سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من يكي از فيلم هامو با استفاده از نرم افزار Xilisoft Video to DVD Converter تبديل به فيلم DVD كردم (ديسكم DVD9 هست) .
منوي فيلم رو مياره . ولي وقتي ميخوام وارد فيلم بشم ارور attempting to read media ميده . بالا صفحه هم ميزنه action not available
تو بقيه player ها كار ميكنه . ولي تو xbox نه . فرمت فايلمم dvd movie هست . و كنسول مشكلي با اجراي اين فرمت نداره . چون بعضي از فيلم هاي ايراني و خارجي كه ميذارم اجرا ميكنه
مشكل چيه به نظرتون ؟

آخرین ویرایش:
دوستان کابل وی جی ای ایکس باکس! تبدیل براش هست که به این تلویزیون قدیمی ها بخوره! فقط جای تک فیش آنتن داره!!

خوده Xbox که نداره یعنی همچین تبدیل وجود نداره اما یک دستگاه هست که دقیقا کارش همینه یعنی 3 تا فیش انالوگ را دریافت می کنه ویک خروجی می ده که همان آنتن باشه.در این الکتریکی ها بگردی پیدا می کنی.اما کیفیت را خیلی پایین میاد.

خوده Xbox که نداره یعنی همچین تبدیل وجود نداره اما یک دستگاه هست که دقیقا کارش همینه یعنی 3 تا فیش انالوگ را دریافت می کنه ویک خروجی می ده که همان آنتن باشه.در این الکتریکی ها بگردی پیدا می کنی.اما کیفیت را خیلی پایین میاد.
ممنون دوست عزیز! بعد یه سوال دیگه! اگه من یه مانیتوری بگیرم که اچ دی بخوره! بعد ایکس باکس رو وصل کنم بهش! صدا رو چی کار باید بکنم؟ چون اسپیکر که به کیس وصل میشه!

چراغ آداپتور رو نگاه کنید وضعیتش چطور میشه.
فکر کنم شما فقط صدای دلینگ روشن شدن رو فقط میشنوید اگر اینجور باشه باید برد شما تعمیر بشه

آره داش همینجوره که میگی دیلینگ روشن شدنو میده بعد شروع میکنه به چشمک زدن سه چراغ سبز

داش به نظرت راه چارش چیه اگه راهی باشه احتمالا خودم بتونم درست کنم چون خودم تعمیر موبایل انجام میدم

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز آدابتورت نیم سوز شده منم آدابتورم همین جوری شد رفتم یه الکتریکی با یه هزینه‌ی کم درستش کرد

داش اونم امتحان کردم درست نشد با دو آداپتور دیگه امتحان کردم

ممنون دوست عزیز! بعد یه سوال دیگه! اگه من یه مانیتوری بگیرم که اچ دی بخوره! بعد ایکس باکس رو وصل کنم بهش! صدا رو چی کار باید بکنم؟ چون اسپیکر که به کیس وصل میشه!

معمولا مانیتور ها که HDMI دارند خروجی صدا هم دارند حداقل یک خروجی را دارند شما زمانی که کابل HDMI را از Xbox متصل می کنی به مانیتور ،سیم Speaker را بزنی به پشت مانیتور و از صدا استفاده کنی.اگر مانتیتور که می گیرید خروجی نداره باید یک تبدیل درست کنید و صدا را مستقیم از خوده Xbox بگیرید و بدید به Speaker ها.بهترین گزینه این است که شما یک مانیتور بگیرید که حداقل یک خروجی HeadPhone برای صدا داشته باشه.

سلام
اکس باکس من ارکیده بعضی بازیا رو راحت باز میکنه و همیشه اجرا میشن مثل blakops2 , fifa 13 ولی تازه گیا بعضی بازیای جدید رو بعده یکی دوبار بازی کردن دیگه باز نمیکنه و عکس بازی رو داشبورد نمیاد وقتی play game رو هم میزنم میگه clean disk restart consol ... میخواستم بدونم واقعا مشکل از کجاست!!!؟
کنسول من عمرشو داده به شما یا اشکال از dvdهای جدیده ؟ ممنون میشم زود جواب بدین

من که هرجی تو مبدل های اینترنتی می زنم، میاره 6,117,740 ریال ! یعنی واقعا اینقدره، 600 تومنه قیمتش !
بابا مبدل چیه :دی دلار رو ۳۵۰۰ در نظر بگیری با یه ضرب ساده میشه 1746500.تازه کرایه بار و از همه مهمتر سر بریدن فروشنده ها :دی رو هم در نظر بگیر.

سلام
اکس باکس من ارکیده بعضی بازیا رو راحت باز میکنه و همیشه اجرا میشن مثل blakops2 , fifa 13 ولی تازه گیا بعضی بازیای جدید رو بعده یکی دوبار بازی کردن دیگه باز نمیکنه و عکس بازی رو داشبورد نمیاد وقتی play game رو هم میزنم میگه clean disk restart consol ... میخواستم بدونم واقعا مشکل از کجاست!!!؟
کنسول من عمرشو داده به شما یا اشکال از dvdهای جدیده ؟ ممنون میشم زود جواب بدین​

سلام
کنسول من عمرشو داده به شما یا اشکال از dvdهای جدیده ؟ ممنون میشم زود جواب بدین​

بازی های جدید یک لنز پرقدرت میخوان. لنز شما ضعیف شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or