Lord Stark
کاربر سایت
این دقیقا مشکل کنسول من رو داره (هنگ میکنه)ببرش بده طاهر تعمیرش کنه راه دیگه ای که نداری من همدوستان لطف کنید به من جواب دهید...
-----------------------------
من پریروز بعد از 3 روز بازی نکردن با 360 خواستم بلزی کنم Turning point رو گرفته بودم وقتی گذاشتم تو کنسول یک صدا عجیبی داد بد رفت تو بازی یک کمی بازی کردم صفحه سیاه شد هیچی کار نکرد خاموش روشن کردم درست شد.
بعد از اینکه کمی بازی کردم یک بازی دیگه رو گذاشتم و ایندفعه درست و بدون سرو صدا بازی کردم و دوباره وقتا TP رو گذاشتم همون جوری شد...
خاموش کردم ( بهد از حدود 1:30 بازی ) فرداش یعنی دیرو کنسولو روشن کردم در حالی که توش TP بود رفت تو منو یهو انگار هنگ کرد و تصویر تیکه تیکه شد خاموش روشن کردم چند بار این جوری شد بعد درست شد... بازی رو درآوردم ( DVD rom بیرون است ) تو داش بورد بود و درست وقتی دویاره DVD ROM دادم تو تق تق کرد و هنگ کرد منم خاموش کردم و دوباره روشن کردم و سه چراغ داد ( همه این اتفاق ها در کمتر از 5 دقیقه افتاد )
----------------------------
چی کار کنم از اقا طاهر پرسیدم گفتند باید بیارم تعمیرش حدود 50 هزار تومان میشه..!!!
آخه فکر نکنم مشکل حادی باشه چرا اینقدر زیاد بابا ما بچه مایه دار نیستیم بعدش هم می خواستم بدونم می ارزه درست کنم نگهش دارم یا نه دوباره سه چراغ میده؟؟؟؟
یکی از دوستانم XBOX اش Launch هست تازگی به مدت فاصله یک هفته از هر تعمیر سه چراغ داده تا 3 بار !؟
پیشاپیش از کمک شما ممنونم
تعمیرش کردم والان هم خدا رو شکر داره درست کار میکنه ولی باید باهاش دست به عصا راه بری بعد از تعمیر
البته من هر 1ساعت نیم ساعت بهش استراحت میدم تا زیاد داغ نشه مشکل کنسول شما همین جی پی
یو هست که باروش ایکس کلمپ قابل تعمیر هست (چقدر گرون شده من 4-3ماه پیش 30000تومن دادم)