سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
یه مشکلی چند روز برام پیش اومد
اصلا هیچ بازی اجرا نمیشه,وقتی cd میذارم تو دستگاه انگار نه انگار مینویسه open tray
مشکلش چیه؟؟لطفا راهنماییم کنین

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
یه مشکلی چند روز برام پیش اومد
اصلا هیچ بازی اجرا نمیشه,وقتی cd میذارم تو دستگاه انگار نه انگار مینویسه open tray
مشکلش چیه؟؟لطفا راهنماییم کنین

دوست عزیز احتمالا لنز درایو شما مثل مال من عمرشو کرده باید به فکر تعویض لنز باشید.

Sent from my 998 using Tapatalk 2

اقا مشکل از کجاس ؟ باتری دسته هر دو روز تمام میشه . باتری نو میزارم توش اوایل خوب کار میکنه ولی بعد از دو روز دسته هی خاموش میشه . مشکل از باتری هست یا کلان دسته مصرفش زیاده ؟

اقا مشکل از کجاس ؟ باتری دسته هر دو روز تمام میشه . باتری نو میزارم توش اوایل خوب کار میکنه ولی بعد از دو روز دسته هی خاموش میشه . مشکل از باتری هست یا کلان دسته مصرفش زیاده ؟

شما دو تا باطری سونی درست حسابی شارژی بگیر راحت بالای 30 ساعت بهت شارژ می ده.CyberEnergy ها بیگر.اگر ایران هستی برو از ایران رهجو سونی خرید کن که اورجینال باشه.

بچه ها سلنگ
این بیلبیلک دسته هست که توش باطری قرار میگیره ! خب؟ :D این ضامنش برای من شل شده برا همین باطری کانکت نمیشه به دسته ! و الان من در آمپاس شدید قرار دارم !! آمپــــاساااا !
خواستم ببینم کجا برم یه دونه دیگه ازینا بخرم؟ ینی یه تعمیراتی درست حسابی کجاس؟ توپخونه گیر میارم؟ آخه جاهای دیگه فک کنم خودشونو لوس کنن بگن تعمییر نمیکنیم که یه دسته دیگه ازشون بخرم :-؟؟ هوم؟

سلام. داشتم تو اینترنت در مورد باطری جستجو می کردم که به این راه حل برای مشکل شما رسیدم. به امتحانش می ارزد. به لینک زیر مراجعه کنید.
http://www.instructables.com/id/Improvised-Xbox-360-AA-Battery-Pack

تو همین تاپیک چند وقت پیش مطرح شده بود که با پخش آهنگ از روی کنسول میشه بازی هایی رو که برنرمکس نیست روی هارد نصب کرد و بدون مشکل بازی کرد.
من هم امتحان کردم و الحمدلله تا الان هر چی بازی بوده با این روش بازی کردم.:bighug:
منتها ترسم از آپدیت جدید داشبورد هست که نکنه مایکروسافت این سوراخ رو بسته باشه.:-s
ورژن داشبورد من 2.0.16197.0 است.
می خوام بدونم کسی ورژن جدید تر از من مثل 2.0.16202.0 یا 2.0.16203.0 یا 2.0.16529.0 رو آپدیت کرده که تست کنه ببینه هنوزم میشه با آهنگ بازی هایی که روی هارد نصب شده اند رو اجرا کرد؟^:)^
دو تا بازی دارم که آپدیت جدید رو می خواد
1 - Remember Me
2 - Army of Two The Devils Cartel

کسی کنسولش رو آپدیت نکرده؟ تا امتحان کنه؟

Last edited by a moderator:
من یه کنسول جدیدا گرفتم ، چند روز اول خوب بود اما الان تو بازیا هنگ میکنه چیکار کنم؟ همیشه از این ایکس باکس بدم اومده اه

ایکس باکس که سهله,ابر کامپیوتر خراب هم بهت انداخته بشه ازش متنفر میشی!
ربطی به خوده ایکس باکس بودن و پلی بودن نداره.برو یقه فروشنده که دستگاه خراب بهت انداخته رو بگیر.(البته اگه واقعا فروشنده ای در کار هست!)وگرنه اینجا همه بچه ها کنسولشون عین بولدوزر کار میکنه مشکلی هم نیست

من یه کنسول جدیدا گرفتم ، چند روز اول خوب بود اما الان تو بازیا هنگ میکنه چیکار کنم؟ همیشه از این ایکس باکس بدم اومده اه

دقیقا حق با karamooz است کلا این فروشنده ها عادت کردن جنس خراب بدن دست ملت و پرویی هر چه تمام تر تقصیر می اندازن گردن خریدار.من جای شما بودم می رفتم سراغ فروشنده و به هیچ عنوان زیر بار تعمییر و درست کردن نمی رفتم تا یک دستگاه نو نمی گرفتم.

سلام . میخواستم بپرسم هارد اکسترنال Seagate u3 که usb 3.0 هست به 360 میخوره ؟ سوکت هاش سازگاری داره ؟ کسی هست تست کرده باشه ؟ ممنون میشم توضیح بدید . سپاس .

سلام
دوستان کسی میدونه ارور E65 (چراغ چهارم قرمز میشه)واسه چیه؟چند روز پیش اینجوری شد خاموشش کردم از برق کشیدمش بعد خودبخود درست شد!!! الآن دو سه روزه داره مثل بنز کار میکنه.در ضمن ایکس باکسم قدیمیه.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta

دوستان سلام
دستگاه یکی از دوستام امروز دچار مشکل شد درایوش
کنسول خیلی کم کار کرده و تمیز هست
وقتی open رو میزنه چه از روی درایو چه از داخل dashboard داریو باز میشه اما وقتی میخواد بسته بشه تا وسط هاش میره اما یک دفعه با سرعت خیلی خیلی زیاد و صدای تق شدید باز میشه دوباره
به یک تعمیر کار نشون داد گفته برد درایو سوخته و 80 هزینه تعمیرش میشه

مشکلش چیه به نظرتون ؟

دوستان سلام
دستگاه یکی از دوستام امروز دچار مشکل شد درایوش
کنسول خیلی کم کار کرده و تمیز هست
وقتی open رو میزنه چه از روی درایو چه از داخل dashboard داریو باز میشه اما وقتی میخواد بسته بشه تا وسط هاش میره اما یک دفعه با سرعت خیلی خیلی زیاد و صدای تق شدید باز میشه دوباره
به یک تعمیر کار نشون داد گفته برد درایو سوخته و 80 هزینه تعمیرش میشه

مشکلش چیه به نظرتون ؟

تسمه درایو باید عوض بشه حالا یه سرویس هم انجام بشه 15 تومان.

اگر بلدید دستگاه را باز کنید درایو را بزکنید و خاک ها رو بگیرید و تسمه درایو رو دربیارید و در یک لیوان آب بندازید 1 ساعت بعد دوباره روی دستگاه نصب کنید تا یه مدت دیگه جواب بهت میده

- - -ویرایش - - -

سلام
دوستان کسی میدونه ارور E65 (چراغ چهارم قرمز میشه)واسه چیه؟چند روز پیش اینجوری شد خاموشش کردم از برق کشیدمش بعد خودبخود درست شد!!! الآن دو سه روزه داره مثل بنز کار میکنه.در ضمن ایکس باکسم قدیمیه.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta

ناسازگاری DVDKEY یا سوخته شدن چیپ درایو

- - -ویرایش - - -

سلام . میخواستم بپرسم هارد اکسترنال Seagate u3 که usb 3.0 هست به 360 میخوره ؟ سوکت هاش سازگاری داره ؟ کسی هست تست کرده باشه ؟ ممنون میشم توضیح بدید . سپاس .

اگر دستگاه rgh باشه یا jtag بله وصل میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or