sirwan
کاربر سایت
یه لحظه کوچیک اره ولی زود open trey میده.لنز هم نور قرمزش روشن میشه 2 بار بشت سرهم بعدش از کار میوفته.cd چرخ میخوره؟
یه لحظه کوچیک اره ولی زود open trey میده.لنز هم نور قرمزش روشن میشه 2 بار بشت سرهم بعدش از کار میوفته.cd چرخ میخوره؟
هیشکی نیست جواب ما رو بد؟؟؟؟؟؟یه لحظه کوچیک اره ولی زود open trey میده.لنز هم نور قرمزش روشن میشه 2 بار بشت سرهم بعدش از کار میوفته.
لنز شو درست نصب کرد .چون اول تست کردم درست کار میکرد بعدش اینجوری شد..لطفا اساتید فن هم بیان جواب بدن .با تشکراگه لنز روشن میشه پس احتمال داره ار فریمور یا خود درایو باشه
امکانش هم هست لنز بد نصب شده باشه
لنز شو درست نصب کرد .چون اول تست کردم درست کار میکرد بعدش اینجوری شد..لطفا اساتید فن هم بیان جواب بدن .با تشکر
سلام ، اقا ما داشتیم دیشب GTA IV میزدیم که وسط بازی هنگ کرد ریست کردم وسط داشبورد هنگ کرد ! دوباره ریست کردم نوشت یه اپدیت برای لایو امده :
no بزنم میره تو داشبورد هنگ میکنه دوباره
yes برنم دانلود میکنه اپدیتو ریست میشه بعد دوباره میخواد اپدیت بشه
هارد رو در میارم بازم هنگ میکنه وسط داشبورد
بدون اینترنت هم همینطور
با فلش مموری خواستم اپدیتش کنم که بعد استخراج فایلها ریست میشه و میگه فایل یا فلان چیزی گم شده و نیستش و ریست میکنه میره تو داشبورد هنگ میکنه
لطفا کمک کنید من چه کار کنم![]()
XBOX360 SLIM 250GB
*کپی خور نشده
دستگاه من کپی خور نیست عزیز ! جدیدا هم اپدیت نکردم که بگم مشکل دار اپدیت کرده .
با فلش هم اپدیت میشه بعدش میگه 1 فایل خاصی نیست یا گم شده و دستگاه رو ریست میکنه
اقايون ايكس باكسم خيلي شاده!ديروز ٣چراغ شد با اينكه جسپره!حالا أمروزم كار ميكنه ولي بعد از ١ساعت بازي به بالا اكثرا سر ساعت سوم هنگ ميكنه....قبل از اپديت ال تي ٣ سالم بود.قضيه چيه؟
مطمئن هستید هنگام استخراج کی اشتباهی نکردید و سوزن رو بجایی دیگه برد نزدید؟سلام من dvd key رو استخراج کردم اما الان میخوام آپدیت lt+3 رو نصب کنم دیگه درایور رو نمیشناسه!!نه ایکس باکس میشناستش نه کامپیوتر!!
لطفا راهنمایی کنید!!خیلی فوری هست!!
ممنون میشم!!