سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام رفیق خوبی؟
اختیار داری
ببینم دفعات قبل هم همش لنزت رو تنظیم کردی؟
درایوت چیه؟
اگه میتونستی خودت لنزت رو تنظیم کنی میشد فهمید که لنزت باید عوض شه یا نه
اصلا تنظیم لنز کار سختی نیست آموزشش هم توی همین سایت هست.
تو همه ی کارهاش رو بکن و مقاومت رو تا 3 اهم بیار بعد اگه باز هم نشد باید حتما لنزت رو عوض کنی.وای اگه نمیترسی اینکار رو بکن.

آره بابا دو بار قبل هم آقا طاهر برام تنظیم لنز کرد و فهمیدیم که لنز خراب شده و باید جدید بندازم...

واقعا دیسک های HP آشغال هستند و با سه ساعت بازی کردن لنز رو از کار میندازن

ایندفعه هم فکر کنم لنز خراب شده باشه. اوندفعه با اینکه خراب شده بود ولی دیسک های ورباتیم رو اجرا میکرد ، یعنی میشه؟؟ که من لنز رو عوض نکنم ولی از این به بعد بازیها رو ورباتیم بخرم؟ یا باید عوض کنم؟ لطفا کامل راهنماییی کنید چون بدجوری اعصابم خورده همه از سه چراغ ناراضین من با اینکه کنسولم 2005 هست از لنزش! جالبه یه بار هم سه چراغ و از این بساطا نداده! از اون با معرفت هاش هست که از 2005 برام مونده...

راستی درایوم سامسونگ هست که فکر کنم دفعه پیش لنز عوض کردم لنز یه هیتاچی رو روش انداخت آقا طاهر....

موفق باشید

سلام برادران
من یه مشکل دارم که مربوط به درایوره ! چند وقت پیش یه دی وی دی گیر کرد به سقف درایور درستش کردم ! الان وقتی دی وی دی میزارم توش نمی خونه ! (بیشتری هارو) بعد هم یه صدای خفن میده که انگار دی وی دی توش خورد و خمیر میشه ! که اونم واسه اینه که دی وی دی تو درایور لیز میخوره ! من باید چیکار کنم ؟
ببخشید من رو هم کمک می کنید ؟ :cheesygri

سلام
من با ایکس باکسم مشکل پیدا کردم، قبلا" یه پرمیوم داشتم سوخت، یکی جدید فالکون خریدم ولی چون اچیومنتام و پروفایلای قبلیم توی هارد پرمیومه بود، هارد فالکون رو برداشتم هارد پرمیومم رو گزاشتم، ولی چند روز پیش یه کم با تنظیمات دستگاه ور رفتم، Family setting رو روی حالت تایمر قرار دادم و... بعد از اجرای یه بازی Family setting رو غیر فعال کردم و اومدم توی داشبورد دیدم که Gamer Score و achievments و Games همه صفر شده! ولی اون یکی پروفایلمو که نگاه کردم تغییری نکرده بود و وقتی دیسک بازی توی دستگاهه اچیومنتایی که قبلا" گرفتم رو نشون میده ولی توی قسمت played games و... چیزی نشون داده نمیشه! حالا اگه خواستید عکس هم میزارم
ممنون میشم راهنماییم کنید

:neutral::neutral::neutral::bored:

من امروز هوس کردم دوباره GeOW رو بازی کنم، بازی رو مثل همیشه گذاشتم تو دستگاه و رفتم تو بازی، وقتی که میخواستم درجه ی سختی رو انتخاب کنم، ارور تمیز کردن رو داد ! ( دیسک من تمیز تمیز هست و ورباتیمم هست ) 1 بار دیگه گذاشتم باز هم این ارور رو داد، این دفعه ی یک دیسک دیگه از این بازی که مالزی بود رو گذاشتم، این دفعه هیچ اروری نداد ولی صفحه گیر کرد و یه جوری چهار خونه های قرمز رنگ شد، ریست کردم و خلاصه این ور اون ور کردم X360 رو، چند تا بازی ـه دیگه گذاشتم، درست نشد که نشد، هی گیر میکرد ! ( بعضی وقتا تا روشن میکردم رو همون X360 گیر میکرد، بعضی وقتها توی بازی ... )

میخواستم ببینم مشکل از چیه ؟! :( من تا حالا X360ـم 3 چراغ نداده و هیچ مشکلی نداشته تا امروز ! درایو X360ـم هم سامسونگ و برای آخر سال 2006 هست.

ممنون میشم اگر کمک کنید...

من امروز هوس کردم دوباره GeOW رو بازی کنم، بازی رو مثل همیشه گذاشتم تو دستگاه و رفتم تو بازی، وقتی که میخواستم درجه ی سختی رو انتخاب کنم، ارور تمیز کردن رو داد ! ( دیسک من تمیز تمیز هست و ورباتیمم هست ) 1 بار دیگه گذاشتم باز هم این ارور رو داد، این دفعه ی یک دیسک دیگه از این بازی که مالزی بود رو گذاشتم، این دفعه هیچ اروری نداد ولی صفحه گیر کرد و یه جوری چهار خونه های قرمز رنگ شد، ریست کردم و خلاصه این ور اون ور کردم X360 رو، چند تا بازی ـه دیگه گذاشتم، درست نشد که نشد، هی گیر میکرد ! ( بعضی وقتا تا روشن میکردم رو همون X360 گیر میکرد، بعضی وقتها توی بازی ... )

میخواستم ببینم مشکل از چیه ؟! :( من تا حالا X360ـم 3 چراغ نداده و هیچ مشکلی نداشته تا امروز ! درایو X360ـم هم سامسونگ و برای آخر سال 2006 هست.

کسی نمیدونه مشکل من چیه ؟!!!

این نوع گیر کردن ها می تونه از علائم 3 چراغ قرمز باشه بنابراین بهترین کار اینکه از همین حالا به فکر روش های fix باشی و زیاد باهاش بازی نکنی.

بهترین کار رو بت میگم:biggrin1:-------------->علیرضا:
کنسولتو تعمیر کن بعد بفروش اگه خیلی عجله داری یه ارکید فالکون بخر و اگه هم تحمل داری صبر کن تا قضیه این مادر برد های جاسپر مشخص بشه:biggrin1:
این فریز کردن ها فک کنم مربوط به gpu باشه که ممکنه در آینده ای نزدیک(خدا نکنه/خدا بد نده)به جمال 3 چراغ منور بشید:((
منم این مشکل رو داشتم:biggrin1:

سلام من کنسولم 3 چراغ شده بود دادم درستش کردن ولی بعضی وقتها قفل میکنه ولی قبلا اصلا قفل نمیکرد ضمنا بعد از خاموش روشن کردن درست میشه و دیگه قفل نمیکنه:confused:

سلام اینقدر جوابمو ندادید که داشتم بازی میکردم که یه دفعه تصویر سیاه شد دیگه از اون به بعد همینطوری موند البته قبلا هم شده بود ولی اون دفعه وقتی خاموش روشن کردم درست شد حالا بعضی وقتها 4 خونه میشه وقتی روشن میکنم:confused:کمکم کنید:(( داشتم پستهای قبلی رو میخوندم یکی همین مشکل براش پیش اومده بود بهش گفتن مال کابل vgaهستش احتمال داره در ضمن وقتی روشن میکنم فقط دکمه پاور اون وسطیش روشن میشه ولی چشمک نمیزنه

آخرین ویرایش:
بعد از پستهای بالا رفتم روشنش کردم همون طوری بود یه ذره به وی جی ای ور رفتمو و کابلهای زردو قرمزو سفید جا به جا کردم و بعد سر جاشون زدم و رفتم جلوxboxدیدم 3 چراغ شده خاموش روشن کردم تغیری نکرد:((البته فکر نکنم به خاطر این کارا باشه help

کمک:confused:
من یه پرمیوم داشتم که عمرشو داد با کنسول شما- حالا رفتم یه آرکید(فالکون) گرفتم که آداپتورش 110 هست و یه ترانس تبدیل 110 به 220 ولت میخواد. OK ؟
سوال: من میتونم از آداپتور کنسول قبلی (220) به جای این یکی استفاده کنم و پول به ترانس تبدیل ندم؟
یکی میگه میشه و یکی میگه نمیشه بالاخره چیکار کنم ؟ (هر 2 کنسولم هم J بود)
خروجی 220 ولت = 203 وات.
110 ولت = 137 وات.
(((درضمن کنسول با ترانس 220 روشن میشه - من میخام بدونم مشکلی براش ایجاد میکنه یا نه؟)))
لطفآ راهنمایی نمایید.

بعد از پستهای بالا رفتم روشنش کردم همون طوری بود یه ذره به وی جی ای ور رفتمو و کابلهای زردو قرمزو سفید جا به جا کردم و بعد سر جاشون زدم و رفتم جلوxboxدیدم 3 چراغ شده خاموش روشن کردم تغیری نکرد:((البته فکر نکنم به خاطر این کارا باشه help

کد ارورش چیه ؟
شما x-clamp کردی؟
اگر اره 2باره این کارو انجام بده و اینبار خمیر سیلیکون رو تعویض کن
اگر نشه دیگه فکر کنم عمرش تموم شده
البته x-clamp با دقت خودت انجام بده امیدوارم درست شه

Ramin_x360

خسته نباشید.

قبل از اینکه کنسول سه چراغه بده قبلش مشکلات جدی نداشته.؟
که سه چراغه شد و دادید برای تعمیر.؟ کجا دادید برای تعمیر و چقدر هزینه کردید.؟

باید بگم که اتصالات پردازنده گرافیکی کنسول شما به شدت اسیب دیده اگر هم درست بشه
بیشتر از چند ساعت نمی تونه کار کنه.

حال باز هم باید کد خطای اون رو بگید طبق این آموزش
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=14734

Extreme
کنسول شما اگر برق 110 ولت هستش کافی هستش یک تبدیل برق 220 ولت به 110 ولت سر راه
برق اصلی پاور دستگاه قرار بدی. یعنی دستگاه پاور PSU برقش از اون تبدیل 220 به 110 ولت تامین میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or