سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام خدمت دوستان
من يه ايكس باكس اسليم دارم هر ديسكي ميزارم توش ارور ريجن كد ميده
ممنون ميشم راهنمايي كنيد؟

دستگاهتون رو احتمالا از چین یا همچین جایی خریدین و ریجن دستگاهntsc هستش...و به دلیل اینکه بازیهای توی بازار اکثرا pal هستن دستگاهتون نمیتونه اجراشون کنه و باید ریجن free یاهمونntscشون رو پیدا کنید.
راه های دیگه هم هست مثل اینکه دستگاه رو JTAG کنید یا بدین به یک تعمیرکار وارد که ریجن کنسول رو براتون عوض کنه:D

دستگاهتون رو احتمالا از چین یا همچین جایی خریدین و ریجن دستگاهntsc هستش...و به دلیل اینکه بازیهای توی بازار اکثرا pal هستن دستگاهتون نمیتونه اجراشون کنه و باید ریجن free یاهمونntscشون رو پیدا کنید.
راه های دیگه هم هست مثل اینکه دستگاه رو JTAG کنید یا بدین به یک تعمیرکار وارد که ریجن کنسول رو براتون عوض کنه:D

اگه بخوا بدم تغيير ريجن كنن چقدر هزينش ميشه ؟

اگه بازی دنس سنترال ال تی 2 هست مشکلی ایجاد نمیکنه.بد ترین اتفاق از نظر من بن شدن هست چون خودم 4 سال یه الایت داشتم هیچ ایرادی پیدا نکرد.برا اینکه داشبورد رو ببری پایین فک کنم بیرون این کارو بکنن ولی چرا میخوای ببریش پایین؟:|
برا رایت بازی هم تاپیک مخصوص به خودش پست بزار زود تر به جواب برسی.
اگر به
13599 ببرم بلا استثنا همه بازی عارو میخونه:)

احتمالا کپی خور دستگاه شما پریده و باید دوباره کپی خورش کنید.

سلام ممنون از راهنماییتون چطور باید این کارو بکنم میخوام خ.دم این کارو بکنم به هیچ وجه حوصله تمیرگاه بردن ندارم چون من شهرستانم و اینجا هیچکس ازین کارا نمی کنه ممنون میشم به من که یه جایه پرت زندگی میکنم کمک کنید

سلام ممنون از راهنماییتون چطور باید این کارو بکنم میخوام خ.دم این کارو بکنم به هیچ وجه حوصله تمیرگاه بردن ندارم چون من شهرستانم و اینجا هیچکس ازین کارا نمی کنه ممنون میشم به من که یه جایه پرت زندگی میکنم کمک کنید
فکر نمی کنم کار راحتی باشه و منم دادم بیرو نواسم این کارو کرده ولی رو نت بگردی فکر کنم آموزشش هست

سلام دوستان پیغام failed to authorize disc برا چیه؟امروز بعد مدت ها ایکس باکس رو تعمیر کردم وقتی بازی MW3 رو گذاشتم بازی اجرا میشد بعد از یکم این پیغام میومد.ممنون میشم راهنمایی کنید.

پ.ن:با پاک کردن بازی از رو هارد مشکل حل شد.
Sent from my HTC One X+ using Tapatalk 4 Beta

آخرین ویرایش:
سلام دوستان پیغام failed to authorize disc برا چیه؟امروز بعد مدت ها ایکس باکس رو تعمیر کردم وقتی بازی MW3 رو گذاشتم بازی اجرا میشد بعد از یکم این پیغام میومد.نصب هم کردم فایده نداشت.ممنون میشم راهنمایی کنید.

Sent from my HTC One X+ using Tapatalk 4 Beta
وقتی این ارور میاد بازی رو در بیا با ذگمه ی ایجکت اگه اوکی رو بزنی کنسول ریست میشه

دوستان سلام من لنز ایکس باکسم مشکل پیدا کرده‌‌‌ الان قیمت لنز چنده مثل این که الان لنز تو بازار خیلی کم پیدا میشه من کجا میتونم تعویضش کنم:confused:

Sent from my 998 using Tapatalk 2

دوستان ، من وقتی روشن میکنم دستگاه رو نمیتونه دسته بی سیم رو شناسایی کنه و تصویری هم نمیده.............هیچ چیزی هم در مورد چراع ها داده نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or