farbodkain
کاربر سایت
نه اگر این کار را کردی و همچنان مشکل داری بخاطر سرعت بالای رایت بازی است.نه من بازی زو از روی دیسک اجرا میکنم . راه حل دیگه ای نداری ؟
نه اگر این کار را کردی و همچنان مشکل داری بخاطر سرعت بالای رایت بازی است.نه من بازی زو از روی دیسک اجرا میکنم . راه حل دیگه ای نداری ؟
سلام دوستان
ببخشید ، من تازگیا وقتی کنسول رو میبندم فن دستگاه و آداپتور 20-15 ثانیه ای کار میکنه بعدا دستگاه خاموش میشه!!
بله دستگاه ltu شده...
البته 15 تا 20 ثانیه نمیشه!!! اما مشکلی نیست
- - -ویرایش - - -
الان دستگاه شما rgh هست یا فقط ltu شده
فقط ltu شده
بنظر من باید از دوباره دستگاه شما rgh بشه یا ناند اصلی روش ریخته بشه
این کارم انجام دادم ولی بازم هیچ تغییری نکرد روش خاصی و بهتری نیست برای ریختن مجدد ناند اصلی؟
کسی نیست جواب منو بده![]()
پیشنهاد من روش rgx هست و بعد از آن ببینید اصلا xell بالا میباد. اگر کرونا بود نگاه چراغ جلو کن ببین اگر یک چشمک کوچیک زد، دستگاه یعنی بالا اومده
- - -ویرایش - - -
برد داریو شما دچار آسیب دهیده باید باز کنید و کابل های اتصال و .. رو همه رو چک کنید اگر همه چیز درست بود برد درایو را باید عوض کنید
اگه برد دیویدی رام سوخته باشه بردشو عوض کنم یا یه دیویدی رام نو بخرم بهتره؟
بعد واسه کپی خورش خودم میتونم انجام بدم یا نه؟
سلام دوستان
یه سوالی
پسر عموم یه مشکلی داره
دستگاهش با مودم مبین نت خیلی خوب وصل میشه به اینترنت چه با کابل و چه وایرلس ولی با مودم دیگه ای که مال ای دی اس ال هست وصل نمیشه
یعنی به نتوورک وصل میشه ولی قسمت اینترنت ضربدر میخوره نه با کابل و نه با وایرلس به اینترنت وصل نمیشه در حالی که مودم اینترنت داره و با گوشی و لپتاپ بهش وصل میشه
ممنون میشم کمک کنید
مودم ای دی اس ال رو خودم تنظیم کردم و فقط مقدار vci و .. و یوزر پس و دادم و کانکشن ساختم و تغییر دیگه ای ندادم
اگر برد سوخته فقط برد رو عوض کن مشکل حل میشه بردهای جدید همه کپی خور هستند.
فقط درنظر داشته باش در صورتی که dvd key دستگاه خود را داشته باشی در غیر اینصورت باید حتما به کسی که ازش دستگاه رو خریدی مراجعه کنی که 1% احتمال داره dvdkey را داشته باشه
تنها راه آخر rgh هست
- - -ویرایش - - -
میشه بگی بردو باید از کجا بخرم؟
اگه دیویدی کیشو نتونم بدست بیارم چیکار کنم؟
rgh یعنی چی ؟؟؟؟؟![]()
اگر برد سوخته فقط برد رو عوض کن مشکل حل میشه بردهای جدید همه کپی خور هستند.
فقط درنظر داشته باش در صورتی که dvd key دستگاه خود را داشته باشی در غیر اینصورت باید حتما به کسی که ازش دستگاه رو خریدی مراجعه کنی که 1% احتمال داره dvdkey را داشته باشه
تنها راه آخر rgh هست
- - -ویرایش - - -
میشه بگی بردو باید از کجا بخرم؟
اگه دیویدی کیشو نتونم بدست بیارم چیکار کنم؟
rgh یعنی چی ؟؟؟؟؟![]()
برد رو باید از مراکز فروش قطعات کنسول بخری
rgh یک نوع هک سخت افزاری هست که dvd کی را از برد اصلی xbox استخراج میکنه
دستگاه شما اسلیم هست یا فت.
یازش کن کلیه اتصالات رو چک کن
برد رو باید از مراکز فروش قطعات کنسول بخری
rgh یک نوع هک سخت افزاری هست که dvd کی را از برد اصلی xbox استخراج میکنه
دستگاه شما اسلیم هست یا فت.
یازش کن کلیه اتصالات رو چک کن
اسلیم هست
تو شهر ما فک نکنم واسه کنسول ایکس باکس فروشگاهی باشه
بازش کردم اتصالاتش درسته اما درایو برق نداره هیچ تکونی نمیخوره