كنسول من بعد از نيم ساعت بازي كردن سه چراغ داد سريع خاموشش كردم بعد دوباره روشن كردم سه چراغ رفع شده بود . كنسولم چه اشكالي داره ؟![]()
بردش Zephyr تاريخ ساختش هم 23/9/2007ممکنه نوسان برق بوده باشه
در هرصورت معمولا قبل از 3 چراغ معروف هنگ داره
بردش چیه؟
بچه ها من امروز داشتم تو داش÷ورد گشت و گذار میکردم گفتیم یه حرکت بزنیم cache دستگاه را پاک کنیم بعد bully گذاشتم تو دستگاه وسط بازی ییهو هنگید (تصویر عادی بود) مجبور شدم خاموش کنم دوباره همین بازی را گذاشتم بازم ...... بعد به ذهنم رسید یه حرکت دیگه بزنم cache را دوباره خالی کردمایندفعه گذاشتم سه ساعت bully گیمیدم چیزی نشد دستگاه را خاموش کردم بعد دو ساعت روشن کردم ایندفعه mass گیمیدم بازم چیزی نشد
دستگاهم الیت تاریخ 8/11/2007 بردشم فالکون هست چهار ماه خریدم
مشکل چی بوده تا حال فریز نشده بود![]()
![]()
تو را خدا کمک کنید سه چراغ نشه ؟؟؟؟[/QUOTE
سلام دوست عزیز اصلا نگران نباش این مشکل در این بازی وجود داره و اگه cacheرو خالی کنی حل میشه هر چند شایدم حل نشه اما معمولا بهتر میشه نگران نباش این بازی مشکل داره و اگه فقط در این بازی مشکل داشتی و تصویر هم بهم نریخت اصلا جای نگرانی نیست
این که سه چراغ شده شاید مشکل نوسان برق بوده ولی هنگ کردن اگه از دیسک نبوده باشه یخورده خطرناکه ولی بازهم نمیشه با یکبار هنگ کردن نتیجه گیری قطعی کرد . تنها راه مطمئن شدن استفاده بیشتر از کنسوله . در مورد صدای کنسول هم بعیده که دور فنهاشون با هم فرق کنه و اگر هم دور فن زیاد باشه مشکلی نیست . در مورد دسته هم شما باید دکمه کوچک جلوی دسته رو همزمان با دکمه روی کنسول که مربوط به شناسایی دسته میشن رو بطور همزمان فشار بدید تا با هم ارتباط برقرار کنن .سلام دوستان
من دوتا الیت امروز امتحان کردم
یکیش یه بار سه چراغ داد ولی نمیدونم برا چی هنوز 2 دقیق روشن نشده بود و داشت میرفت داخل بازی که
سه چراغ داد ولی
وقتی ریستارت کردم درست شد که تاریخش 2008 بود
یه دونه دیگه هم هست که 2007 هست و اونو برداشتم ولی یه خورده از 2008ه بیشتر صدا میده و موقعی که داشتم بازی میکردم و دموی اول بازی بورن رو تازه داشت نشون میداد هنگ کرد
حالا من 2007 رو برداشتم به نظرتون کدومش بهتر بوده آخه من وسواسی هم حالا نمیدونم خوب بایستی
2008ه رو برمیداشتم یا 2007 رو
خواهش میکنم کمکم کنین تا از این نگرانی در بیام
آیا ایکس باکس شما هم هنگ میکنه
و برای چی سه چراغ داد علکی؟ جون من به دستگاه دست اصلا نزدم و مطمئنم هیچ کاری نکردم
راستی وقتی یه دسته رو روی یه ایکس باکس استفاده میکنید بار اول روی یکی دیگه نمیخوره؟
چیکار باید کرد که دسته ایکس باکسی رو روی ایکس باکس دیگه ای استفاده کرد؟
ممنون
آخه اون وقت هنگ کردنشو ندیده بودم
گفتم شاید دوباره اون سه چراغه بده بهمین خاطر اونو برداشتم
و وقتی که اوردمش دیدم هنگ کرد
حالا این خطرناکیش مال چیه؟
90 درصد فکر کنم نو بوده باشه حالا مطمئنا نمیشه گفت
واقعا ناراحت شدم
این ایکس باکس مثل اینکه نمیتونه مثل آدم بیاد تو بازار من که خیلی ناراحتم
برام دعا کنید کنسولم مشکلی نداشته باشه
چون عمرا بتونم یکی دیگه بگیرم
کاشکی اون یکی رو برداشته بودم![]()

akhe to chetor vaghti moghekharid didi hang kard gerftish taze ooniham ke 3cheragh dad bazm oonam bad bood va baid mirafti sare ie maghaze dige console xbox 360 nosh chi hast ke kharabesh bashe man console nom bade 1 sal kar kardan kharab shod benazare man pasesh bede90 درصد فکر کنم نو بوده باشه حالا مطمئنا نمیشه گفت
واقعا ناراحت شدم
این ایکس باکس مثل اینکه نمیتونه مثل آدم بیاد تو بازار من که خیلی ناراحتم
برام دعا کنید کنسولم مشکلی نداشته باشه
چون عمرا بتونم یکی دیگه بگیرم
کاشکی اون یکی رو برداشته بودم![]()