سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام ، اقا ما داشتیم دیشب GTA IV میزدیم که وسط بازی هنگ کرد ریست کردم وسط داشبورد هنگ کرد ! دوباره ریست کردم نوشت یه اپدیت برای لایو امده :
no بزنم میره تو داشبورد هنگ میکنه دوباره
yes برنم دانلود میکنه اپدیتو ریست میشه بعد دوباره میخواد اپدیت بشه

هارد رو در میارم بازم هنگ میکنه وسط داشبورد
بدون اینترنت هم همینطور

با فلش مموری خواستم اپدیتش کنم که بعد استخراج فایلها ریست میشه و میگه فایل یا فلان چیزی گم شده و نیستش و ریست میکنه میره تو داشبورد هنگ میکنه

لطفا کمک کنید من چه کار کنم :(

XBOX360 SLIM 250GB
*کپی خور نشده

سلام ، اقا ما داشتیم دیشب GTA IV میزدیم که وسط بازی هنگ کرد ریست کردم وسط داشبورد هنگ کرد ! دوباره ریست کردم نوشت یه اپدیت برای لایو امده :
no بزنم میره تو داشبورد هنگ میکنه دوباره
yes برنم دانلود میکنه اپدیتو ریست میشه بعد دوباره میخواد اپدیت بشه

هارد رو در میارم بازم هنگ میکنه وسط داشبورد
بدون اینترنت هم همینطور

با فلش مموری خواستم اپدیتش کنم که بعد استخراج فایلها ریست میشه و میگه فایل یا فلان چیزی گم شده و نیستش و ریست میکنه میره تو داشبورد هنگ میکنه

لطفا کمک کنید من چه کار کنم :(

XBOX360 SLIM 250GB
*کپی خور نشده

بازیهای که خوب رایت نشدن معمولا توی آپدیت دردسر ساز میشن و آپدیت کامل انجام نمیشه و کنسول ریستارت میشه و دوباره پیغام میاد و روز از نو
شما دانلود کن داشبرد رو با فلش انجام بده . اون پوشه ای که علامت $ اولش هست باید تو ROOT فلش باشه . اگر با اون هم جواب نداد یه بار هم رو سی دی رایت کنید امتحان کنید

دستگاه من کپی خور نیست عزیز ! جدیدا هم اپدیت نکردم که بگم مشکل دار اپدیت کرده .
با فلش هم اپدیت میشه بعدش میگه 1 فایل خاصی نیست یا گم شده و دستگاه رو ریست میکنه

اقايون ايكس باكسم خيلي شاده!ديروز ٣چراغ شد با اينكه جسپره!حالا أمروزم كار ميكنه ولي بعد از ١ساعت بازي به بالا اكثرا سر ساعت سوم هنگ ميكنه....قبل از اپديت ال تي ٣ سالم بود.قضيه چيه؟

دستگاه من کپی خور نیست عزیز ! جدیدا هم اپدیت نکردم که بگم مشکل دار اپدیت کرده .
با فلش هم اپدیت میشه بعدش میگه 1 فایل خاصی نیست یا گم شده و دستگاه رو ریست میکنه

وسط بازی GTA گفتی ؟ آنلاین داشتی بازی میکردی که همچین اتفاقی افتاد ؟ زمانی که پیغام آپدیت اومده بود

اقايون ايكس باكسم خيلي شاده!ديروز ٣چراغ شد با اينكه جسپره!حالا أمروزم كار ميكنه ولي بعد از ١ساعت بازي به بالا اكثرا سر ساعت سوم هنگ ميكنه....قبل از اپديت ال تي ٣ سالم بود.قضيه چيه؟

طوری نی دادا داره به لقای الهی میپیونده :d خدا بیامرز کنسول ما هم قبل اینکه سه چراغ کامل بشه یه ماه تا 1 ساعت بازی میکردی باهاش بعد سه چراغ میداد که دیگه سر یه دفعه به کل بالا نیمد . کد ارورش رو بگیر ببین چنده

اره داشتم GTA IV بازی میکردم Campaign اما با دوستام تو پارتی بودم ! یهو دستگاه فریز کرد ریست کردم دیگه از اون موقعه تو داشبورد فریز میکنه ! یه بار هم سریع امدم بازی رو اجرا کنم تا فریز نشده که ارور E71 داد .....

سلام من dvd key رو استخراج کردم اما الان میخوام آپدیت lt+3 رو نصب کنم دیگه درایور رو نمیشناسه!!نه ایکس باکس میشناستش نه کامپیوتر!!
لطفا راهنمایی کنید!!خیلی فوری هست!!
ممنون میشم!!

سلام من dvd key رو استخراج کردم اما الان میخوام آپدیت lt+3 رو نصب کنم دیگه درایور رو نمیشناسه!!نه ایکس باکس میشناستش نه کامپیوتر!!
لطفا راهنمایی کنید!!خیلی فوری هست!!
ممنون میشم!!
مطمئن هستید هنگام استخراج کی اشتباهی نکردید و سوزن رو بجایی دیگه برد نزدید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or