سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا ما بعد 6 ماه با 1 سوال سخت امدیم خدمتتون:دی

دستگاه دوستم گویا وقتی داشته اپدیت میکرده با فلاش حدود 7 - 8 ماه پیش وسط کار برق رفته یا کلا گیر کرده این اپدیت نشده!!الان وقتی دستگاه رو روشن میکنه هیچ اتفاقی نمیافته یعنی فقط همون پاور سبزه روش میشه!!اون چراغای دور پاور که میاد دورش میچرخه که دستگاه بوت بشه نمیاد دسته رو هم نمیشه بهش شناسوند هیچ اروری هم نمیده فقط صفحه سیاه میاد چه کنیم؟

سلام دوستان من دستگاه ایکس باکس اسلیم ۴ گیگ با برد ۹۵۰۴ هست ال تی ۳ ریختم وقتی اومدم اخرین اپدیت داشبورد بزنم این ارور رو داد و دیگه نتونستم کاری کنم الان چه کاری میتونم انجام بدم برای رفع این مشکل
[h=2]351f - 397D - b600 - C000 - 003A[/h]

سلام به همگی
دوستان من xbox360 رو با کابل hdmi به مانیتورم که مدل 2261vp هست و ورودی hdmi داره زدم.
اما تصویر انگار که اصلا به هیچ وجهanti analysing نداره و اشیا نوک تیز هستن تو بازی ها.کلا یه طوریه ؟
کابل hdmi هم مدل marshall هست.روی 1080p هم هست.
میخواستم بدونم کلا کنسول اینطوریه یا یه مشکلی هست ؟؟؟

عرض سلام و خسته نباشید خدمت اعضای محترم سایت..
مشکلی که برای دستگاه من هنگام آپدیت کردن به وجود اومده به این شکل هست که من بعد از گرفتن dvdkey اقدام یه رایت فریمور کردم که متاسفانه هنگام رایت با پیغام autorized failed مواجه شدم..روی درایو این مشخصات هک شده..fw ver:0401 model:DG-16ds ..تمام فریمورهای موجود رو روش تست کردم حتی stock firmware ها رو به صورت تک به تک..هیچ کدوم از این فایلها روی دستگاه رایت نشد..بعد از استفاده از liton erase متاسفانه برنامه هنگ کرد و jungle flasher بعد از این هنگ دیگه درایور رو دیتکت نمیکنه..دستگاه رو که روشن میکنم فقط led ها شروع به چرخش میکنند و هیچ تصویری ندارم..درایو هم ایجکت نمیشه.از دوستای خوبم خواهش میکنم در صورت امکان من رو راهنمایی کنند..

عرض سلام و خسته نباشید خدمت اعضای محترم سایت..
مشکلی که برای دستگاه من هنگام آپدیت کردن به وجود اومده به این شکل هست که من بعد از گرفتن dvdkey اقدام یه رایت فریمور کردم که متاسفانه هنگام رایت با پیغام autorized failed مواجه شدم..روی درایو این مشخصات هک شده..fw ver:0401 model:DG-16ds ..تمام فریمورهای موجود رو روش تست کردم حتی stock firmware ها رو به صورت تک به تک..هیچ کدوم از این فایلها روی دستگاه رایت نشد..بعد از استفاده از liton erase متاسفانه برنامه هنگ کرد و jungle flasher بعد از این هنگ دیگه درایور رو دیتکت نمیکنه..دستگاه رو که روشن میکنم فقط led ها شروع به چرخش میکنند و هیچ تصویری ندارم..درایو هم ایجکت نمیشه.از دوستای خوبم خواهش میکنم در صورت امکان من رو راهنمایی کنند..
شما دستگاهتون اسلیمه یا فت؟
اگه فت هست راحت میتونید با برنامه ای مثل داس فلش برگردونیسد درایوتون رو چون دی وی دی کی رو دارید.
یه فلش هم نیاز دارید برای بوتیبل کردنش تا بشه داس فلش رو اجرا کرد.

سلام دوستان من حدود یک ماهی هست که یه اسلیم با کینکت که هر دو شون هم آکبند هستن گرفتم.
حالا توی بعضی بازی ها یه دفعه گیر می کنه و باید دو سه بار خاموش رو بزنی تا خاموش شه.
فقط هم توی سه تا از بازی ها که عبارتند از :
need for speed : the run
Bully
kinect sports

توی کینکت اسپورتس و نید فور اسپید فقط یه بار تا حالا ولی توی bully اکثر مواقع.

اگه مشکل از دیسک باشه می تونم بازی رو از روی هارد حذف کنم و رایت کنم یا دیسک رو تمیز کنم بعد دوباره نصب کنم؟؟؟

شما دستگاهتون اسلیمه یا فت؟
اگه فت هست راحت میتونید با برنامه ای مثل داس فلش برگردونیسد درایوتون رو چون دی وی دی کی رو دارید.
یه فلش هم نیاز دارید برای بوتیبل کردنش تا بشه داس فلش رو اجرا کرد.

دستگاه من از نوع اسلیم هست دوست عزیز...فکر نمیکنم با dosflasher امکان رایت وجود داشته باشه.

یه سئوال دارم کسی که دستگاهش بن شده میتونه بازم اچیومنت دریافت کنه تو بازی یا وقتی دستگاه بن میشه دیگه اچیومنتهاشم بن میشن و نمیتونه بگیره

یه سئوال دارم کسی که دستگاهش بن شده میتونه بازم اچیومنت دریافت کنه تو بازی یا وقتی دستگاه بن میشه دیگه اچیومنتهاشم بن میشن و نمیتونه بگیره

بله میتونی بگیری فقط دیگه به لایو نمیتونی وصل بشی که اونها رو توی اینترنت آپلود کنی. البته اون هم راه داره. باید یه دونه USB Stick رو با خود دستگاه فرمت کنی و پروفایلت رو بزنی روش و بزنی روی یه دستگاهی که بن نشده و با اون پروفیل به لایو وصل بشی.

اقایون به نظر شما من lt3 بریزم؟بازی های قبلی روش اجرا میشه؟رو هارد میشه بازی هارو ریخت؟به لایو اصلا وصل نمیشم ولی حوصله اررور دادان وسط بازی هارو ندارم من شهرستانم یجای خوب تو توپ خونه بهم معرفی کنید که هم کارش خوب باشه هم ارزون باشه.

از میثم صیام (فروشگاه حقیقت)پرسیدم گفت 10 تومن... کارش خوبه؟

سلام دوستان عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه
میگم من امروز کابل اچ دی ام آی گرفتم مارشال اسمشه قیمت هم 17000 تومن این چیزا روش نوششته چه جوریه به نظرتون: high-end hdmi cable
26wg hdmi cable
length:1.5m
99.9%pure copper
pvc cover
24k gold plated connector
versian: 1.8v
ممنوووووون

سلام دوستان عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه
میگم من امروز کابل اچ دی ام آی گرفتم مارشال اسمشه قیمت هم 17000 تومن این چیزا روش نوششته چه جوریه به نظرتون: high-end hdmi cable
26wg hdmi cable
length:1.5m
99.9%pure copper
pvc cover
24k gold plated connector
versian: 1.8v
ممنوووووون

شرایطش خوبه ایشا... به پای هم پیر شین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or