برای دشبورد جدید اینطوریه (از چپ به راست):
LT RT X Y LB RB X X UP DOWN
حالا راهی برای بازگش اون ها هست خیلی ممنون خوب اچیومنت ها که فکر نکنم پاک بشه مطمئنی پاک شده!سلام من دو تا پروفایل داشتم یکی به اسم خودم یکی یه چیز دیگه بعد خاستم یکی رو پاک کنم فقط اون که یه اسمه خودم بود بمونه بعد delet رو زدم دو گزینه اومد که فقط خودش پاک شه یا ایتم های اون هم پاک شه منم زدم فقط خودش پاک شه ولی بعد اون همه سیو هام و اچیومنت هام پاک شدحالا راهی برای بازگش اون ها هست خیلی ممنون
خوب اچیومنت ها که فکر نکنم پاک بشه مطمئنی پاک شده!
درهر صورت اگر اچیومنت ها پاک شده و دوباره میخواین برگردونینشو و اگر به لایو وصل بودید و هستید به راحتی میتونید پروفایل رو ریکاوری کنید
در مورد سیوها هم اگر از قابلیت Cloud Saves دستگاه استفاده نکردید ، خیر هیچ راهی برای بازگشتشون نیست!
دو تا راه دارهیعنی هیچ راهی نداره یعنی سرم کلا رفته
تو رو خدا از دوستاتون بپرسین ببینین راه حلی نداره![]()
حالا راهی برای بازگش اون ها هست خیلی ممنوناگر به لایو وصل شده باشی میتونی پروفایلتو ریکاوری کنی ولی سیوات بر نمیگردنسلام من دو تا پروفایل داشتم یکی به اسم خودم یکی یه چیز دیگه بعد خاستم یکی رو پاک کنم فقط اون که یه اسمه خودم بود بمونه بعد delet رو زدم دو گزینه اومد که فقط خودش پاک شه یا ایتم های اون هم پاک شه منم زدم فقط خودش پاک شه ولی بعد اون همه سیو هام و اچیومنت هام پاک شدحالا راهی برای بازگش اون ها هست خیلی ممنون
اگر به لایو وصل شده باشی میتونی پروفایلتو ریکاوری کنی ولی سیوات بر نمیگردن
شما اگه به لایو دسرسی دارین و قبل از پاک شدن اچیومنت ها به لایو وضل شده بودین با اون پروفایل و اطلاعات در سرور لایو ذخیره شده میتونین پروفایل خود را از ایکس باکس پاک کنین و دوباره از لایو دانلود کیتد.چه جوری چون الان دیدم که سیو هام هست ولی دستگاه یا همون پروفایل فعلی من نمیشناستشون ولی اچیومنهات کلا رفته
سیو ها برا هر اکانتی که استفاده شدن قابل استفاده هست.البته یه سری برنامه هست که میتونی با اونا سیوها رو انلاک کنی {اگه کپی خور باشه}یا اینکه فریمویر ریباگ رو نصب کنی و از قابلیت fake save استفاده کنی.چه جوری چون الان دیدم که سیو هام هست ولی دستگاه یا همون پروفایل فعلی من نمیشناستشون ولی اچیومنهات کلا رفته
من وصل شدم به لایو و پروفایلمو برگردوندم ولی یه مشکل داره چون اخرین بار 1سال ونیم پیش به لایو وصل شده بودم دقیقا همون اطلاعات اون موقع و اچیومنتهای همون موقع رو اورده راهی هست اطلاعات به روز بشه چون خیلی از اچیومنتهام نیست؟