سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببينم شما از مانيتور استفاده مي كنيد؟
اگر از مانيتور استفاده مي كنيد سيم مانيتور وقتي كه رو هوا باشه يا در حال تكون خوردن باشه آره تصوير به هم ميريزه. و لي اگه نه از TV استفاده مي كنيد نمي دونم.

من فکر کنم که کابلت از یک نقطه قطعی داره که با تکون خوردن تصویرت به هم می ریزه. سر فیش ها رو چک کن معمولا از این نقاط قطعی پیدا می کنه.

بعد از نیم ساعت تو گاست ریکون 2 بود تصویر بهم نریخت ولی ثابت شد . خاموش روشن کردم درست شد یک ساعتی هم باهاش بازی کردم مشکلی پیش نیومد . من 5/1 ساعت بیشتر با کنسول بازی نمی کنم انقدر ترسوندنمون که با سلام وصلوات بازی میکنم :eek:

منم اول مثل شما بودم.باور کن ایکس باکس تا این حد هم وضعش خراب نیست که با 2-3 ساعت بازی به مشکل بر بخورند(منم اولا بیشتر از یک ساعت بازی نمیکردم اما حالا بعد6-7 ساعت به زور خودمو راضی میکنم تا خواموشش کنم-هیچ مشکلی هم به وجود نیومده-)

منم اول مثل شما بودم.باور کن ایکس باکس تا این حد هم وضعش خراب نیست که با 2-3 ساعت بازی به مشکل بر بخورند(منم اولا بیشتر از یک ساعت بازی نمیکردم اما حالا بعد6-7 ساعت به زور خودمو راضی میکنم تا خواموشش کنم-هیچ مشکلی هم به وجود نیومده-)
شانسه دیگه . ماله یکی از دوستام بعد از 3 ساعت 3 چراغ داد :laughing:

خوش به حالت بابا شما پولدارید من همین را با بد بختی خریدم اگر بسوزه که وضع خراب میشه من فوقش دوساعت بازی میکنم تازه با فن و پنکه هم نزدیکش

ببخشيد فكر كنم تو اين تايپيك به همه چيز پرداخته ميشه بغير از اينكه دوستان بيان مشكلاتشونو بگن البته اين بنظرم يك نكته مثبت داره اونم اين هست خداروشكر مثل اينكه 360 ها دارن كم كم از مشكلاتشون كاسته ميشه و كم ميبينيم كه ديگه كسي بياد و ميگه دستگاهم مشكل داره اين براي كساني كه ميخوان تازه 360 بخرن ميتونه خبري بسيار خوب باشه

دوستان یک سوال یا یک مشکل اسمشو خودتون بگذارید
من وقتی دارم کارائیب 3 رو بازی میکنم هنگام دمو های وسط بازی هیچ مشکلی بوجود نمیاد اما وقتی فن رو روشن میکنم دموی بازی در بعضی جاها تصویر گیر میکنه و صدا میره و توازن بین این 2تا قاطی میکنه
اشکال از فن هستش؟

دوستان یک سوال یا یک مشکل اسمشو خودتون بگذارید
من وقتی دارم کارائیب 3 رو بازی میکنم هنگام دمو های وسط بازی هیچ مشکلی بوجود نمیاد اما وقتی فن رو روشن میکنم دموی بازی در بعضی جاها تصویر گیر میکنه و صدا میره و توازن بین این 2تا قاطی میکنه
اشکال از فن هستش؟

سپهر مال تو هم مشکلی شد ؟
فکر کنم اگه از اینتر کولر استفاده می کنه به خاطر این باشه که از خوده ترانس 360 داری استفاده می کنی باشه

اساتید محترم یک سوال
من این بازی Dirt روی دی وی دی خام hp گرفتم وقتی توی دستگاه میزارم یه یک ساعتی که بازی میکنم یک دفعه پیغام میاد میگه نمیتونم دیسک بخونم وقتی یک 5 دقیقه میزارم کنسول سرد بشه دوباره میزاری سالم؟ البته 1 خط بزرگ روی دیسک است ایا لنز من با رایتی مشکل داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or