سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام علی از تو بعیده اخه این چیه ؟ببین به قول خودت باگ و گلیچ دو تا خط سیر متفاوت دارن --گلیچ یک نوع نا همخوانی بین نرم افزار با سخت افزار و بلعکس نرم افزار با نرم افزار که شامل گیم و دیگر اپلیکیشن ها میشه این به معنای خرابی مطلق هست که همه با باگ اشتباه میگیرن باگ بازی منحصرا فقط مربوط به گیم نیستش که برای همین نسخه های ازمایشی میاد یک عده هم تستر بازی میکنن مشکلاتش حل میشه این دوستمون هم درست میگه انحصار ملکرو نیست که این اپدیت استفاده خودشو داره نه درست شدن باگ گیم تو که رو دی وی دی هست تو منبع و سورست گیمیه که داری یا نصبش کردی --گیم ادیتور های شاخ هم زورکی میان الان بعضی گیم هارو دستکاری میکنن البته بحسش اینجا نیست نرم افزار هم زیاده از این میشه تو لایو که بازی های لایو کار میکنید هم استفاده کنی همین دلیل بر رد کردن حرف تو هست این اپدیت ها توسط خود ماکرو هست نه شرکت بازی اینم دلیل دوم -باگ ارور هنگ فیریز گلیچ کانفیلیکت دی باگ کردن و پچ ووووو......این ها هرکدوم یه چیز یه مفهوم و یه مفهومه مشخص با خودشون دارن-

- - -ویرایش - - -

سلام ببخشید من دیدم شما بحث سخت افزاری کردید سوالمو ازتون بپرسم -من از یکی از دوستان که جدیدا گیم میگیرم البته برنر و عالیه مثل هلو میخون سریع نصب میشه --دو تا گیم اخر که گرفتم تا میزاشتم میخوند ولی موقع اجرا میومد بیرون ارور نحس کثیف بودن دیسک و...به اون دوستم گفتم عوض کرد یه نسخه دیگه داد اوکی بود من که نصبم نتونستم بکنم ولی خودش هم اجرا کرد هم نصب به من گفت لنز دستگاهت ضعیف شده نیاز به سرویس داره با اینکه خیلی از گیم هارو میخونه که خیلی کنسول ها اجرا نمیکنن ولی این طوری هم شده --ایا این موضوع درسته مشکلش با سرویس حل میشه یا اصلا ربطی نداره -نرم افزاری هست بشه تست کرد-من خودم کارم سخت افزار و تعمیرات هست اگه خودم باز کنم میتونم جمعش کنم درست کنم ؟اگه ممکنه راهنماییم کنید فکرمو ریخته بهم --لطفا و چیزه دیگه از کجا میشه مشخصات کنسول رو دید مثل مادر برد که چه مارکیه یا درایو و....لطفا کمک کنید

دستگاه های مختلف همیشه مثل همه بازی ها را نمی خونند. شما باید همان بازی را با دیسک خام مدل دیگری تهیه کنید. ممکنه کلا دستگاه شما با این dvd خام ناسازگار باشه. کار شما با سرویس حل نمیشه. نیازی نیست.
در مورد مشخصات دستگاه هم به تصویر زیر نگاه کن و با سوکت پاور پشت دستگاه خودت مقایسه کن.
images

دستگاه های مختلف همیشه مثل همه بازی ها را نمی خونند. شما باید همان بازی را با دیسک خام مدل دیگری تهیه کنید. ممکنه کلا دستگاه شما با این dvd خام ناسازگار باشه. کار شما با سرویس حل نمیشه. نیازی نیست.
در مورد مشخصات دستگاه هم به تصویر زیر نگاه کن و با سوکت پاور پشت دستگاه خودت مقایسه کن.
images
اول ممنون و تشکر یک دنیا که جوابمو دادید و اینکه خیالم راحت شد منم هر دفعه که نمیخونه برام تعویض نیکنه بعد اوکی میشه پس بهتره دستگاهو باز نکنم یا دست تعمیر کار بلا نسبت ناشی بدم--ممنون من رایتر لایتون 524 بی گرفتم برای برنر که یک دونه زدم فقط این گیم هایی که رو ایکس باکس نمیخونه روی پی سی هم و لب تاپ با نرم افزاز abgاکس باکس همون اول تو ران و انپک ارور میده حالا تو هر کذئم زمانه خوذش با اختلاف کم--یه بلوری لایتون--2 تا 524 بی و پایو نیر دابل تی 2 ....--با این تفاصیل دستگاه من اسلیم هست مین پس کورتا میشه ممنون--

دوستان لطفا کمک کنین دارم دیوونه میشی
یه روز بعد چند هفته رفتم بازی کنم دیدم درایو نمیاد بیرون فکر کردم تسمش خرابه
طبق اون روش دستگاه رو باز کردم
درایو رو باز کردم تسمه رو انداختم تو آب جوش بهتر شد
اما الان مشکل من اینه وقتی درایو رو کلوز میکنم خودش دوباره باز میشه
یا اگه بسته میشه لنز حرکت نمیکنه تا بخواد بازی رو بخونه
کلا دستگاه هی چشمک میزنه اوپنینگ کلوزینگ میکنه
تسمرو عوض کنم درست میشه یا درایوم به فنا رفت

دوستان لطفا کمک کنین دارم دیوونه میشی
یه روز بعد چند هفته رفتم بازی کنم دیدم درایو نمیاد بیرون فکر کردم تسمش خرابه
طبق اون روش دستگاه رو باز کردم
درایو رو باز کردم تسمه رو انداختم تو آب جوش بهتر شد
اما الان مشکل من اینه وقتی درایو رو کلوز میکنم خودش دوباره باز میشه
یا اگه بسته میشه لنز حرکت نمیکنه تا بخواد بازی رو بخونه
کلا دستگاه هی چشمک میزنه اوپنینگ کلوزینگ میکنه
تسمرو عوض کنم درست میشه یا درایوم به فنا رفت

نگران نباش تسمه رو عوض کن درست میشه

ممنون دوست عزیز مشکل من تقریبا حل شدفقط اینکه وقتی اوپن میکنم خود دستگاه بعد 7 - 8 ثانیه اتوماتیک کلوز میکنه میشه راهنمایی کنی اشکال کار کجاست

تسمه که ضعیف باشه درب را به صورت کامل باز نمیکنه برای همین برگشت میده.

بریده بریده نشان دادن لبه ایتمها

نمیدونم مشکل از مانیتوره یا کنسول لبه هر ایتمی رو بریده بریده نشون میده انگار انتی الازینگ رو رعایت نمیکنه...لطفا بگید مشکل از کجاست؟؟
دوست عزیز برای هر سوال یه تاپیک جدید باز نمیکنن !

Last edited by a moderator:
نمیدونم مشکل از مانیتوره یا کنسول لبه هر ایتمی رو بریده بریده نشون میده انگار انتی الازینگ رو رعایت نمیکنه...لطفا بگید مشکل از کجاست؟؟

سلام
کابل رو تعویض کنید
از کابل 3 فیش استفاده کنید
در نوشته های محیط بازی هم چیز غیر طبیعی می بینید
مدل دستگاه

سلام
کابل رو تعویض کنید
از کابل 3 فیش استفاده کنید
در نوشته های محیط بازی هم چیز غیر طبیعی می بینید
مدل دستگاه

کابل hdmi وصل کردم که ورژن a هستش.. بنظرتون بخاطر ورژن کابل هست؟ خیر نوشته ها نرمال هستند.. دستگاهم فت و جاسپره

سلام من با چه نوع دی وی دی ۹ رایت کنم که اگه لکه یا خش کوچیک بیفنه بتونم بازی کنم من فیفا ۱۲ رو از شرکت hi-vu خریدم کلی خش روش ولی عالی میخونه در عوض بازی های دیگه رو از مغازه میخرم با یک خش کوچیک ارور disk is unreadable میده (البته بعضی اوقات)

سلام آقا من یک مشکلی جدیدا بر خوردم که واقعا عجیبه توی نت هم سرچ کردم به راه حلی دست نیافتم اونم اینکه جدیدا بازی های xgd3 که داشتم چه برنر مکس چه 97 درصد تا 49 درصد میره و نصب نمیشه در حالی که همین بازی ها رو با همین دیسک ها قبلا نصب کردم و مشکلی نداشتن اول احتمال دادم لنز ظعیف باشه ولی لنز رو پاک کردم بعدم مساله این هست که بازی های غیر xgd3 کامل نصب میشه فقط اینا اینجوری شده یک دفعه هم این اتفاق افتاده دیسک ها هم مشکلی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or