zia
کاربر سایت
درب درایو رو با دست فشار بده داخل ببین درست میشهسلام.هر بازی میزارم تو xbox میگه open tray.دیروز کامل درست بودا.امروز اینجوری شد.چیکار کنم؟
درب درایو رو با دست فشار بده داخل ببین درست میشهسلام.هر بازی میزارم تو xbox میگه open tray.دیروز کامل درست بودا.امروز اینجوری شد.چیکار کنم؟
یک سوال پیش اومده...
من یک هارد اکسترنال دارم که 100گیگ فضای خالی داخلش هست.حالا اگه بآستفاده از اکسباکس بخوام چندگیگش رو برای دستگاه به عنوان هارد وصل کنم اطلاعات دیگم هم پاک میشند یا اینکه از اون فضای خالی استفاده میکنه دستگاه؟؟
ممنون.
تو همین تاپیک چند وقت پیش مطرح شده بود که با پخش آهنگ از روی کنسول میشه بازی هایی رو که برنرمکس نیست روی هارد نصب کرد و بدون مشکل بازی کرد.
من هم امتحان کردم و الحمدلله تا الان هر چی بازی بوده با این روش بازی کردم.:bighug:
منتها ترسم از آپدیت جدید داشبورد هست که نکنه مایکروسافت این سوراخ رو بسته باشه.
ورژن داشبورد من 2.0.16197.0 است.
می خوام بدونم کسی ورژن جدید تر از من مثل 2.0.16202.0 یا 2.0.16203.0 یا 2.0.16529.0 رو آپدیت کرده که تست کنه ببینه هنوزم میشه با آهنگ بازی هایی که روی هارد نصب شده اند رو اجرا کرد؟
دو تا بازی دارم که آپدیت جدید رو می خواد
1 - Remember Me
2 - Army of Two The Devils Cartel
اگه بازی دنس سنترال ال تی 2 هست مشکلی ایجاد نمیکنه.بد ترین اتفاق از نظر من بن شدن هست چون خودم 4 سال یه الایت داشتم هیچ ایرادی پیدا نکرد.برا اینکه داشبورد رو ببری پایین فک کنم بیرون این کارو بکنن ولی چرا میخوای ببریش پایین؟سلام
من چند سوال دارم
من xboc 360 slim drive liteon 0225 و dashboard 15572 و LT2 دارم
1. من اگر بازی dance 3 (xgd 2) رو رایت کنم بدون هیچ مشکلی بازی اجرا می شه؟
2. بد ترین اتفاقی که برای ایکس باکس میوفته چی هست و به چه دلیل این اتفاق میوفته؟
3. من اگر با فایل topology for lt2.0 بازی mw3 یا far cry3 پچ کنم و رایت کنم مشکلی پیش نمیاد؟
4.من زمانی که میخوام بازی پچ شد (التی 3 به التی 2) را رایت کنم باید در قسمت LayerBreak گزینه ی Calculate Optimal را بزنیم یا User Specifiedرا؟
راهی نیست که من داشم رو از 15572 به 13599 ببرم؟
لطفا خیلی زود جواب بدید
خیلی برام مهمه
احتمالا کپی خور دستگاه شما پریده و باید دوباره کپی خورش کنید.با سلام
xbox من صفحش صفید شده بود این ارور رو میداد
cant read the update from the disc. please reinsert the disc to if the problem presist . visit www.xbox.com/support
status code: 22FB - 351F - B800 - 0F00 - C000 - 0013
که با ریختن اپدیت درست شد اما الا هیچ بازی رو اجرا نمی کنه ممنم میشم راهنماییم کنید