سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مرسی فربد جان من همیشه کنسول رو به حالت ایستاده قرار میدم ولی احساس میکنم که از سوراخ های طرفین کنسول هوا به داخل میره و از سوراخ های پشتی خارج میشه و اگر من فن رو طوری که فرمودید قرار بدم مانع ورود هوا به داخل کنسول میشم . این نظره منه و ممکنه صحیح نباشه، با این حال اگه شما میفرمایید من این کارو بکنم فن رو به کدوم سمت نزدیک کنم منظورم سمت زیرین مادربورد هست یا قسمت رویی اون ؟؟؟
ببین دوست عزیز من دقیقا نمی دونم طرز چرخش و تحویه هوای کنسول Elite چجوری است.شما بهترین کاری که می توانی انجام بدی یک دستمال کاغذی را بر دار و از هم جدا کن دولایه را و برای اطمینان یک روی دستمال کاغذی رو بگیری به جای که هوا را داره می ده داخل دستگاه(یعنی اطراف کنسول -طبق گفته خوده شما) اگر دستمال را مکش کرد داخل پس باید فن را طوری اونجا قرار بدی که هوا را به داخل دستگاه هدایت کنه که جریان هوا در دستگاه می چرخه و از پشت آن به بیرون منتقل میشه.
در کنسول های اسلیم زمانی که کنسول را ایستاده قرار می دیم جای که فن قرار گرفته حرارت را به بیرون منتقل می کنه.من براساس اسلیم شما راهنمایی کردم.

دوست عزیز شما بگو دستگاهت چی هست منظورم مدلشه؟! و این که تو اجرای همه بازی ها این مشکل رو داری یا در بازی خاصی با این مورد برخورد میکنی .

فت هست .jasper .من تو خیلی بازی ها این ایراد رو دارم ولی فقط فیفا 13 بدون مشکل که اون هم توی منو اون مشکل کندی رو داره .یعنی مثلا میخوام برم تو کریر مود 2 دقیقه طول میکشه.

بیشتر بازی ها دیگه هم که اجرا میکنم یخورده کنده . بعد بعضیهاشونم مثل red dead که جلوت خالیه یهو پر میشه از ادم و...:d

سلام

دوستان مشکل ایکس باکس من خیلی وخیمه خواهشا کمک کنین

ایکس باکسم موقع بازی یهو خاموش میشه بعد 2 دقیقه دیگش هی خاموش و روشن میشه مجبور میشم از برق بکشم.بین 15 تا 1 یا 2 ساعت بیشتر نمیشه بازی کرد بعدش اون مشکلی که گفتم پیش میاد.

در ضمن تو بازیا هم افت فریم داره خلاصه اخر داغونه نمیدونم چیکار کنم مدلشم اسلیم 250 هست بازیا چه رو هارد چه از روی دیسک همون مشکل پیش میاد

اگه راهنمایی کنین ممنون میشم قبلا هم سوال کردم ولی جواب نگرفتم خواهشا اگه میتونید راهنمایی کنید

سلام

دوستان مشکل ایکس باکس من خیلی وخیمه خواهشا کمک کنین

ایکس باکسم موقع بازی یهو خاموش میشه بعد 2 دقیقه دیگش هی خاموش و روشن میشه مجبور میشم از برق بکشم.بین 15 تا 1 یا 2 ساعت بیشتر نمیشه بازی کرد بعدش اون مشکلی که گفتم پیش میاد.

در ضمن تو بازیا هم افت فریم داره خلاصه اخر داغونه نمیدونم چیکار کنم مدلشم اسلیم 250 هست بازیا چه رو هارد چه از روی دیسک همون مشکل پیش میاد

اگه راهنمایی کنین ممنون میشم قبلا هم سوال کردم ولی جواب نگرفتم خواهشا اگه میتونید راهنمایی کنید
دوست عزیز شما به صدای فن دستگاهت توجه کن و حرارتی که از دستگاه بیرون می زنه ببین بیشتر از حالت معمولی است.این مشخصاتی که شما می دی به نظر من ماله سیستم خنک کردن دستگاه شما است.حالا می توانه از فن باشه یا گردو خاک و یا خمیر سیلیکون.به نظر من باید ببینی بعد از روشن کردن دستگاه بعد از چند دقیقه صدا فن دستگاه خیلی میره بالا یا اصلا میره بالا یا نه و در بازی ها هم به چه صورت است.

دوست عزیز شما به صدای فن دستگاهت توجه کن و حرارتی که از دستگاه بیرون می زنه ببین بیشتر از حالت معمولی است.این مشخصاتی که شما می دی به نظر من ماله سیستم خنک کردن دستگاه شما است.حالا می توانه از فن باشه یا گردو خاک و یا خمیر سیلیکون.به نظر من باید ببینی بعد از روشن کردن دستگاه بعد از چند دقیقه صدا فن دستگاه خیلی میره بالا یا اصلا میره بالا یا نه و در بازی ها هم به چه صورت است.

از جوابتون ممنون

فن دستگاه صدای خاصی نمیده از نظر گرمایی هم فکر کنم معمولیه یه خورده گرما از فنش میاد بیرون البته از یه خورده بیشتر ولی نه اونقدر زیاد.در ضمن دستگاه نو هست و یه ماهه خریدم و بعد از چند روز اینجوری شد.

برای مثال اولا gta iv بازی میکردم بدون مشکل ولی بعد چند روز وسط بازی خاموش شد و از همون موقع مشکل افت فریم هم شروع شد.

از جوابتون ممنون

فن دستگاه صدای خاصی نمیده از نظر گرمایی هم فکر کنم معمولیه یه خورده گرما از فنش میاد بیرون البته از یه خورده بیشتر ولی نه اونقدر زیاد.در ضمن دستگاه نو هست و یه ماهه خریدم و بعد از چند روز اینجوری شد.

برای مثال اولا gta iv بازی میکردم بدون مشکل ولی بعد چند روز وسط بازی خاموش شد و از همون موقع مشکل افت فریم هم شروع شد.

به نظر من بهتر ببرید همان جا که دستگاه را خریداری کردید بگید براتون یکبار دیگ LT3 را بریزند.به نظر من مشکل نرم افزاری است.یا اگر خودت تجربه این کار را داری از تایپک که دوستان قرار دادن در سایت برای LT3 استفاده کن و دوباره بریز.

سلام
من دیروز می خواستم ایکس باکسمو آپدیت کنم بعد از اکسترکت کردن آپدیت کنسول ریستارت شد و دیگه تصویر نمی ده حالا هر موقع روشنش می کنم کنسول روشن میشه اما تصویر نمی ده و نه چراغ قرمز می شه، موندم چش شده؟لطفا کمک کنین!!!!!!!!!!!!!!!

سلام
من دیروز می خواستم ایکس باکسمو آپدیت کنم بعد از اکسترکت کردن آپدیت کنسول ریستارت شد و دیگه تصویر نمی ده حالا هر موقع روشنش می کنم کنسول روشن میشه اما تصویر نمی ده و نه چراغ قرمز می شه، موندم چش شده؟لطفا کمک کنین!!!!!!!!!!!!!!!

فکر کنم بد اپدیت شده . ببرین بیرون درست اپدیت کنن . یا وصل بشین به لایو و دوباره اپدیتش کنین از سایت ماکروسافت .

سلام
من Security Proofs رو فعال کردم حالا اون اکانتایی که روشون هست ساین این براشون ارور کانکشن میده ولی بقیه اکانتام کانکت میشن.واسه دانلود پروفایلم تا اولاش میره ولی بعدش ادامه نمیده!الان پروفایلم رو هواست!
چی کار باید بکنم؟؟!!

سلام دوستان٬ مشکل xbox من این هست که اگر دیسک تو درایو نباشه٬ درایو اصلاْ Eject نمیشه٬ و باید اینقدر Eject رو برنم تا بالاخره بیرون بیاد
ولی اگر دیسک تو دستگاه باشه٬ به راحتی Eject میشه. ممنون می شوم من را راهنمایی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or