سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این طور که زیاد از دست اسلیم ها شکایت میشه با اوضاعی که دارن معلومه اقازاده های وارد کننده ایکس باکس خوب دارن ریفر وارد بازار میکنن.

این طور که زیاد از دست اسلیم ها شکایت میشه با اوضاعی که دارن معلومه اقازاده های وارد کننده ایکس باکس خوب دارن ریفر وارد بازار میکنن.

حرفت منو به شک انداخت (البته 1/5 سال داشتم اسلیم و که اینطوری شد :|)
رفتم Xbox.com قسمت ساپورت ، باهاشون صحبت کردم ، سریال نامبر دستگاهم رو دادم چک کردن گفتن ریفر نیست .
کسی شک داره راه خوبیه برای فهمیدن :d

سلام این کنسول ایکس باکسم پدر مارو در اورده....قبلا تمام بازیهای ال تی 3 رو اجرا میکرد الان فقط سایلنت هیل رو بدون مشکل بالا میاره...بقیه هم بالا میاره اما صدای خش خش لنز در میاد و بعد از 1 یا 2 دقیقه ایرور میده و میگه واسه اطلاعات بیشتر به سایت ایکس باکس برم....لازمه ذکر کنم تازه اپدیت کردم داشبوردمو و فرمورم ال تی 3 هستش..درایور کنسولو باز کردم دیدم رو ای سیش واسه ه کش خیلی سوراخ کردن..این بزرگیش تبیعیه؟..چکار کنم یعنی فقط باید بازیهای بورنر مکس بگیرم؟پس چرا سایلنت هیلو بدون مشکل بالا میاره؟ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام این کنسول ایکس باکسم پدر مارو در اورده....قبلا تمام بازیهای ال تی 3 رو اجرا میکرد الان فقط سایلنت هیل رو بدون مشکل بالا میاره...بقیه هم بالا میاره اما صدای خش خش لنز در میاد و بعد از 1 یا 2 دقیقه ایرور میده و میگه واسه اطلاعات بیشتر به سایت ایکس باکس برم....لازمه ذکر کنم تازه اپدیت کردم داشبوردمو و فرمورم ال تی 3 هستش..درایور کنسولو باز کردم دیدم رو ای سیش واسه ه کش خیلی سوراخ کردن..این بزرگیش تبیعیه؟..چکار کنم یعنی فقط باید بازیهای بورنر مکس بگیرم؟پس چرا سایلنت هیلو بدون مشکل بالا میاره؟ممنون میشم راهنماییم کنید
همون داشبوردت کارتو خراب کرده بازی های غیر بارنر مکس رو داشبوردهای بالای 1359 و با ال تی 3 از روی هارد اجرا نمیشه شما باید دیسک بارنر مکس تهیه کنید سایلنت هیل هم به خاطر xgd2 بودن دیسک بدون مشکل اجرا میشه

سلام بچه ها من ایکس باکسم دیروز سه چراغ قرمز هست داد دستگام هم جاسپر برق آداپتورش قطع شد بعد دوباره وصل شد یعنی قطع و وصل شد آداپتورش بعد وصلش کردم دوباره مشکلی نداشت حالا میخوام یک راهنمایی خوب هم بهم بکنید در ضمن چراغ وسطش سبز مونده بود.l-)

سلام بچه ها من ایکس باکسم دیروز سه چراغ قرمز هست داد دستگام هم جاسپر برق آداپتورش قطع شد بعد دوباره وصل شد یعنی قطع و وصل شد آداپتورش بعد وصلش کردم دوباره مشکلی نداشت حالا میخوام یک راهنمایی خوب هم بهم بکنید در ضمن چراغ وسطش سبز مونده بود.l-)
دوست عزیز هاردت مورد پیدا کرده ...... شما کنسول زمانی که خاموشه هاردش جدا کنید بعد روشن کنید میبینی که کنسول موردی نداره

سلام دوستان من یک xbox arcad دارام دیروز خواستم از lt 2 به lt3 updat کنم در مرحله ی رایت سیتمم هنگ کرد الانم فقط چراغه سبز چشمک میزنه درایوم بازو بسته نمیشه جانگلم درایو پیدا نمیکن لطفن کمک کنید

سلام به همه
360 من 250 گیگ هست و الان هارد رو نمیشناسه unformatet مینویسه :( فرمت هم کردم ولی باز همونه چیکار کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین

اگه موقع قطع شدن برق آداپتور بلافاصله 3 چراغ داده مشکلی نیست .
بدلیل نوسانات برق و برای جلوگیری از آسیب بوده
بیشتر جهت هشدار داشته .
همین
نگران نباش

سلام به همه
360 من 250 گیگ هست و الان هارد رو نمیشناسه unformatet مینویسه :( فرمت هم کردم ولی باز همونه چیکار کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین

یه خوده بیشتر توضیح میدی؟
دستگاه 250 گیگ کارخونه ایه
یا خودت هارد خریدی؟
در ضمن
هاردتو از جاش خارج نکردی؟
ضربه به هارد و یا کنسول نخورده ؟

سلام دوستان من یک xbox arcad دارام دیروز خواستم از lt 2 به lt3 updat کنم در مرحله ی رایت سیتمم هنگ کرد الانم فقط چراغه سبز چشمک میزنه درایوم بازو بسته نمیشه جانگلم درایو پیدا نمیکن لطفن کمک کنید

http://forum.bazicenter.com/thread14734/page43/#post1963268
برای یکی از دوستان نوشتم
شما هم دقیقا همین راهو برو

دستگاه من lt2 بود وهمه بازی هارو اجرا میکرد ولی فکر کنم از یه سی دی بازی آپدیت شد و الان برای بازی کینکتی این پیغامو میده
N_aggressive%20%2840%29.gif

راه حل چیست ؟
d: 2.0.14719.0 k: 2.0.14719.0
http://up98.org/upload/server1/02/f/9s8raji5fle67f94gmev.jpg

سلام

کنسول رو LT3 کردم و GoW3 رو گرفتم ولی بازی رو خیلی بد میخونه و همش جیر جیر میکنه دیسک. تو قسمت Previously on gears هم که یه تیکه انمیشن هستش هم کلا گیر میکنه. بازی رو روی هارد ریختم ولی باز از دیسک داشت میخوند و بعد از چند لحظه ارور failed to ahturoized disc رو داد. دیسک رو بد رایت کرده یا مشکل از جای دیگس؟ بازی رو از جای خیلی مطمئنی گرفتم.

کنسولم Falcon هستش و درایوش BenQ.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or