سلام دوستان
یه مشکلی چند روز برام پیش اومد
اصلا هیچ بازی اجرا نمیشه,وقتی cd میذارم تو دستگاه انگار نه انگار مینویسه open tray
مشکلش چیه؟؟لطفا راهنماییم کنین
لنز قابل تعمیر نیست؟؟دوست عزیز احتمالا لنز درایو شما مثل مال من عمرشو کرده باید به فکر تعویض لنز باشید.
Sent from my 998 using Tapatalk 2
لنز قابل تعمیر نیست؟؟
قیمتش حدودا چنده؟؟
اقا مشکل از کجاس ؟ باتری دسته هر دو روز تمام میشه . باتری نو میزارم توش اوایل خوب کار میکنه ولی بعد از دو روز دسته هی خاموش میشه . مشکل از باتری هست یا کلان دسته مصرفش زیاده ؟
بچه ها سلنگ
این بیلبیلک دسته هست که توش باطری قرار میگیره ! خب؟ این ضامنش برای من شل شده برا همین باطری کانکت نمیشه به دسته ! و الان من در آمپاس شدید قرار دارم !! آمپــــاساااا !
خواستم ببینم کجا برم یه دونه دیگه ازینا بخرم؟ ینی یه تعمیراتی درست حسابی کجاس؟ توپخونه گیر میارم؟ آخه جاهای دیگه فک کنم خودشونو لوس کنن بگن تعمییر نمیکنیم که یه دسته دیگه ازشون بخرم :-؟؟ هوم؟
تو همین تاپیک چند وقت پیش مطرح شده بود که با پخش آهنگ از روی کنسول میشه بازی هایی رو که برنرمکس نیست روی هارد نصب کرد و بدون مشکل بازی کرد.
من هم امتحان کردم و الحمدلله تا الان هر چی بازی بوده با این روش بازی کردم.:bighug:
منتها ترسم از آپدیت جدید داشبورد هست که نکنه مایکروسافت این سوراخ رو بسته باشه.
ورژن داشبورد من 2.0.16197.0 است.
می خوام بدونم کسی ورژن جدید تر از من مثل 2.0.16202.0 یا 2.0.16203.0 یا 2.0.16529.0 رو آپدیت کرده که تست کنه ببینه هنوزم میشه با آهنگ بازی هایی که روی هارد نصب شده اند رو اجرا کرد؟
دو تا بازی دارم که آپدیت جدید رو می خواد
1 - Remember Me
2 - Army of Two The Devils Cartel
من یه کنسول جدیدا گرفتم ، چند روز اول خوب بود اما الان تو بازیا هنگ میکنه چیکار کنم؟ همیشه از این ایکس باکس بدم اومده اه
من یه کنسول جدیدا گرفتم ، چند روز اول خوب بود اما الان تو بازیا هنگ میکنه چیکار کنم؟ همیشه از این ایکس باکس بدم اومده اه
کسی کنسولش رو آپدیت نکرده؟ تا امتحان کنه؟
دوستان سلام
دستگاه یکی از دوستام امروز دچار مشکل شد درایوش
کنسول خیلی کم کار کرده و تمیز هست
وقتی open رو میزنه چه از روی درایو چه از داخل dashboard داریو باز میشه اما وقتی میخواد بسته بشه تا وسط هاش میره اما یک دفعه با سرعت خیلی خیلی زیاد و صدای تق شدید باز میشه دوباره
به یک تعمیر کار نشون داد گفته برد درایو سوخته و 80 هزینه تعمیرش میشه
مشکلش چیه به نظرتون ؟
سلام
دوستان کسی میدونه ارور E65 (چراغ چهارم قرمز میشه)واسه چیه؟چند روز پیش اینجوری شد خاموشش کردم از برق کشیدمش بعد خودبخود درست شد!!! الآن دو سه روزه داره مثل بنز کار میکنه.در ضمن ایکس باکسم قدیمیه.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
سلام . میخواستم بپرسم هارد اکسترنال Seagate u3 که usb 3.0 هست به 360 میخوره ؟ سوکت هاش سازگاری داره ؟ کسی هست تست کرده باشه ؟ ممنون میشم توضیح بدید . سپاس .