سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درخواست راهنمایی

لطفا یکی به من کمک کنه
من کنسولمو عوض کردم و حالا مشکل تازه ای دارم و اون اینکه روی تلوزیون خودم تصویر سیاه و سفید میده در حالی که دستگاه قبلی رنگی بود در حالی که هر دو کنسول ارکید و پال بودند و تنها فرقشون این بود که قبلی در داشبورد در قسمت تنظیمات صفحه گزینه 50 هرتز و 60 هرتز برای انتخاب داشت ولی جدیده نداره
وقتی دستگاه جدید رو به یک تلوزیون جدیدتر زدم تصویر رنگی داد وفرق این دو تلویزیون در این بود که این ان تی اس سی 2.** و 4.** داشت ولی قدیمی فقط 4.** رو داشت و عجیب که کنسول پال با بازی پال روی ان تی اس سی 2.** تصویر رنگی میده و که تلویزیون من نداره و روی باقی سیستم ها سیاه سفید
لطفا کمک کنید چون دستگاه بی استفاده مونده و فروشنده میگه این موضوع به من مربوط نیست
حتما باید راهی باشه چون دستگاه قبلی مشکلی نداشت باید یه ربطی به نبودن گزینه های 50 و 60 هرتز در دستگاه جدید باشه یعنی ممکن در ورژن داشبورد دستگاه جدید اون گزینه ها رو بر داشته باشه؟
و همین باعث این مشکل شده باشه

سلام برادران
من یه مشکل دارم که مربوط به درایوره ! چند وقت پیش یه دی وی دی گیر کرد به سقف درایور درستش کردم ! الان وقتی دی وی دی میزارم توش نمی خونه ! (بیشتری هارو) بعد هم یه صدای خفن میده که انگار دی وی دی توش خورد و خمیر میشه ! که اونم واسه اینه که دی وی دی تو درایور لیز میخوره ! من باید چیکار کنم ؟

سلام برادران
من یه مشکل دارم که مربوط به درایوره ! چند وقت پیش یه دی وی دی گیر کرد به سقف درایور درستش کردم ! الان وقتی دی وی دی میزارم توش نمی خونه ! (بیشتری هارو) بعد هم یه صدای خفن میده که انگار دی وی دی توش خورد و خمیر میشه ! که اونم واسه اینه که دی وی دی تو درایور لیز میخوره ! من باید چیکار کنم ؟

من از درایو زیاد چیزی نمیدونم ولی اینو ببین http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=14941

سلام
من با ایکس باکسم مشکل پیدا کردم، قبلا" یه پرمیوم داشتم سوخت، یکی جدید فالکون خریدم ولی چون اچیومنتام و پروفایلای قبلیم توی هارد پرمیومه بود، هارد فالکون رو برداشتم هارد پرمیومم رو گزاشتم، ولی چند روز پیش یه کم با تنظیمات دستگاه ور رفتم، Family setting رو روی حالت تایمر قرار دادم و... بعد از اجرای یه بازی Family setting رو غیر فعال کردم و اومدم توی داشبورد دیدم که Gamer Score و achievments و Games همه صفر شده! ولی اون یکی پروفایلمو که نگاه کردم تغییری نکرده بود و وقتی دیسک بازی توی دستگاهه اچیومنتایی که قبلا" گرفتم رو نشون میده ولی توی قسمت played games و... چیزی نشون داده نمیشه! حالا اگه خواستید عکس هم میزارم
ممنون میشم راهنماییم کنید

اقا این در سی رم کنسول من وقتی میزنم بیرون نمیاد باید با دست یه ضربه بزنم بعد بیاد بیرون ؟؟چه کار کنم که درست شه دیگه خودش بیاد بیرون ؟

درسته .فکر کنم به احتمال 90 % درایوت Samsung/Toshiba باشه رفیق درسته؟
باید ببری بدی درست کنند ببر Naxtgen و اگه خودت میتونی هم که هیچی.
کلا درایوهای Samsung بیشتر اینطوری میشن مال من هم همینط.ری شده ولی هنوز درستش نکردم

salam dostan aval az hame bebakhshid eng taip mikonam
dovom man ye 360 daram vaghty roshan mikonam cheragh power ghermez mishe rahi hast ke betonam rash bendazam ya na dar zemn x-clamp ham kardam
dar akhar omidvaram man ro be onvan ye taze kar dar jame khodeton bepazirid

dovom man ye 360 daram vaghty roshan mikonam cheragh power ghermez mishe rahi hast ke betonam rash bendazam ya na dar zemn x-clamp ham kardam
اگه X-Clamp کردی درس نشده دیگه به فکر خرید یکی دیگه باش

آقا برای بار سوم لنز دستگاه من خراب شده و فقط بازیهایی که داشتم رو اجرا میکنه و هر چی جدید میخرم اجرا نمیشه... بنظرتون با تنظیم لنز درست میشه؟؟؟ یا باید عوض کنم؟؟؟

به خاطر امتحانات خیلی وقت بود بازی نکردم و خیلی خاک گرفته بود اگه سشوار بکشم ممکنه درست بشه؟؟؟

لطفا راهنمایی کنید خیلی از لنز این دستگاه شاکیم....
الان لنز پیدا میشه؟ یا کویر هست ، چنده نو؟ دسته دوم؟ ......

موفق باشید

اول اینکه قبلش مشکلش چی بود ( ایرور چی میداد )

بعد وقتی پیچ ها رو زیادی سفت کنی و سینک ها بیش از اندازه مجاز فشار روی
برد و پردازنده بیارند، چراغ پاور قرمز میشه.

شما کمی پیچ ها رو شل کنید و ببنید پاور سبز میشه یا خیر.

در کل به خاطر اشکالات برقی این پیغام داده میشه .

البته این چیزی که گفتم در صورتی هستش که PSU یا همون پاور کنسول شما مشکلی نداشته باشه.

( در ضمن درست متوجه نشدم که چه جور X-Clamp رو انجام دادی )

agha khalil salam
aval aval 3 cheragh shod dadam ba seshoar dorostesh kardan
bad 2roz dobare kharab shod 2 3 bar ba hole pich dorostesh kardam
ama in sery baray x_clamp faghat pich gozashtam bedon vasher
hala pich haro shole shol ham ke mikonam hamine
yani dorost ne mishe

bordesh be dard mikhore

agha khalil salam
aval aval 3 cheragh shod dadam ba seshoar dorostesh kardan
bad 2roz dobare kharab shod 2 3 bar ba hole pich dorostesh kardam
ama in sery baray x_clamp faghat pich gozashtam bedon vasher
hala pich haro shole shol ham ke mikonam hamine
yani dorost ne mishe

bordesh be dard mikhore

من بار ها تو پستام گفتم حتما سعی کنید زیر و روی برد رو از واشر پلاستیکی استفاده کنید که برد تاب بر نداره و 0001 بده
و بارهام گفته شده 3 چراغ تعمیرش در درجه اول x-clamp هست
درست شدنش رو نمیشه دقیق گفت

آقا برای بار سوم لنز دستگاه من خراب شده و فقط بازیهایی که داشتم رو اجرا میکنه و هر چی جدید میخرم اجرا نمیشه... بنظرتون با تنظیم لنز درست میشه؟؟؟ یا باید عوض کنم؟؟؟

به خاطر امتحانات خیلی وقت بود بازی نکردم و خیلی خاک گرفته بود اگه سشوار بکشم ممکنه درست بشه؟؟؟

لطفا راهنمایی کنید خیلی از لنز این دستگاه شاکیم....
الان لنز پیدا میشه؟ یا کویر هست ، چنده نو؟ دسته دوم؟ ......

موفق باشید

ما بوقیم؟ یا دوغیم؟

ما بوقیم؟ یا دوغیم؟

سلام رفیق خوبی؟
اختیار داری
ببینم دفعات قبل هم همش لنزت رو تنظیم کردی؟
درایوت چیه؟
اگه میتونستی خودت لنزت رو تنظیم کنی میشد فهمید که لنزت باید عوض شه یا نه
اصلا تنظیم لنز کار سختی نیست آموزشش هم توی همین سایت هست.
تو همه ی کارهاش رو بکن و مقاومت رو تا 3 اهم بیار بعد اگه باز هم نشد باید حتما لنزت رو عوض کنی.وای اگه نمیترسی اینکار رو بکن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or