سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.من وقتی بازی army of two جدید رواجرا میکنم بعد از نصب اپدیت وقتی وارد بازی میشم از من میپرسه که ایا میخواید پک hd نصب بشه وقتی ok رو میزنم و حافظه ی داخلی کنسول روانتخاب میکنم ارور میده که باید حافظه ی اصلی رو انتخاب کنید لطفا کمک کنید

- - -ویرایش - - -

سلام.من وقتی بازی army of two جدید رواجرا میکنم بعد از نصب اپدیت وقتی وارد بازی میشم از من میپرسه که ایا میخواید پک hd نصب بشه وقتی ok رو میزنم و حافظه ی داخلی کنسول روانتخاب میکنم ارور میده که باید حافظه ی اصلی رو انتخاب کنید لطفا کمک کنید

- - -ویرایش - - -

برای اجرای این بازی ها باید فضای کافی بر روی هارد داشته باشید.
بعضی از بازیها فایلهای hd روی دیسک 2 هست. اینو دقت کن.
بعضی از بازیها دقیقا روی داریوی ذخیره میکنند که داخلش پروفایل داری

حق دارید به من بخندید چون من مشکلم با hdmi هستش:d خلاصه بلد نیستم ازش استفاده کنم یکی میشه بگه کوچیکه باید به ایکس باکس بخوره یا بزرگه اگه کوچیکه باید بخوره کجا؟؟؟؟نه رو تلویزیون ن رو xbox پیدا نکردم جاشو/////:wink:

قطعا نه tv شما و نه xbox شما دارای پورت hdmi نیست.
دستگاه xbox شما مال سال 2006 نیست؟

سلام.ایکس باکسم بازیها رو که واردش میکنم،نمیخونشون.یعنی یکم میگذره،بعد علامت open tray روی اون قسمتی که باید نشان بازی بیاد،نشون داده میشه.
مشکل کجاست دوستان؟

بازی call of duty : MV3 و nedd for speed : hot pursuit رو امروز خریدم اما وقتی تو کنسول میزارم پیغام unsaported disk میده ... کنسولم اسلیم 4 گیگ LT3 هست ... راهی وجود داره که مشکلم برطرف شه ؟

اگر بقیه بازی های که داری این مشکل را ندارند.اشکال از دیسک هاست که خریدی.یا سرعتشون بالاست یا بد رایت شده.

حق دارید به من بخندید چون من مشکلم با hdmi هستش:d خلاصه بلد نیستم ازش استفاده کنم یکی میشه بگه کوچیکه باید به ایکس باکس بخوره یا بزرگه اگه کوچیکه باید بخوره کجا؟؟؟؟نه رو تلویزیون ن رو xbox پیدا نکردم جاشو/////:wink:
اون سیمی که تو میگی hdmi گوشیه مال ایکس باکس هر دو تاش بزرگه

نمی دونم جدی سوال کردی یا شوخی کردی ولی به هرحال این شکل این کابل است که برای x360 استفاده میشه و به تلوزیون و مانیتور HDMI وصل میشه.
hdmi.jpg

سلام خسته نباشید ...
من دوسال پیش xbox اسلیم گرفتم بد همون موقع تو اجرای بعضی از بازی ها این ارورو میداد .... disk is unreadable یا مینوشت دیسک ساپورت نمیشه و باید تمیزش کنی و ....
من همین امروز دادم آپدیت جدید ریختن روش الان باز بغیر از همون بازی ها بعضی از بازی های جدید همین ارورایی که گفتم میده مثلا اویل رولیتیون و تامب رایدر و ... قبلنم mw2 رو نمی آورد الانم باز نمیاره ...
ممنون میشم کمکم کنید ....

سلام خسته نباشید ...
من دوسال پیش xbox اسلیم گرفتم بد همون موقع تو اجرای بعضی از بازی ها این ارورو میداد .... disk is unreadable یا مینوشت دیسک ساپورت نمیشه و باید تمیزش کنی و ....
من همین امروز دادم آپدیت جدید ریختن روش الان باز بغیر از همون بازی ها بعضی از بازی های جدید همین ارورایی که گفتم میده مثلا اویل رولیتیون و تامب رایدر و ... قبلنم mw2 رو نمی آورد الانم باز نمیاره ...
ممنون میشم کمکم کنید ....
نمی شه گفت همه بازیها خراب هست. پس لنز شما خراب شده!

نمی شه گفت همه بازیها خراب هست. پس لنز شما خراب شده!

داداش اگه لنز خراب بود که بازیای دیگرو هم نمیاورد .... آپدیت که کردم بعضی از بازی های قدیمی رو نمیاره و بعضی از بازی های جدید ولی بقیرو اجرا میکنه ....
نیاز به پچ دارن ؟؟؟

داداش اگه لنز خراب بود که بازیای دیگرو هم نمیاورد .... آپدیت که کردم بعضی از بازی های قدیمی رو نمیاره و بعضی از بازی های جدید ولی بقیرو اجرا میکنه ....
نیاز به پچ دارن ؟؟؟
احتمالا لنزتون ضعیف شده بعضی ازبازیها رو که کیفیت بهتری دارن یا جنس دی وی دی فرق میکنه میتونه بخونه ولی بقیه رو نه.

احتمالا لنزتون ضعیف شده بعضی ازبازیها رو که کیفیت بهتری دارن یا جنس دی وی دی فرق میکنه میتونه بخونه ولی بقیه رو نه.

دقیقا برای منم همین اتفاق افتاده تعداد زیادی از بازیامو نمیخونه،فکر کنم لنزم ضعیف شده،کاری میشه کرد؟ به تعمیراتم نشون دادم اما گفت مشکلی نداره بازیای خودشو گذاشت درست بود!!!

سلام.سلام.سلام.کمک کنیییید.هارد ایکس باکسم تا دیروز سالم بود.امروز ایکس باکس رو روشن کردم دیدم کلا محتویات هارد رو باز نمیکنه.نه سیو و نه پروفایل ها.حتی نمیتونم سیو کنم.میرم تو storage هم رو اسم هارد نوشته unformatted.هارد رو فرمت هم کردم.ولی هیچ اتفاقی نیافتاد.کمکم کنید.ممنوووون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or