darth revan
کاربر سایت
دوستان دو سوال من درایوم بنکیوه می خواستم ببینم چطور لنزی داره؟
اگه لنز خراب بشه یه لنز جدید قیمتش چنده برای تعویض؟
ممنون
اگه لنز خراب بشه یه لنز جدید قیمتش چنده برای تعویض؟
ممنون

اون باتري هاي خود كنسول براي من 10 روز روزي 7 ساعت كار كردچون باتری هایی که تو جعبه کنسول هست باتری های alkaline هستن و عمرشون بیشتره
باتری های معمولی تو 7 یا 8 ساعت خالی میشن
اقا 360 منم 3 چراغ شد چطوری تعمیر میشه که دیگه این طوری نشه ؟؟؟با چقدر هزینه ؟؟؟برا پسر عموم هم سه چراع شد سه ماه پیش ولی درست کرد و باز خراب شد و باز درست کرد و دیگه بازی نمیکنه می ترسه خراب شه
اگر واقعا به فکر کنسولت هستی اینتر کولر رو بردار و 12 ولت و SD انجام بده دیگه نیازیم نیست همین 40 شد خاموش کنی خودت هر 2 ساعت 15 دقیقه بهش استراحت بده و توی اون 15 دقیقه تو داشبوردم میتونی باشی در هر صورت میل خودت هست![]()
دمت گرم دوازده ولت کردی با شرود مد هر دو ساعت یه بارم یه رب استراحت میدی بس کولینگ واسه چی کردی?
12V کن (بهتره تاپیک کولینگو بخونی تا خودت بفهمی که کدوم بهتره )من یه Elite دارم فالکون به نظرتون 12 ولت کنم با یدونه از این فن های زیر 360 بزارم کافیه !؟
سلام
دو تا سوال داشتم ممنون مي شم اگه جوابمو بدين
1 . احتمالا ديدين يا شنيدين كه در اثر نوسان برق يهو 360 3 چراغ مي ده ولي بعد كه يه دور خاموش روشن مي كني كار مي كنه. مي خواستم ببينم اين نوسانات برق و قطعي و وصليش در مرور زمان مشكلي ايجاد مي كنه؟؟ و آيا مي شه مثل يخچال هاي قديمي (ببخشيد كه اين تشبيهو به كار مي برم:blushingبراش يه ترانس گذاشت كه جلوي نوسانات برقو بگيره؟؟
2 . مي شه از اين كولر پد هاي لپ تاپ برا 360 استفاده كرد؟؟ اصلا تاثيري داره؟؟ اگه قاب كناريو برداري چي؟؟ ( اگه با كول پد آشنايي ندارين تو ايميج گوگل سرچ كنيد cooler pad )
مر30
)