سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان٬ مشکل xbox من این هست که اگر دیسک تو درایو نباشه٬ درایو اصلاْ Eject نمیشه٬ و باید اینقدر Eject رو برنم تا بالاخره بیرون بیاد
ولی اگر دیسک تو دستگاه باشه٬ به راحتی Eject میشه. ممنون می شوم من را راهنمایی کنید
درایو شما باید یکبار باز بشه و تمیز بشه البته من توصیه نمی کنم خودت انجام بدی چون معمولا خرابش می کنن و یک هزینه اضافی در بر داره براتون.یکی از دوستان من مشکل مشابه شما را داشت برد داد بیرون براش باز کردن جلوی خودش درایو را در آوردن با اسپری تمیز کرد یک روغنی هم به چرخ دنده هاش زدو دوباره تحویلش داد از اون زمان تا الان دیگه هیچ مشکلی نداشته.
صحبت یکی از تعمییر کار ها و بعضی از متخصصان در سایت های خارجی- گفتن به هیچ عنوان دیسک را داخل دستگاه نزارید بمونه و بعد دستگاه را خاموش کنید زمانی که مجدد دستگاه را روشن می کنید به لنز صدمه می زند-دلیلش را نمی دونم

سلام

دوستان مشکل ایکس باکس من خیلی وخیمه خواهشا کمک کنین

ایکس باکسم موقع بازی یهو خاموش میشه بعد 2 دقیقه دیگش هی خاموش و روشن میشه مجبور میشم از برق بکشم.بین 15 تا 1 یا 2 ساعت بیشتر نمیشه بازی کرد بعدش اون مشکلی که گفتم پیش میاد.

در ضمن تو بازیا هم افت فریم داره خلاصه اخر داغونه نمیدونم چیکار کنم مدلشم اسلیم 250 هست بازیا چه رو هارد چه از روی دیسک همون مشکل پیش میاد

اگه راهنمایی کنین ممنون میشم قبلا هم سوال کردم ولی جواب نگرفتم خواهشا اگه میتونید راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز. مشکل شما احتمالان در فلت میانیه. جدیداً دستگاهت باز شده؟

سلام دوستان
من xbox 360 arcade دارم.بعضی وقت ها وست بازی سرعت چرخش بازی در xboxم پایین می یاد بعد امکان داره بازی استاپ شه که باید xbox را خاموش روشن کنم!!!!
میشه لطف کنید بگید مشکل کجاست؟؟؟؟:-/

سلام دوستان
من xbox 360 arcade دارم.بعضی وقت ها وست بازی سرعت چرخش بازی در xboxم پایین می یاد بعد امکان داره بازی استاپ شه که باید xbox را خاموش روشن کنم!!!!
میشه لطف کنید بگید مشکل کجاست؟؟؟؟:-/

الان مشکل شما اینه چرا بعضی وقتا سرعت چرخش کم میشه ، خوب اون بسته به خوندن دیسکه و منکه مشکلی توش نمیبینم دوست عزیز . اگه در کل دیسکو نمیخونه لنزتون ضعیف شده اگه نه میخونه که مشکلی نیست .

کنسول من 4گیگ و تقریبا همه بازیهارو از یه سال پیش بدون نصب بازی میکردم،جدیدا یه مشکل عجیب که بوجود اومده اینه که برای خیلی از بازیا ارور unread disc میده و با چند بار ریست کنسول و دراوردن دیسک و دوباره گذاشتن درس میشه...یا مثلا وقتی RDR بازی میکنم تکسچرا خیلی دیر لود میشن یا بعضی اوقات بازی لگ میزنه!!!نکته جالبتر اینه که وقتی کنسولو افقی میزارم خیلی بهتر میشه!:دی حالا به نظرتون چه بلایی سر این لنز دستگاه ما اومده؟ چیکارش کنم؟

کنسول من 4گیگ و تقریبا همه بازیهارو از یه سال پیش بدون نصب بازی میکردم،جدیدا یه مشکل عجیب که بوجود اومده اینه که برای خیلی از بازیا ارور unread disc میده و با چند بار ریست کنسول و دراوردن دیسک و دوباره گذاشتن درس میشه...یا مثلا وقتی RDR بازی میکنم تکسچرا خیلی دیر لود میشن یا بعضی اوقات بازی لگ میزنه!!!نکته جالبتر اینه که وقتی کنسولو افقی میزارم خیلی بهتر میشه!:دی حالا به نظرتون چه بلایی سر این لنز دستگاه ما اومده؟ چیکارش کنم؟

به نظر من احتیاج به تمیز کردن داره تا مشکلتون حل بشه.احتمالا گرد و خاک و کثیف شدن لنز را به این شکل در آورده.در صورتی که لنز دستگاه هم ضعیف شده باشه می توانید بدید یک تغمیرکار وارد براتون عوض کنه یا اگر خودت تجربه داشته باشی می توانی این کار را انجام بدی(توصیه نمی شه).

سلام
میخواستم بدونم راهی هست که ایمیجهای بازی های Xbox 360 رو که دانلود میکنم روی دی وی دی های معمولی (4.7 گیگ) رایت بکنم؟؟
اگه نمیشه میشه آموزش رایت روی دی وی دی 9 رو بذارید؟ تاپیک جدا داره؟ من گضتم پیدا نکردم :/
ممنون

می خونه ولی اگه سرعتش خیلی پایین بیاد امکان ایست شدن بازی هست که باید از بازی برم بیرون بعد دوباره بازی کنم!

این اتفاق میفه یعنی کامل وایسته تا از بازی بیرون برین . اگه اینجور باشه مشکل از درایوتونو و باید یه سرویس ببرینش ، اگه درست شد درستش کنن و اگه نشد که یکی دیگه تهیه کنین .

- - -ویرایش - - -

سلام
میخواستم بدونم راهی هست که ایمیجهای بازی های Xbox 360 رو که دانلود میکنم روی دی وی دی های معمولی (4.7 گیگ) رایت بکنم؟؟
اگه نمیشه میشه آموزش رایت روی دی وی دی 9 رو بذارید؟ تاپیک جدا داره؟ من گضتم پیدا نکردم :/
ممنون
این دوتا تاپیک زیرو بخونین .
http://forum.bazicenter.com/thread54783/

http://forum.bazicenter.com/thread64221/
دوستان چه جوری میشه داشبورد یک xbox بن شده رو اپدیت کرد؟(ایکس باکس های بن شده اخر نصب داشبورد ارور میدن)

دوست عزیز خدارو شکر برا ما تا حالا بن نشده تا تست کنم ولی تا الان افلاین اپدیتش کردین با فلش .

http://forum.bazicenter.com/thread23585/

دوستان اگر کسی میدونه راهنمایی کنه

چه جوری میشه داشبورد یک xbox بن شده رو اپدیت کرد؟(ایکس باکس های بن شده اخر نصب داشبورد ارور میدن)

دوستان یه دستگاه اسلیم دارم که موقعی که میخوام روشنش کنم چراغ آداپتورش قرمز میشه وکنسول روشن نمیشه.میتونید ما رو هم یه راهنمای بکنید؟؟

اولا میگم صفحه بازی دیگر حرکت نمی کند ولی DVD خیلی آهسته می چرخد حتی دسته هم کار نمی کند که باید با خود کنسول خاموش روشن کنم!8-|
ثانیا سرویس بردن یعنی چه؟؟؟/:)

سلام من به مشکل برخوردم
ایکس باکسم داشبورد اپدیت 1301 ... رو داشت و بازیهای کپی رو اجرا میکرد
دیروز بازی metro last light رو گرفتم اومدم اجرا کنم گفت اپدیت میخواد منم از سایت xbox گرفتم
اپدیت زدم با فلش ریستارت شد و دیگه بازیها رو انریدیبل میده همه بازیها رو
فک کنم کپی خورش پریده
درایوم هیتاچی و بنم شده بودم از لایو میدونم
حالا باید چی کار کنم؟

Sent from my LT28h using Tapatalk 2

دروود..من قبلا یه اشتباهی کردم موقع ریختن فریمور روی کنسوله فتم پوشش هیت سینک رو برداشتم و تک چراغ قرمز داد... ولی الان دستگاه کار میکنه فقط افت فریم و دیر لود شدن ابجکتها رو داره...کسی راهی بلده واسه تعمیر؟بجز تعمیرگاه؟؟؟ ...کنسولم جاسپره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or