منم این مشکل دوستمونو دارم
مانیتور من LCD ولی wide نیست
تا چه رزولوشنی رو ساپورت میکنه؟

مرسی
اینکه من بگم تا چه Resolution ساپورت میکنه
شما باید مدل LCD رو بگید ولی اگه WIde Screen نیست
اونو رو 768×1024 بزار تست کن ( از تو داشبورد )
ولی قاعدتا شما نباید هیچ مشکلی داشته باشین که اسم بازیکنا تار باشه هر توشته دیگه
با توجه به اینکه LCD دارین

دوست عزیز مشکلت چیه.کامل شرح بده تا راهنماییت کنیم... ;)
پدرام این سوال ایشون هست
ببر تعمیر شاید درسش بکنن
سلام . من يه ایکس باکس سه چراغ با کد 0102 داشتم و به شيوه سوم آقا خليل (police _110 ) اکس کلمپ کردم ولی حالا دستگاه روشن نمیشه و وقتی پاور رو فشار میدم چراغ آداپتور از نانجی قرمز میشه کمک کنيد تورو خدا . :confused::confused::confused:

خوب این مشکل احتمالا موقع X-Clamp ممکنه رخ داده باشه.مشکل از قسمت پورت برق باید باشه.
اینجا رو مهدی یا خود خلیل باید جواب بدن.
فکر میکنم احتمال درست شدنش زیاد نباشه...

پدرام این سوال ایشون هست
ببر تعمیر شاید درسش بکنن
من یه بار بردم تعمیرگاه پیکسل برام درستش کرد ولی دو ماه خراب شد دستگاهم هم مال سال 2006 ه دیگه نمی خوام پول برا تعمیرش بدم و اگه خودم نتونم درستش کنم ps3 می گیرم .

من یه بار بردم تعمیرگاه پیکسل برام درستش کرد ولی دو ماه خراب شد دستگاهم هم مال سال 2006 ه دیگه نمی خوام پول برا تعمیرش بدم و اگه خودم نتونم درستش کنم ps3 می گیرم .

احتمال این که بتونی درستش کنی ممکنه کم باشه.دستگاه هم که برای 2006 هست.یا یه آرکید بگیر یا این که همون PS3 رو بخر.

hd tv که هیچی ولی مانیتورم هم از اون قدیمی هاست فکر کنم واسه 10 ساله پیشه :cheesygri
کنارش که نوشته sync master 756 dfx ( نمی دونم این مدلشه یا تو همه سامسونگ ها هست ؟ )
کارتنش هم باید بگردم خدا کنه تجزیه نشده باشه :cheesygri راستی به گرافیکم بستگی داره ؟ 5200 fx :cheesygri

hd tv که هیچی ولی مانیتورم هم از اون قدیمی هاست فکر کنم واسه 10 ساله پیشه :cheesygri
کنارش که نوشته sync master 756 dfx ( نمی دونم این مدلشه یا تو همه سامسونگ ها هست ؟ )
کارتنش هم باید بگردم خدا کنه تجزیه نشده باشه :cheesygri راستی به گرافیکم بستگی داره ؟ 5200 fx :cheesygri
نه جانم چه ربطی به گرافیک PC نداره
به هر حال هر چقدر هم که قدیمی باشه از TV 21 " مطمئنا بهتره ;)

نه جانم چه ربطی به گرافیک PC نداره
به هر حال هر چقدر هم که قدیمی باشه از TV 21 " مطمئنا بهتره ;)
نه من اینا رو گفتم ببینم کلا وصل می تونم بکنم به این مانیتور یا نه .
وصل کردنش کار سختیه یا مثل همون Tv هست ؟
اگه مقاله ای چیزی در این مورد هست ممنون میشم لطف کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or