سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=194621&posted=1#post194621

ای بابا .... اينم يه بنده خدا ديگه که خودم شخصاً چند بار تو پست هاش خوندم که نوشته بود پول هاشو داره جمع ميکنه .

متأسفم!
و متأسفم بيشتر برای کسايی که دروغ ميگن که اين کنسول هيچ مشکلی نداره !( انگاری چيزی بهشون ميرسه از ميکروسافت )

هنوز هم ميگم تمام کنسول های xbox 360 مشکل ندارند، ولی خريد 360 ريسک بالايی داره !!!
آدم برای چيزی پول ميده که مطمئن باشه از خريدش !

استاد شما باید پستای خرید کنسول این بنده خدا رو هم میخوندید !!
ایشون دستگاه رو از یکی از بچه های فروم که X360 سش رو تو قسمت بازارچه به فروش گذاشته بود خرید . یعنی دستگاه دست دوم :cool:
عاقبت خرید دستگاه دست دوم هم همینه :laughing::laughing:
پس دیگه هی نیا اینجا بگو بیشتر X360 ها مشکل داره :cool:

ای بابا .... اينم يه بنده خدا ديگه که خودم شخصاً چند بار تو پست هاش خوندم که نوشته بود پول هاشو داره جمع ميکنه .

متأسفم!
و متأسفم بيشتر برای کسايی که دروغ ميگن که اين کنسول هيچ مشکلی نداره !( انگاری چيزی بهشون ميرسه از ميکروسافت )

هنوز هم ميگم تمام کنسول های xbox 360 مشکل ندارند، ولی خريد 360 ريسک بالايی داره !!!
آدم برای چيزی پول ميده که مطمئن باشه از خريدش !

بهتره بری نسبت اونایی که کنسولشون مشکل داره با اونایی که نداره رو مقایسه کنی بعد بیای بگی که کنسول مشکل داره یا نداره من نمیگم نداره ولی خب اون طور هم نیست که همشون مشکل داشته باشن!

نگاه کنید الان 70 نفر تو این سایت 360 دارن 20 نفر خراب هست برای یه کنسول این امار افتضاحه
به قول سامان اونایی که کنسولشون مشکل نداره که نمیان بگن مشکل نداره!
در ضمن خیلی یشتر از 70 نفر 360 دارن خودت هم مدیونی...

بهتره بری نسبت اونایی که کنسولشون مشکل داره با اونایی که نداره رو مقایسه کنی بعد بیای بگی که کنسول مشکل داره یا نداره من نمیگم نداره ولی خب اون طور هم نیست که همشون مشکل داشته باشن!

من مگه گفتم همش مشکل داره ؟ يکبار ديگه بخون !:laughing:

نگاه کنید الان 70 نفر تو این سایت 360 دارن 20 نفر خراب هست برای یه کنسول این امار افتضاحه

دقيقاً، خرابی حتماً اين نبايد باشه که دستگاه خراب بالا نياد يعنی مرخص بشه
کلکسيون افتخارات هست اين دستگاه !
يک مشکل گرفتن چراغ قرمز
يک مشکل سر و صدای زياد
يک مشکل نخوندن ديسک ها در بعضی مواقع !
يک مشکل تنظيم لنز
يک مشکل داغ کردن دستگاه
يک مشکل بايد حتماً فن بگيری
يک مشکل لايو
يک مشکل ....

کسی ميتونه چندتا از اشکالات ps3 رو از لحاظ سخت افزاری بگه ؟ ممنون ميشم

پس شما هم از اونها بوديد که خالی بستيد و گفتيد کلاً ؟
چون بنده منظورم کسانی هستند که هميشه خالی بستند که اين کنسول هيچ ايرادی نداره !
اگر غير از اينه پس منظورم شما نبودی

مثل اینکه چون خودت خیلی خالی میبندی همه رو هم مثل خودت میبینی.
کافر همه را به کیش خود پندارد....

کسی يک کلاغ چهل کلاغ نکرد. چيزی که همه ميدنن حالا خيلی ها خودشون رو گول ميکنن خوب اهميت نداره !
بنده برای شامپو زياد زياد 15 تومان ميدم.
اما برای کنسول بالای 450 !
فرق ميکنه ؟ حتماً نميکنه برات

قضیه شامپو مثال بود. منظورم اینه که چیزه به اون بی اهمیتی هم تست کیفیتی یشه، چه برسه به 360

خوبه ديگه، جديداً هم ياد گرفتيد استفاده نه مناسب.
ببينم قرار نيست اين شرکت ميکروسافت برای کنسولش شخصيت آقای ايمنی رو درست کنه ؟

افرادی مثل شما همون بهتر که 450 تومن پول بدن بعد که کنسولشون بخاطر استفاده بد خراب شد بیان اینجا قطعاتشو به حراج بزارن !!!

جدی ميگی ؟ يعنی يک نفر داره؟
ميخوای الان اسم چند تا user رو بگم که دارن حدودا 15 به بالا ميشه

چرا پستو نمیخونی. من نگفتم 1 نفر PS3 داره. گفتم نسبت افرادی که 360 دارن به افرادی که PS3 دارن بیشتر از 3 به یک هست. حالا شما میگی من گفتم یه نفر؟ آقا دیگه نسبت رو کلاس سوم دبستان به آدم یاد میدن.

خوب شد گفتی مثال بود، و الی به درک و فهم شما ميشد شک کرد

شما به هر چی دوست داری شک کن. زیاد مهم نیست.

همچين ميگی جو رو متشنج نکن انگاری ميکروسفت بخش فروش رو داده به شما ! تو هم داری ضرر ميدی.
عزيز جان اگر آعصاب نداری اينطوری ميخوای چشت رو ببندی حرف بزنی، مجبور نيستی بحث کنی.

راجع به تاسفم، خوب من منظورم اونهايی بود که چشم بسته حرف ميزنن اگر شما هم جزوشی. خوب برای شما هم متأسفم !!!

جالبه . این شما نبودی که یه مدت دربدر خرید 360 هستی؟ شما که مطمئن نیستی چرا میخوای پول بدی؟ لطفا جوابو درست بده و فلسفه نچین.

اتفاقا همین که ام اس بخش فروششو نداده به من دلیل خوبیه که من طرفداری بیخود نمیکنم.
خیلییی جالبه. منی که دو ماه 360 دارم و بدون هیچ مشکلی استفاده میکنم، چشم و گوش بسته حرف میزنم. شما که رو حرف این و اون ادعا میکنی و 360 نداری چشم و گوشت خیلی بازه؟ شما برو 360 بخر بعد بیا بحث کن. اصلا موندم چرا میخوای 450 تومن برای این کنسول پول بدی؟ حرفات و عملت 180 درجه تناقض دارن.

شما همونی نبودی که داری کنسولتو ميفروشی ؟

يه چيزی که خيلی جلب توجه کرد تو پستت اين بود :

نقل قول:
نوشته شده توسط Hamid_da2007
کلا از این 1 ماه و 24 روز فقط همون 24 روزش از کنسول استفاده شده چون تو این مدت من حدودا 1 ماه مسافرت بودم.
باز هم بگم کنسول و قطعاتش بسیار نو هستن و هیچ مشکلی ندارن. کلا از کنسول هم بسیار راضی هستم چون بسیار آروم و بی سروصدا کار میکنه و تا حالا همه بازیهائی که داشتم که انواع مختلف بوده رو بخوبی اجرا میکنه.
دلیل فروش: خوشبختانه یا متاسفانه بمدت چند سالی میرم خارج از کشور و کسی هم خونمون از این کنسول استفاده نمیکنه. میخوام بمحض رسیدن یک کنسول الیت کپی خورنشده بخرم و چند بازی اوریجینال برای لایو. البته الان چند تا بازی اوریجینال دارم که نمیفروشمشون و نگهشون میدارم. البته یه دسته بیسیم اضافه هم دارم که اونم نگه میدارم.

کنسول 360 اروم و بی سر و صدا هست ؟؟؟ اينو حتی فن بوی ها هم ميدونن که سر و صدايی زياد داره، شما سوپر فن بوی هستيد
آره من همونم که میخوام 360 موبفروشم و 360 الیت بخرم. اونم دلیلش تو پستم کامل هست. چون از ایران میرم، میخوام اونجا الیت بخرم. اینقدر از 360 حال کردم که میخوام بهترین مدلشو بگیرم. حالا این مهم نیست که من چیکار میکنم مهم اینه که شما همونی هستی که (دوستش!) داره PS3 شو میفروشه و شما هم میخوای 360 بگیری. آقا با این حرفهای پربارت یه کم نصیحتش کن. در ضمن کنسول من آروم و بی سروصدا کار میکنه. احتیاجی هم نیست که بخوام به شما ثابت کنم. !

ببین حرف آخر. مگه فکر میکنی چند در صد از فروش 360 مال ایران هست؟ 360 همه جا بجز ایران گارانتی داره. اگه یه مشکل کوچیک براش پیش بیاد سریعا تعویض میشه. ام اس اینقدر کمپانی احمقی نیست که بخواد کنسولی بده بیرون که اینجوری که شما میفرمائید باشه. میدونی اگه اینجوری باشه چقدر ضرر میکنه؟ !!!

درآخر پیشنهاد میکنم اصلا دنبال همچین کنسولی نرو. همون PS3 (دوستتو) ازش بخر.

دقيقاً، خرابی حتماً اين نبايد باشه که دستگاه خراب بالا نياد يعنی مرخص بشه
کلکسيون افتخارات هست اين دستگاه !
يک مشکل گرفتن چراغ قرمز
يک مشکل سر و صدای زياد
يک مشکل تنظيم لنز
يک مشکل داغ کردن دستگاه
يک مشکل بايد حتماً فن بگيری
يک مشکل لايو
يک مشکل ....

با دوتا از مشکل هایی که گفتی اصلا موافق نیستم :

يک مشکل تنظيم لنز .
این مشکل فقط و فقط مشکل ما ایرانیهاست که با بازیهای کپی این مشکل داره این مشکل می تونه برای PS3 و یا حتی Wii هم به وجود بیاد پس این دوتا مشکل رو لطفا حساب نکن چون اصلا منطقی نیست بعدش تازه این دوتا مشکل خیلی نادر هستند و الان خیلی وقته کسی این مشکل هارو نداره .
PS3 مشکل سخت افزاری نداره از مشکلات دیگه ای رنج می بره که اینجا جاش نیست بحثشو بکنیم .

منم با مشکل صرو صدای زیاد مخالفم چون حداقل مال من که مال آخر 06 هست با درایو سامسونگ اگه شما از دیوار صدا شنیدید از این هم میشنوید من تقریبا اطمینان دارم که از وسط 06 تا حالا دیگه 360 مشکل نداره اگه هم داره خیلی نادره.
اگه بیل گیتس بیاد این جا خودشو دار میزنه بیچاره فکر میکنه نتیجه این همه تلاش فقط شده یه جعبه خالی

من می خواهم xbox360 خریداری کنم ولی وقتی در سایت هایی تحقیق کردم خیلی مشکلات داره و الان دو دل هستم و نمی دانم بخرم یا نخرم لطفا کمکم کنبد................................

من می خواهم xbox360 خریداری کنم ولی وقتی در سایت هایی تحقیق کردم خیلی مشکلات داره و الان دو دل هستم و نمی دانم بخرم یا نخرم لطفا کمکم کنبد................................
شما توصیه های بچه ها رو گوش کن و 360 در جای مناسب قرار بده هیچی نمیشه بهش...

بلههههههههه
بالاخره کنسول زبون بسته بنده هم عمرشو داد به یه پی اس 3 که من در آینده میخرم
وسط بازی ابلیویون بودم که این اتفاق رخ داد و یک منظره زیبا ایجاد شد (یعنی 3 چراغ قرمز)
ولی انصافا کنسول خیلی قشنگ میشه با 3 تا چراغ قرمز پیشنهاد میکنم که حتمن یه بار امتحان کنید
با نثار فاتحه به روح آن مرحوم سسب شادی دل
به بازماندگان این حادثه دلخراش(هادر+دسته+بازی ها_کتمپوننت+فن) بشوید

پارسا جان همون طور که امین جان گفتن شما اگه این کارا رو بکنی من به شما قول می دم هیچ مشکلی پیش نمی یاد . بچه ها توی سایت دیگه خیلی شلوغش کردن البته منکر نمی شم که اون اوایل این مشکلات زیاد بود ولی الان دیگه اینطوری نیست و خیلی بهتر خیلی . و مشکلات کمتر شده کلا اون اوایل چون مصرف کننده و حتی فروشنده ها هنوز آشنایی زیادی با کنسول نداشتن این مشکلات خرابیها بیشتر بود ولی الان شما نگاه می کنی همه دیگه توی این و هرجای دیگه تجربشون در مورد این کنسول بیشتر شده و این مشکلات دیگه کمتر پیش می یاد مگر اینکه خیلی بد ازش استفاده کنی . در کل این کنسول خیلی حساس تر از مثلا PS2 هستش و باید بیشتر مراعاتشو بکنی ولی هیچ نگران نباش از خریدش و مطمئن باش هیچ مشکلی به وجود نمی یاد اما قبل از خرید بهتره اطلاعاتتو راجع به این کنسول بیشتر کنی تا بتونی راحتتر و بهتر از این کنسول استفاده کنی . همین . فقط یادت باشه حتما نسخه ای از 360 رو بگیر که آداپتور 220 داشته باشه چون مشکلاتش کمتره . موفق باشید . ;)

مثل اینکه چون خودت خیلی خالی میبندی همه رو هم مثل خودت میبینی.
کافر همه را به کیش خود پندارد.....
من خالی بستم ؟ مثلاً ؟!:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:

قضیه شامپو مثال بود. منظورم اینه که چیزه به اون بی اهمیتی هم تست کیفیتی یشه، چه برسه به 360.
بهتره شما مثال زدن ياد بگيری بد بيای مثال بزنی
چون منم ميتونم 360 رو با تخم مرغ شانسی يکی کنم ! در واقع فرقيم نداره

افرادی مثل شما همون بهتر که 450 تومن پول بدن بعد که کنسولشون بخاطر استفاده بد خراب شد بیان اینجا قطعاتشو به حراج بزارن !!!.
يعنی چی اين جمله ؟ چند سالته ؟
مثلاً الان داری نفرين ميکنی يا درس ميدی يا چی ؟

چرا پستو نمیخونی. من نگفتم 1 نفر PS3 داره. گفتم نسبت افرادی که 360 دارن به افرادی که PS3 دارن بیشتر از 3 به یک هست. حالا شما میگی من گفتم یه نفر؟ آقا دیگه نسبت رو کلاس سوم دبستان به آدم یاد میدن. .
ببين عزيز جان، از روی تعداد کمی هم که تو اين انجمن هستن ببين چند نفر ناراضی هستند از PS3 از لحاظ سخت افزاری.
تو عمرا يک نفر هم پيدا کنی.
حالا چه 100 برابر تعداد 360 باشه چه کمتر ! مهم اينکه اين کنسول از لحاظ سخت افزاری فوق الاده نسبت به 360 برتری داره. امثال فن بوی های مثل شما نميخوان متوجه باشن !

شما به هر چی دوست داری شک کن. زیاد مهم نیست.
:confused:

چرا پستو نمیخونی. من نگفتم 1 نفر PS3 داره. گفتم نسبت افرادی که 360 دارن به افرادی که PS3 دارن بیشتر از 3 به یک هست. حالا شما میگی من گفتم یه نفر؟ آقا دیگه نسبت رو کلاس سوم دبستان به آدم یاد میدن. .
ببين عزيز جان، از روی تعداد کمی هم که تو اين انجمن هستن ببين چند نفر ناراضی هستند از PS3 از لحاظ سخت افزاری.
تو عمرا يک نفر هم پيدا کنی.
حالا چه 100 برابر تعداد 360 باشه چه کمتر ! مهم اينکه اين کنسول از لحاظ سخت افزاری فوق الاده نسبت به 360 برتری داره. امثال فن بوی های مثل شما نميخوان متوجه باشن !

جالبه . این شما نبودی که یه مدت دربدر خرید 360 هستی؟ شما که مطمئن نیستی چرا میخوای پول بدی؟ لطفا جوابو درست بده و فلسفه نچین.
چه ربطی داره عزيزم ؟؟؟
آره بنده مهندس ميکروسافت هستم، روی محصولات تعصب دارم !
ولی توی اين يک قضيه اول ميخواستم 360 بگيرم ( حدود چند ماه پيش که تصميمم عوض شد ! ). بد ديدم که اين کنسول منو بخاطر اينکه يک مشتری هستم از لحاظ کيفيت راضی نميکنه برای اين گفتم نذر که ندارم پولم رو حدر بدم!
ميخوام از خريدی که ميکنم مطمئن باشم، برای اين اين کنسول PS3 رو انتخاب کردم.
درضمن بنده در به در چيزی نيستم. چون مثل بعضی ها نيستم گردن کج کنم بگم بابا پول بده . برای پولی که در ميارم ارزش قائلم

اتفاقا همین که ام اس بخش فروششو نداده به من دلیل خوبیه که من طرفداری بیخود نمیکنم.
خیلییی جالبه. منی که دو ماه 360 دارم و بدون هیچ مشکلی استفاده میکنم، چشم و گوش بسته حرف میزنم. شما که رو حرف این و اون ادعا میکنی و 360 نداری چشم و گوشت خیلی بازه؟ شما برو 360 بخر بعد بیا بحث کن. اصلا موندم چرا میخوای 450 تومن برای این کنسول پول بدی؟ حرفات و عملت 180 درجه تناقض دارن..
بنده خدا رو شکر که اين کنسول رو ندارم !!!
راجع به اين حرفت خوب دوستان هستند که کنسولشون مرخص شده بنده نظرات ايشون رو خوندم. اتفاقاً يک آقای هم اينجا پست داده بود بالا تر !
کی خواست پول بده ؟ من غلط بکنم عزيزم. اگه تو مجانی ميدی قبول ميکنم !

اآره من همونم که میخوام 360 موبفروشم و 360 الیت بخرم. اونم دلیلش تو پستم کامل هست. چون از ایران میرم، میخوام اونجا الیت بخرم. اینقدر از 360 حال کردم که میخوام بهترین مدلشو بگیرم. حالا این مهم نیست که من چیکار میکنم مهم اینه که شما همونی هستی که (دوستش!) داره PS3 شو میفروشه و شما هم میخوای 360 بگیری. آقا با این حرفهای پربارت یه کم نصیحتش کن. در ضمن کنسول من آروم و بی سروصدا کار میکنه. احتیاجی هم نیست که بخوام به شما ثابت کنم. !
بابا کی گفته من ميخوام 360 بگيرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا حرف تو دهنم ميندازی.
شما انگاری کلاً مشکل داری نسبت به درک اين قضيه.
يکبار ديگه بخون.
من نوشتم: به دليل اينکه روی يک قضيه اي سرمايه گزاری کردم. فعلاً نميتونم هزينه کنم برای پسّه. ولی برای آخره اين ماه الی 20 روز ديگه ميگيرم. ولی چون ميتونم ميرم دوبی از اونجا ميگيرم !!!!
ميخوای بگم رو چی سرمايه گزاری کردم ؟؟؟ اگه خواستی بگو !
دوستم ميخواد 360 بگيره با پول فروش کنسول چون نميتونه هزينه کنه برای هر بازی 60 تومان !
راجع به اون جمله هم که قرمز کردم شايد مشکل شنوايی داريد ( شرمنده ), چون کنسول 360 صدا ميده زمانی که داره dvd رو ميخونه.

ببین حرف آخر. مگه فکر میکنی چند در صد از فروش 360 مال ایران هست؟ 360 همه جا بجز ایران گارانتی داره. اگه یه مشکل کوچیک براش پیش بیاد سریعا تعویض میشه. ام اس اینقدر کمپانی احمقی نیست که بخواد کنسولی بده بیرون که اینجوری که شما میفرمائید باشه. میدونی اگه اینجوری باشه چقدر ضرر میکنه؟ !!! .
خوب مرسی حرف آخر رو زدی.
منم همينو ميگم، که وقتی چيزی ميخری که اينه وضعيتش بهتره که آدم چيزی بخره که با اينکه گارانتی نداره ولی کيفيتش طوری باشه که لازم با گارانتی هم نداشته باشه !
اونايی که شما ميگی اونور هستند از ما بهترون هستن !
دور و ور خودت رو ببين بعد فکر کن, بعد صحبت کن. مرسی

درآخر پیشنهاد میکنم اصلا دنبال همچین کنسولی نرو. همون PS3 (دوستتو) ازش بخر.
مرسی از اينکه توصيه کردی عزيزم.
من هم گفتم برای آخر ماه الی 20 روز ديگه ميتونم هزينه کنم. چون همراهش بايد يک بازی هم بخرم با کابل، بايد پول تو دستم باشه.
شايد هم کمی اينور و اونور تر !

خلاصه با اينکه سخته برام که با يک فن بوی بحث کنم چون فن بوی مثل يک آدم مذهبی ميمونه که در هر 2 حالات چشماش رو ميبنده حرف ميزنه.
در هر حال اگه جواب پست بعدی شما مثل اين يکی منطقی نباشه. منو عفو کن از جواب دادن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or