METALGEAR74
کاربر سایت
سلام/ دسته من کلید y یش خراب شده حالا من می خوامستم دسته رو با پیچ گوشتی ستاره ای باز کنم که دیدم نمیخره باید با چه پیچ گوشتی بازش کنم؟
سلام/ دسته من کلید y یش خراب شده حالا من می خوامستم دسته رو با پیچ گوشتی ستاره ای باز کنم که دیدم نمیخره باید با چه پیچ گوشتی بازش کنم؟
هر کاری کردم نخرد یک چیزی وسط ستاره پیچ هست که نمیزاره پیچ گوشتی داخل ستاره برهبا همون ستاره ایها باز میشه البته باید سایزش باشه . فقط اون پیچ زیر جای باطری که زیر برچسب دسته قرار داره رو فراموش نکنی .
نه بابا .بعد خراب شدنش این ابتکار زدم. چون دیگه راهی برام نمونده بودددد:laughing: حالا نمیدونم فن قدرت پنکه رو داره؟
ترسيدمممممممکنسول شما با این اوضاعی که گفتید مشکل حادی داره و باید سریعا بدین تعمیر البته اگه از رمهاش باشه بعیده به راحتی درست بشه ولی بازم باید بررسی بشه . احتنال زیاد کنسول شما تعمیری و خراب بوده چون احتمال خراب شدن کنسول نو در اوایل کار خیلی خیلی کمه .
دوستانی که کنسول میخرن حتما موقع تست کنسول در مغازه در منو قسمت setting شماره سریال کنسول رو با شماره پشت کنسول مطابقت بدن چون احتمال داره که بورد کنسول رو عوض کنن .
دوست عزیز مشکلات در کنسول 360 بطور شانسیه یه وقت میبینی کنسولت همون اول 3 چراقه شد یه وقت هم هست که تا ده سال برات کار میکنه البته باید تو نگهداریشم دقت کنی موفق باشیدترسيدممممممم
منم تا پنج شنبه يكي ميره دوبي مي خواستم بهش بگم برام يا يه آركد يا پريميوم بياره
نكنه تو راه اينجوري شده مال ايشون
مال ما نشهههه
با كلي بد بختي پولرو برا پنج شنبه جور كردم
اينجوري خدايي نكرده بشه خودكشي ميكنم
خوب برو به فکر یه X360 دیگه باشاقا این دستگاهه ما ارور 0102 داده 100 بار x-clamp کردم اما بازم تغییر نکرد البته اولش 0022 بود که x-clamp کردم شد این
اقا این دستگاهه ما ارور 0102 داده 100 بار x-clamp کردم اما بازم تغییر نکرد البته اولش 0022 بود که x-clamp کردم شد این
برو تو کار سشوار صنعتی احتمالا درست میشه
سلام اگه میشه کمکم کنید من درایو ms28 دارم drive key رو هم دارم ولی orig.bin رو ندارم حالا فریمور دستگاه پریده درایو فقط باز و بسته میشه هیچی نمیخونه حتا cd فریمور هک شده هم جواب نمیده به فریمور اصلی یه درایو ms28 نیاز دارم تا drive key رو جایگزین کنم اگه کسی داره ممنون میشم واسم email کنه اگه میشه به این email بدید a2amm4j@yahoo.com
:biggrin1:mi30
پدرام جان یه کمکی بکن تو 100 تا تاپیک مشکلم رو گفتم گسی جواب نمیده