سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من یه کنسول slim دارم بعد از 30 دقیقه بازی تصویر هنگ کرد و خاموش شد و چراغ وسط قرمز شد الان دیگه دستگاه رو هربار روشن میکنم اینجوری میشه چه باید کنم ....؟؟؟؟؟

سلام من با چه نوع دی وی دی ۹ رایت کنم که اگه لکه یا خش کوچیک بیفنه بتونم بازی کنم من فیفا ۱۲ رو از شرکت hi-vu خریدم کلی خش روش ولی عالی میخونه در عوض بازی های دیگه رو از مغازه میخرم با یک خش کوچیک ارور disk is unreadable میده (البته بعضی اوقات)
تنها به جنس DVD بستگی نداره سرعت رایت شده بازی هم حائز اهمیت است همچنین لنز خوده دستگاه که چه مدت کار کرده و چه کرده ! من به شما T-Gate ها را پیشنهاد می کنم چون خودم ازش استفاده می کنم و هیچ مشکلی هم نداره با توجه به اینکه روشون خط و خش هم می افته.چون یکی از دوستان من برادر 5 یا6 ساله داره که با DVD ها مثل بشقاب پرنده بازی می کنه اما جای تعجب داره که همچنان این دیسک ها کار می کنند.:d

با سلام
من یه اسلیم 250 دارم که خیلی مشکل داره قبلا هم اینجا مطرح کردم دوستان راهنمایی کردن ولی مشکل حل نشد.دستگاه من وسط بازی خاموش میشد که دستگاه رو عمودی گذاشتم فعلا دیگه خاموش نمیشه اما یه مشکل بزرگ داره که بازی ها شدید افت فریم داره و همین طور دیر لود شدن اشیا اگه دوستان میتونید راهنمایی کنید ممنون میشم.چیزی که هست فکر نکنم نرم افزاری بشه مشکل و حل کرد میخوام ببینم چشه بدم یه تعمیر کار معتبر درست کنه چون خیلی اذیت میکنه.مثلا تو far cry 3 افت فریم شدید و مدام در حال لود شدن اشیا به طرز افتضاح.

با سلام
من یه اسلیم 250 دارم که خیلی مشکل داره قبلا هم اینجا مطرح کردم دوستان راهنمایی کردن ولی مشکل حل نشد.دستگاه من وسط بازی خاموش میشد که دستگاه رو عمودی گذاشتم فعلا دیگه خاموش نمیشه اما یه مشکل بزرگ داره که بازی ها شدید افت فریم داره و همین طور دیر لود شدن اشیا اگه دوستان میتونید راهنمایی کنید ممنون میشم.چیزی که هست فکر نکنم نرم افزاری بشه مشکل و حل کرد میخوام ببینم چشه بدم یه تعمیر کار معتبر درست کنه چون خیلی اذیت میکنه.مثلا تو far cry 3 افت فریم شدید و مدام در حال لود شدن اشیا به طرز افتضاح.

نصب کردید بازی رو روی هارد ؟

سلام من بازی max payne 3 زو تازه خریدم چپتر یک رو که تموم میکنم تو لودینگ(کات سین) چپتر 2 گیر میکنه و تیکه تیکه میشه وقتی هم که بعد از یه ساعت وارد گیم پلی میشه مکس پین تکون نمیخوره . چیکار کنم راه حلی نداره ؟ ممنون میشم کمکم کنید

سلام من بازی max payne 3 زو تازه خریدم چپتر یک رو که تموم میکنم تو لودینگ(کات سین) چپتر 2 گیر میکنه و تیکه تیکه میشه وقتی هم که بعد از یه ساعت وارد گیم پلی میشه مکس پین تکون نمیخوره . چیکار کنم راه حلی نداره ؟ ممنون میشم کمکم کنید
اگر بازی را نصب کردی از روی هارد پاک کن.وارد Setting>storage و هارد را انتخاب کن روی Y بزن وبعد از آن صفحه ای که بازی میشه را Clear System Cache را انتخاب کن.دوباره امتحان کن ببین حل میشه یا نه.اگر بازهم مشکل داشتی ایراد از بازیت است که بد رایت شده.

سلام دوستان
یه سوالی
پسر عموم یه مشکلی داره
دستگاهش با مودم مبین نت خیلی خوب وصل میشه به اینترنت چه با کابل و چه وایرلس ولی با مودم دیگه ای که مال ای دی اس ال هست وصل نمیشه
یعنی به نتوورک وصل میشه ولی قسمت اینترنت ضربدر میخوره نه با کابل و نه با وایرلس به اینترنت وصل نمیشه در حالی که مودم اینترنت داره و با گوشی و لپتاپ بهش وصل میشه
ممنون میشم کمک کنید
مودم ای دی اس ال رو خودم تنظیم کردم و فقط مقدار vci و .. و یوزر پس و دادم و کانکشن ساختم و تغییر دیگه ای ندادم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or