zia
کاربر سایت
سلام علی از تو بعیده اخه این چیه ؟ببین به قول خودت باگ و گلیچ دو تا خط سیر متفاوت دارن --گلیچ یک نوع نا همخوانی بین نرم افزار با سخت افزار و بلعکس نرم افزار با نرم افزار که شامل گیم و دیگر اپلیکیشن ها میشه این به معنای خرابی مطلق هست که همه با باگ اشتباه میگیرن باگ بازی منحصرا فقط مربوط به گیم نیستش که برای همین نسخه های ازمایشی میاد یک عده هم تستر بازی میکنن مشکلاتش حل میشه این دوستمون هم درست میگه انحصار ملکرو نیست که این اپدیت استفاده خودشو داره نه درست شدن باگ گیم تو که رو دی وی دی هست تو منبع و سورست گیمیه که داری یا نصبش کردی --گیم ادیتور های شاخ هم زورکی میان الان بعضی گیم هارو دستکاری میکنن البته بحسش اینجا نیست نرم افزار هم زیاده از این میشه تو لایو که بازی های لایو کار میکنید هم استفاده کنی همین دلیل بر رد کردن حرف تو هست این اپدیت ها توسط خود ماکرو هست نه شرکت بازی اینم دلیل دوم -باگ ارور هنگ فیریز گلیچ کانفیلیکت دی باگ کردن و پچ ووووو......این ها هرکدوم یه چیز یه مفهوم و یه مفهومه مشخص با خودشون دارن-
- - -ویرایش - - -
سلام ببخشید من دیدم شما بحث سخت افزاری کردید سوالمو ازتون بپرسم -من از یکی از دوستان که جدیدا گیم میگیرم البته برنر و عالیه مثل هلو میخون سریع نصب میشه --دو تا گیم اخر که گرفتم تا میزاشتم میخوند ولی موقع اجرا میومد بیرون ارور نحس کثیف بودن دیسک و...به اون دوستم گفتم عوض کرد یه نسخه دیگه داد اوکی بود من که نصبم نتونستم بکنم ولی خودش هم اجرا کرد هم نصب به من گفت لنز دستگاهت ضعیف شده نیاز به سرویس داره با اینکه خیلی از گیم هارو میخونه که خیلی کنسول ها اجرا نمیکنن ولی این طوری هم شده --ایا این موضوع درسته مشکلش با سرویس حل میشه یا اصلا ربطی نداره -نرم افزاری هست بشه تست کرد-من خودم کارم سخت افزار و تعمیرات هست اگه خودم باز کنم میتونم جمعش کنم درست کنم ؟اگه ممکنه راهنماییم کنید فکرمو ریخته بهم --لطفا و چیزه دیگه از کجا میشه مشخصات کنسول رو دید مثل مادر برد که چه مارکیه یا درایو و....لطفا کمک کنید
دستگاه های مختلف همیشه مثل همه بازی ها را نمی خونند. شما باید همان بازی را با دیسک خام مدل دیگری تهیه کنید. ممکنه کلا دستگاه شما با این dvd خام ناسازگار باشه. کار شما با سرویس حل نمیشه. نیازی نیست.
در مورد مشخصات دستگاه هم به تصویر زیر نگاه کن و با سوکت پاور پشت دستگاه خودت مقایسه کن.