zia
کاربر سایت
دستگاه شما نیاز به آپدیت سخت افزاری داره دستگاه رو باید lt3 کنیدآقا لطفا کمک کنین چند روزه بازی نکردم#![]()
اگر فکر میکنید می تونید این کار را انجام بدین انجام بدین در غیر اینصورت جبران خسارت بیشتر میشه
دستگاه شما نیاز به آپدیت سخت افزاری داره دستگاه رو باید lt3 کنیدآقا لطفا کمک کنین چند روزه بازی نکردم#![]()

سلام دوستان
شرمنده یه مشکلی برای ایکس باکسم پیش اومده
یه ایکس باکس اسلیم باندل گرز هست که امروز توش داداشم داشت بازی می کرد بعد یهو فیریز کرد طوری که حتی با زدن دکمه وسط دسته نمی شد وارد داشبورد شد
مجبور شدیم خاموش روشنش کنیم
بعد روشن شدن دیگه نه بازی اصلی بالا می یاورد نه بازی ال تی ۳
مشکل چیه؟ چی کنم؟ چرا اینطوری شد؟
بازی می زارم صفحه سیاه می یاد بعد چند ثانیه میاد رو داشبورد
نه مشکلی نیست برای من نشده اما شنیدم همچین چیزی.مشکل هاد نیست.دو ساعت پيش داشتم بازی می كردم برق قطع و وصل شد! كنسولم 4 چراغ داد بعدش نشستم باز بازی كردم و 20 دقيقه پيش باز برق رفت و اومد و يه چهار چراغ ديگه!
می خواستم ببينم چيزیش نشده؟
من با PS3 ركورد 10 بار برق رفتن تو روزم دارم، ولی 360 تا حالا بيشتر از يه بار موقع بازی برق نرفته ولی اين چهار چراغی كه می زنه آدم سكته می كنه
شنيدم رفتن برق می تونه باعث صدمه ديدن برد دستگاه يا حتی سه چراغ شه، درسته؟ من سه راهيم محافظ داره، با همه اينا برق بره خطر اين چيزایی كه گفتم هست يعنی؟
تف به شرف نداشته مسئولين زحمتكش كه تو زمستون هم برق ده بار می ره:-*
>:d<اخرین اپدیتی که کردی کی بود موقع گیرز 3؟
دیسکت پچ شدن ؟ ف.ل رایتن یا 97 درصد؟
>:d<
همون موقع که دادم ال تی 2 ریخت روش بعد موقعه تست کردن جلو خودم گیرز 3 رو گذاشت روش و آپدیت شد فکر کنم
فکر کنم از این 97 درصدیا باشه
حالا مشکل از چیه داداشه خودم؟؟؟
بعد یه سواله دیگه بازی های جدید همه ال تی 3 میخان؟؟؟؟یعنی با ال تی 2 اجرا نمیشن؟
دوستان عزیز خسته نباشید.
من برای سئوالهام جائی پیدا نکردم و برای همین اینجا مطرحشون میکنم ، اگر جای سئوال اشتباه هستش پیشا پیش عذرخواهی میکنم.پ
بنده دوماهی هستش یه 360 اسلیم گرفتم ، البته بدون هیچ تحقیقی و از هیچ چیزش اطلاع ندارم (راستش الان تویه آکبند بودن و نبودنش هم شک دارم) .
از همون روز اول یه مشکلی داشتم و اونم این بود که از 30 تا گیمی که گرفته بودم 5-6 تاش اجرا نمیشدن و پیغام میداد که سی دی کثیف هستش و پاکش کنید و یه همچین چیزائی ! یه جائی تویه همین سایت خودمون خوندم که بچه ها میگفتن اشکال از لنز دستگاه هست . آیا ایکس باکس به همین زودی لنزش مشکل پیدا میکنه و یا همون طور که بالا خدمتتون عرض کردم احتمال داره دستگاه من دست دوم هستش.
بنده از ورژن فریم ور دستگاه اطلاع ندارم ، این مورد رو از کجا باید چک کنم ؟
آیا بعد از آپدیت فریم ور ، این همه بازی که گرفتم دیگه با فریم ور جدید اجرا نمیشن ؟ آیا راهی برای از دست ندادن این همه گیم وجود نداره؟
امکان آپدیت فریم ور دستگاه توسط خودم وجود داره یا نه ؟ و آیا کسی میتونه راهنمائی قدم به قدم بکنه که از کجا شروع کنم و .... ؟
بیرون هزینه آپدیت دستگاه چنده ؟
کودوم فریم ور رو با توجه به این که من لایو باز نیستم ، بهم پیشنهاد میکنین ؟ (لطفا در این مورد بیشتر توضیح بدین)
آیا برای کینکت آپدیت تازه ای اومده ؟
شرمنده که تعداد سئوالاتم زیاد شدن .
سلام
ایکس باکسم اسلیم از هر 10 تا بازی 5 تا نمی خونه ارور میده دیسک کثیفه
دفعه اول که سی دی رو میزارم نمی خونه ولی وقتی که اجکت میکنم توش فوت میکنم بعدش بازی رو می خونه وسطش ارور میده
درضمن سی دی اورجینال میزارم مشکلی نداره
بعضی موقع ها هم با از برق کشیدن دستگاه درست میشه