Ragnar
کاربر سایت
چون باید بازی های xgd3 رو دوباره بخری و باید بازی به روش برنر مکس رایت شده باشه .سلام
دوستان من lt3 ریختم و الان بازی های قبلی مثل gears of war3 نمیاد
نمیدونم پچ کردن هم یعنی چی؟
اگه یه توضیحی بدید ممنون میشم
چون باید بازی های xgd3 رو دوباره بخری و باید بازی به روش برنر مکس رایت شده باشه .سلام
دوستان من lt3 ریختم و الان بازی های قبلی مثل gears of war3 نمیاد
نمیدونم پچ کردن هم یعنی چی؟
اگه یه توضیحی بدید ممنون میشم
شما دستگاهتون اسلیمه یا فت؟عرض سلام و خسته نباشید خدمت اعضای محترم سایت..
مشکلی که برای دستگاه من هنگام آپدیت کردن به وجود اومده به این شکل هست که من بعد از گرفتن dvdkey اقدام یه رایت فریمور کردم که متاسفانه هنگام رایت با پیغام autorized failed مواجه شدم..روی درایو این مشخصات هک شده..fw ver:0401 modelG-16ds ..تمام فریمورهای موجود رو روش تست کردم حتی stock firmware ها رو به صورت تک به تک..هیچ کدوم از این فایلها روی دستگاه رایت نشد..بعد از استفاده از liton erase متاسفانه برنامه هنگ کرد و jungle flasher بعد از این هنگ دیگه درایور رو دیتکت نمیکنه..دستگاه رو که روشن میکنم فقط led ها شروع به چرخش میکنند و هیچ تصویری ندارم..درایو هم ایجکت نمیشه.از دوستای خوبم خواهش میکنم در صورت امکان من رو راهنمایی کنند..
شما دستگاهتون اسلیمه یا فت؟
اگه فت هست راحت میتونید با برنامه ای مثل داس فلش برگردونیسد درایوتون رو چون دی وی دی کی رو دارید.
یه فلش هم نیاز دارید برای بوتیبل کردنش تا بشه داس فلش رو اجرا کرد.
یه سئوال دارم کسی که دستگاهش بن شده میتونه بازم اچیومنت دریافت کنه تو بازی یا وقتی دستگاه بن میشه دیگه اچیومنتهاشم بن میشن و نمیتونه بگیره
سلام دوستان عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه
میگم من امروز کابل اچ دی ام آی گرفتم مارشال اسمشه قیمت هم 17000 تومن این چیزا روش نوششته چه جوریه به نظرتون: high-end hdmi cable
26wg hdmi cable
length:1.5m
99.9%pure copper
pvc cover
24k gold plated connector
versian: 1.8v
ممنوووووون