این طور که زیاد از دست اسلیم ها شکایت میشه با اوضاعی که دارن معلومه اقازاده های وارد کننده ایکس باکس خوب دارن ریفر وارد بازار میکنن.
) کم پلیر روی ایکس باکس نصب کن...شوخی کردمدوستان ببخشید راهی وجود نداره که بشه ویدیو های mkv رو با xbox 360 نمایش داد ؟؟؟
jtagایکس باکس جی تگ شده چی ؟؟؟ اونه هم پشتیبانی نمیکنن ؟؟؟
همون داشبوردت کارتو خراب کرده بازی های غیر بارنر مکس رو داشبوردهای بالای 1359 و با ال تی 3 از روی هارد اجرا نمیشه شما باید دیسک بارنر مکس تهیه کنید سایلنت هیل هم به خاطر xgd2 بودن دیسک بدون مشکل اجرا میشهسلام این کنسول ایکس باکسم پدر مارو در اورده....قبلا تمام بازیهای ال تی 3 رو اجرا میکرد الان فقط سایلنت هیل رو بدون مشکل بالا میاره...بقیه هم بالا میاره اما صدای خش خش لنز در میاد و بعد از 1 یا 2 دقیقه ایرور میده و میگه واسه اطلاعات بیشتر به سایت ایکس باکس برم....لازمه ذکر کنم تازه اپدیت کردم داشبوردمو و فرمورم ال تی 3 هستش..درایور کنسولو باز کردم دیدم رو ای سیش واسه ه کش خیلی سوراخ کردن..این بزرگیش تبیعیه؟..چکار کنم یعنی فقط باید بازیهای بورنر مکس بگیرم؟پس چرا سایلنت هیلو بدون مشکل بالا میاره؟ممنون میشم راهنماییم کنید
دوست عزیز هاردت مورد پیدا کرده ...... شما کنسول زمانی که خاموشه هاردش جدا کنید بعد روشن کنید میبینی که کنسول موردی ندارهسلام بچه ها من ایکس باکسم دیروز سه چراغ قرمز هست داد دستگام هم جاسپر برق آداپتورش قطع شد بعد دوباره وصل شد یعنی قطع و وصل شد آداپتورش بعد وصلش کردم دوباره مشکلی نداشت حالا میخوام یک راهنمایی خوب هم بهم بکنید در ضمن چراغ وسطش سبز مونده بود.l-)
سلام بچه ها من ایکس باکسم دیروز سه چراغ قرمز هست داد دستگام هم جاسپر برق آداپتورش قطع شد بعد دوباره وصل شد یعنی قطع و وصل شد آداپتورش بعد وصلش کردم دوباره مشکلی نداشت حالا میخوام یک راهنمایی خوب هم بهم بکنید در ضمن چراغ وسطش سبز مونده بود.l-)
سلام به همه
360 من 250 گیگ هست و الان هارد رو نمیشناسه unformatet مینویسهفرمت هم کردم ولی باز همونه چیکار کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام دوستان من یک xbox arcad دارام دیروز خواستم از lt 2 به lt3 updat کنم در مرحله ی رایت سیتمم هنگ کرد الانم فقط چراغه سبز چشمک میزنه درایوم بازو بسته نمیشه جانگلم درایو پیدا نمیکن لطفن کمک کنید