خب پس از مدت ها گفتیم دوباره یه دست به سر و روی 360 بزنیم ببینیم درست میشه یا نه !!
این کنسول من مشکلش خیلی وقت هست که شروع شده . وسط بیشتر بازیها فریز میکرد و هیچ وقت هم درست نشد ! جالبیش اینجاست که هیچ وقت هم سه چراغ قرمز نداده !
با این حال از یک هفته پیش روش دوباره کار کردم . همه کارهای لازم رو کردم از قبیل Xclamp , 12 V و ... . حتی قاب بالا و پایین 360 و همچنین جای X ها رو هم بریدم و فن گذاشتم ! ( قبلا خلیل جان یک عکس گذاشته بود از این مورد . منظورم اینه که این فن ها امکان نداره که مشکلی ایجاد کنند چون در جاهای به خصوصی قرارگرفتند ) .
دیروز هم که خمیر سلیکون رو عوض کردم و ... .
اما باز هم فریز میکنه تو بازیهای به خصوصی که البته تعدادشون هم زیاده !!

.
به نظر من دو دلیل داره :
1 - مشکل از لنز درایو هست که احتمالش خیلی زیاده !! الان یه دو سالی هست داره کار کنه .
2 - پایه های رم ها اینقدر ضعیف شدن که ... . اما من در تعجبم چرا هیچ وقت سه چراغ نمیده ! واقعا در تعجبم .
جالبیش اینجاست مثلا یه مدت بازی Dark Sector واسه من فریز میکرد اما چند روز بعد که بازی میکردم فریز نمیکرد !
به نظرم که این 360 من کلا یه مشکلی داره که واقعا سخت فهمیدنش . حداقل واسه من اینطوره .
به هر حال این مشکل خودم رو اینجا گفتم که اگه کسی از دوستان نظری داره به من بگه .
خیلی ممنون .