مثل اینکه چون خودت خیلی خالی میبندی همه رو هم مثل خودت میبینی.
کافر همه را به کیش خود پندارد.....
من خالی بستم ؟ مثلاً ؟!:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
قضیه شامپو مثال بود. منظورم اینه که چیزه به اون بی اهمیتی هم تست کیفیتی یشه، چه برسه به 360.
بهتره شما مثال زدن ياد بگيری بد بيای مثال بزنی
چون منم ميتونم 360 رو با تخم مرغ شانسی يکی کنم ! در واقع فرقيم نداره
افرادی مثل شما همون بهتر که 450 تومن پول بدن بعد که کنسولشون بخاطر استفاده بد خراب شد بیان اینجا قطعاتشو به حراج بزارن !!!.
يعنی چی اين جمله ؟ چند سالته ؟
مثلاً الان داری نفرين ميکنی يا درس ميدی يا چی ؟
چرا پستو نمیخونی. من نگفتم 1 نفر PS3 داره. گفتم نسبت افرادی که 360 دارن به افرادی که PS3 دارن بیشتر از 3 به یک هست. حالا شما میگی من گفتم یه نفر؟ آقا دیگه نسبت رو کلاس سوم دبستان به آدم یاد میدن. .
ببين عزيز جان، از روی تعداد کمی هم که تو اين انجمن هستن ببين چند نفر ناراضی هستند از PS3 از لحاظ سخت افزاری.
تو عمرا يک نفر هم پيدا کنی.
حالا چه 100 برابر تعداد 360 باشه چه کمتر ! مهم اينکه اين کنسول از لحاظ سخت افزاری فوق الاده نسبت به 360 برتری داره. امثال فن بوی های مثل شما نميخوان متوجه باشن !
شما به هر چی دوست داری شک کن. زیاد مهم نیست.
:confused:
چرا پستو نمیخونی. من نگفتم 1 نفر PS3 داره. گفتم نسبت افرادی که 360 دارن به افرادی که PS3 دارن بیشتر از 3 به یک هست. حالا شما میگی من گفتم یه نفر؟ آقا دیگه نسبت رو کلاس سوم دبستان به آدم یاد میدن. .
ببين عزيز جان، از روی تعداد کمی هم که تو اين انجمن هستن ببين چند نفر ناراضی هستند از PS3 از لحاظ سخت افزاری.
تو عمرا يک نفر هم پيدا کنی.
حالا چه 100 برابر تعداد 360 باشه چه کمتر ! مهم اينکه اين کنسول از لحاظ سخت افزاری فوق الاده نسبت به 360 برتری داره. امثال فن بوی های مثل شما نميخوان متوجه باشن !
جالبه . این شما نبودی که یه مدت دربدر خرید 360 هستی؟ شما که مطمئن نیستی چرا میخوای پول بدی؟ لطفا جوابو درست بده و فلسفه نچین.
چه ربطی داره عزيزم ؟؟؟
آره بنده مهندس ميکروسافت هستم، روی محصولات تعصب دارم !
ولی توی اين يک قضيه اول ميخواستم 360 بگيرم ( حدود چند ماه پيش که تصميمم عوض شد ! ). بد ديدم که اين کنسول منو بخاطر اينکه يک مشتری هستم از لحاظ کيفيت راضی نميکنه برای اين گفتم نذر که ندارم پولم رو حدر بدم!
ميخوام از خريدی که ميکنم مطمئن باشم، برای اين اين کنسول PS3 رو انتخاب کردم.
درضمن بنده در به در چيزی نيستم. چون مثل بعضی ها نيستم گردن کج کنم بگم بابا پول بده . برای پولی که در ميارم ارزش قائلم
اتفاقا همین که ام اس بخش فروششو نداده به من دلیل خوبیه که من طرفداری بیخود نمیکنم.
خیلییی جالبه. منی که دو ماه 360 دارم و بدون هیچ مشکلی استفاده میکنم، چشم و گوش بسته حرف میزنم. شما که رو حرف این و اون ادعا میکنی و 360 نداری چشم و گوشت خیلی بازه؟ شما برو 360 بخر بعد بیا بحث کن. اصلا موندم چرا میخوای 450 تومن برای این کنسول پول بدی؟ حرفات و عملت 180 درجه تناقض دارن..
بنده خدا رو شکر که اين کنسول رو ندارم !!!
راجع به اين حرفت خوب دوستان هستند که کنسولشون مرخص شده بنده نظرات ايشون رو خوندم. اتفاقاً يک آقای هم اينجا پست داده بود بالا تر !
کی خواست پول بده ؟ من غلط بکنم عزيزم. اگه تو مجانی ميدی قبول ميکنم !
اآره من همونم که میخوام 360 موبفروشم و 360 الیت بخرم. اونم دلیلش تو پستم کامل هست. چون از ایران میرم، میخوام اونجا الیت بخرم. اینقدر از 360 حال کردم که میخوام بهترین مدلشو بگیرم. حالا این مهم نیست که من چیکار میکنم مهم اینه که شما همونی هستی که (دوستش!) داره PS3 شو میفروشه و شما هم میخوای 360 بگیری. آقا با این حرفهای پربارت یه کم نصیحتش کن. در ضمن کنسول من آروم و بی سروصدا کار میکنه. احتیاجی هم نیست که بخوام به شما ثابت کنم. !
بابا کی گفته من ميخوام 360 بگيرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا حرف تو دهنم ميندازی.
شما انگاری کلاً مشکل داری نسبت به درک اين قضيه.
يکبار ديگه بخون.
من نوشتم: به دليل اينکه روی يک قضيه اي سرمايه گزاری کردم. فعلاً نميتونم هزينه کنم برای پسّه. ولی برای آخره اين ماه الی 20 روز ديگه ميگيرم. ولی چون ميتونم ميرم دوبی از اونجا ميگيرم !!!!
ميخوای بگم رو چی سرمايه گزاری کردم ؟؟؟ اگه خواستی بگو !
دوستم ميخواد 360 بگيره با پول فروش کنسول چون نميتونه هزينه کنه برای هر بازی 60 تومان !
راجع به اون جمله هم که قرمز کردم شايد مشکل شنوايی داريد ( شرمنده ), چون کنسول 360 صدا ميده زمانی که داره dvd رو ميخونه.
ببین حرف آخر. مگه فکر میکنی چند در صد از فروش 360 مال ایران هست؟ 360 همه جا بجز ایران گارانتی داره. اگه یه مشکل کوچیک براش پیش بیاد سریعا تعویض میشه. ام اس اینقدر کمپانی احمقی نیست که بخواد کنسولی بده بیرون که اینجوری که شما میفرمائید باشه. میدونی اگه اینجوری باشه چقدر ضرر میکنه؟ !!! .
خوب مرسی حرف آخر رو زدی.
منم همينو ميگم، که وقتی چيزی ميخری که اينه وضعيتش بهتره که آدم چيزی بخره که با اينکه گارانتی نداره ولی کيفيتش طوری باشه که لازم با گارانتی هم نداشته باشه !
اونايی که شما ميگی اونور هستند از ما بهترون هستن !
دور و ور خودت رو ببين بعد فکر کن, بعد صحبت کن. مرسی
درآخر پیشنهاد میکنم اصلا دنبال همچین کنسولی نرو. همون PS3 (دوستتو) ازش بخر.
مرسی از اينکه توصيه کردی عزيزم.
من هم گفتم برای آخر ماه الی 20 روز ديگه ميتونم هزينه کنم. چون همراهش بايد يک بازی هم بخرم با کابل، بايد پول تو دستم باشه.
شايد هم کمی اينور و اونور تر !
خلاصه با اينکه سخته برام که با يک فن بوی بحث کنم چون فن بوی مثل يک آدم مذهبی ميمونه که در هر 2 حالات چشماش رو ميبنده حرف ميزنه.
در هر حال اگه جواب پست بعدی شما مثل اين يکی منطقی نباشه. منو عفو کن از جواب دادن !