سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
load filed!
the current storage device could not found
pelase select a new storage device and try agin
ارور میده میرم تو بازی ولی بعد تبلیغات بازی این ارور رو میده از چیه چرا اینطوری شده

دادش شرمنده اینجا سوال می پرسم!
من یه سالی هست که نتونستم بازی کنم می خواستم اگه بشه یکی از دوستان یه توضیحی بده که تو این یه سال چند تا اپدیت اومده؟ اصلن من میتونم الان اپدیت کنم؟ کلن چه جوریاست
ممنون میشم

دادش شرمنده اینجا سوال می پرسم!
من یه سالی هست که نتونستم بازی کنم می خواستم اگه بشه یکی از دوستان یه توضیحی بده که تو این یه سال چند تا اپدیت اومده؟ اصلن من میتونم الان اپدیت کنم؟ کلن چه جوریاست
ممنون میشم

یادت هست چ هکی روی کنسولت بوده؟؟

نه داداش مگه تغیر خاصی ایجاد شده؟

- - -ویرایش - - -

راستی اخرین بازی که کردم max payne 3 بود

خب پس اگه اون بوده الآن داشبوردت16203 هست دیگه درسته؟؟
هکت هم احتمالاlt+3 بوده...اگه اینطوریه راحت و آسوده باش...اتفاق خاصی رخ نداده این چندوقت:دی

سلام خدمت همگی خوبین؟:d اسپم بسه بریم سراغ قضیه اصلی من نزدیک دو هفته نشستم یه بازی از یه سایتی دانلود کردم بعد موقع رایت وقتی به 97 درصد رسید ارور میده بعد من هر چی retry میزنم تغییر نمیکنه به خاطر همین cancel میزنم و مینویسه مطمئنین میخواین سی دی رو ببندید (close disc( منم میگم آره و وقتی بازی رو میزارم تو کنسول میگه آپدیت میخواد ما هم شانسی آپدیت میکنیم و یه خورده شکل داشبورد عوض میشه البته از قبل آپدیت LT3 نصب بوده و این یه آپدیت دیگه بود ولی خوشبختانه کپی خور نپرید بعد از آپدیت بعد از آپدیت وقتی بازی رو میزارم تو کنسول(اسم بازی grid 2 ) هستش مثل آدم لود میشه و اسم بازی میاد ولی وقتی صفحه سیاه میشه یعنی که بازی میخواد بالا بیاد یه چند ثانیه دستگاه صدای خواندن سی دی میده ولی بعدش ارور میده this disk not supported چیکار کنم تا این مشکل برطرف شه؟

سلام به همه

من یه xbox slim دارم گه جیتگ شده نمیدونم چی شده گه العا روشنش میکنم یه لحضه چراغ رو آداپتور سبز میشه بعد سریع دوباره به رنگ اولش یعنی نارنجی در میاد و دستگاه سه چراغش شروع میکنه به چشمک زدن با رنگ سبز و فن cpu از کار میفته و فقط چشمک میزنه
از اساتید درخواست کمک دارم

شما سعی کردید که داشبورد رسمی و بالاتر از ورژن فعلی خود را روی دستگاه نصب کنید.
تنها راه برای درست شدن باز کردن و از دوباره فلش کردن دستگاه هست.

دستگاه خاموش بوده یه لحظه برق رفته بعد دوباره اومده دیگه دیگه روشن نشد که بالا بیاد یعنی دیگه درشم باز نمیشه

سلام دوستان اگه ممکنا ب این سوال من جواب بدین ک خیلی مهمه.
من از موقعی ک دستگاه رو RGH کردم اون4gb فضای داخلی دستگه دیگه موجود نیستش!؟؟
میخواستم بدونم ک این مشکل عادیه یا اینکه ممکنه تعمیرکار عزیز شیطونی کرده باشه؟؟؟
دستگاهم هم اکسباکس اسلیم 4گیگ هستش.

سلام.من وقتی بازی army of two جدید رواجرا میکنم بعد از نصب اپدیت وقتی وارد بازی میشم از من میپرسه که ایا میخواید پک hd نصب بشه وقتی ok رو میزنم و حافظه ی داخلی کنسول روانتخاب میکنم ارور میده که باید حافظه ی اصلی رو انتخاب کنید لطفا کمک کنید

- - -ویرایش - - -

سلام.من وقتی بازی army of two جدید رواجرا میکنم بعد از نصب اپدیت وقتی وارد بازی میشم از من میپرسه که ایا میخواید پک hd نصب بشه وقتی ok رو میزنم و حافظه ی داخلی کنسول روانتخاب میکنم ارور میده که باید حافظه ی اصلی رو انتخاب کنید لطفا کمک کنید

- - -ویرایش - - -

دستگاه خاموش بوده یه لحظه برق رفته بعد دوباره اومده دیگه دیگه روشن نشد که بالا بیاد یعنی دیگه درشم باز نمیشه

چراغ آداپتور رو نگاه کنید وضعیتش چطور میشه.
فکر کنم شما فقط صدای دلینگ روشن شدن رو فقط میشنوید اگر اینجور باشه باید برد شما تعمیر بشه

با سلام من چند وقت پیش تو ایکس باکس لایو ثبت نام کردم و هیچ مشکلی نبود تا چند وقت پیش وقتی که میخواستم به ایکس باکس لایو وصل بشم یه پیام update رو کنسولم ظاهر شد من yes رو زدم و از 1ساعت cancelش کردم حالا دیگه kinectم کار نمیکنه از شما خواهش میکنم کمکم کنید.
مدل ایکس باکسم اسلیمه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or