سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
واقعا ادم توی تاپیک مطالبی رو میخونه که نمیدونه باید بخنده یا گریه کنه؟؟؟؟؟؟؟ اخه اونایی که میان میگن دستگاه مشکل داره و چمیدونم تخم مرغ شانسی هستو از این قبیل حرف ها نمیان یه خورده فسفر مغزشون رو بسوزونن ببینن اگه اینطور هست پس یعنی مردم دنیا عقل تو کلشون نیست دیگه که میرن چیزی حدود 11 میلیون 360 میخرن.این مسعلهی خرابی 360 فقط توی ایران رو بورس:cheesygri و گر نه شما ببینید توی سایت های معتبر و کانال های معروف وقتی میان فاکتورهای انتخاب کنسول رو بیان میکنن میان میگن که کدوم دستگاه قدرت بیشتری داره و یا بازی های بهتری ولی هیشکی نمیاد بگه چون 360 خرابه و یا شانسیه خرید پی اس 3 بهتر هست .همشون میان منطقی بحث میکنن وگر نه این چیزا که کنسول خرابه و یا شانسیه واقعا مذخرفه که البته تمام اینچیزا به طرز استفاده از کنسول هم بستگی داره.

bacheha salam ye soal dashtam age mishe javab bedin man baziye vegas va gears of war ro mizaram ro dastgam va bazi ham be rahati miyad bala vali tasvire bazi ziyad mipare taz ye ja to gears of war dakhele rahro miraftam ye dafe jolom baraye 3saniye asemon shod <yani asemon omad to rahro vali ghablan greas ro ba hamin dvd ta akhar raftam vali injori nashod dar zemn manzoram az paridan ine ke baraye 1 saniye har chand vaght tasvir be jolo mire masalan man tiro mizanam bedone in ke barkhord ro bebinam taraf miyofte moshkel az chiye man ke fek kona m az dvd bashe cho age male 360 bod chera baghyeye baziha mesle tenis ro mese ayne miyare???

عزیز Only_sony_ps3 این امر واقعا گریه داره که شما این قضیه را نمیدونید که ایران تحریم هست از سمت آمریکا یعنی ماکروسافت اینجا نمایندگی نداره که بری بدی برات درستش کنن پس اگر خراب بشه یعنی پرید پس شما باید به حال این مملکت بی درو پیکر گریه کنی نه به حال بچه های سایت

کی ميدونه 1 چراغ قرمز چه مرگشه ؟
ديروز يه بار شد ، يه اروری هم داد يادم نيست چند بود!
دستگاه يه چند دقيقه رفت تو فضا

به احتمال زياد چراغ سمت راست و پايين فلش ميزنه درسته ؟
خب اين ارور از دلايل متنوعي ميتونه سرچشمه بگيره خب شما حتما حتما برو ارور كد بگير تا من به شما بگم مشكل از چيه ؟
كلا اين ارور از DVD يا Fiemware يا هارد يا مربوط به آپديت يا مربوط به دشبورد هست ولي تا ارور كد مشخص نشه نميشه معلوم كرد ايراد از چي هست؟
براي گرفتن ارور كد هنگام ارور كليد مربوط به Wireless يا همون بلوتوس رو كنسول نگه دار بعد دكمه Eject درايو رو بزن اين موقع چراغها عوض ميشن اگه 4 تا روشن شد يعني عدد 0 اگه 1 چراغ روشن شد عدد 2 و به همين منوال تا عدد 3

هر روز یه عیب جدید اون وقت میگین مشکل نداره و شانسی نیست
دستگاهی که برا یه نفر خوب میشه برا یه نفر بد پس مسلمه که خریدنش شانسیه
جای هیچ بحثی هم نداره

آخرین ویرایش:
دوستانی که در صفحه های قبل گفتن دستگاه سوخت حتما بیان بگن که چقدر باهاش بازی کردن و چقدر بهش استراحت دادن در غیر این صورت کاملا مشخص که میخواستن جو تاپیک را خراب کنن ولی در کل اگر یکم آدم فکر کنه میفهمه که با دو ساعت بازی کردن و 1 ساعت استراحت کردن طوری نمیشه به دلیل اینکه سه چراغ بخاطر این هست که لحیم های زیر پایه cpu خراب میشه که غیر قابل برگشته و لی جاهای دیگش فک نکنم مشکلی باشه ولی به هر حال آقا طاهر خودش این کارست ازش بپرسید ضرری نداره

به دلیل اینکه سه چراغ بخاطر این هست که لحیم های زیر پایه cpu خراب میشه که غیر قابل برگشته و لی جاهای دیگش فک نکنم مشکلی باشه ولی به هر حال آقا طاهر خودش این کارست ازش بپرسید ضرری نداره
قابل توجه شما بگم تا حالا به ندرت اتفاق افتاده كه E0102 بخاطر ول شدن پايه هاي BGA CPU بوده چون اولا CPU 360 خودش داراي sencor heating هست و ثانيا Heatsink اش از نوع بسيار خوب و كارامدي هست و جالبه بدونيد اكثر E0102 بخاطر ول شدن پايه هاي BGA مربوط به GPU 360 هست چون نه مثل CPU 360 داراي sencor heating هستش و هم بخاطر طراحي نا مناسب اون قسمت حساس نه تنها GPU 360 بلكه RAM ها هم بشدت دچار گرما ميشند به همين خاطر توصيه ميشه بروي رمها Heatsink گذاشته بشه
كلا بيشتر ارورهاي سه چراغ قرمز ناشي از دماي بالاي GPU , RAM هاست.
موفق باشيد

عزیز Only_sony_ps3 این امر واقعا گریه داره که شما این قضیه را نمیدونید که ایران تحریم هست از سمت آمریکا یعنی ماکروسافت اینجا نمایندگی نداره که بری بدی برات درستش کنن پس اگر خراب بشه یعنی پرید پس شما باید به حال این مملکت بی درو پیکر گریه کنی نه به حال بچه های سایت
این امر هم گریه داره که شما نمیدونی در بعضی مواقع هست که وقتی 3 چراغ قرمز میده دیگه دستگاه قابل تعمیر نیست اون قضیه که شما میگی مال موقعی هست که بشه تعمیر کرد دستگاه رو و مایکروسافت هزینشو پرداخت میکنه.فکر کنم قبل از اینکه بخوام به حال مملکت گریه کنم باید واسه شما گریه کنم:laughing:.

کلیه کنسولها در دنیا یک سال گارانتی داره و این مشکلاتی که کا با 360 داریم رو اونها دردوره گارانتی اگه ایجاد بشه بدون هزینه حل می کنند. البته بدون شک تعمیر کاران این مراکز آموزش دیده اند مثلا میتونین فتحی رو با این مراکز مقایسه کنین دستگاه ها ی عیب یاب و قطعات یدکی هم در دسترس هست. پس این مشکل ماله ماست در کشورمون وگرنه مشکلی نداشتیم با دستگاه فوقش خراب می شد و اونها تعهد داشتن که درست کنن اما الان کاملا شانسی قضیه.
در مورد p3 خوب همه نظرشون رو کیفیت بالاتر به نظر میاد بهتره اما هنوز دستگاه هایی که تو ایرانه نسبت به 360 به نظرم روشون فشار نیومده که دقیق بشه مقایسه کرد چون بازیهاش کمتر هست و افرادی که دارن خیلی بازی ندارن که فشار رو دستگاه بیاد.
کلا الان شاید 360 بهتر باشه ولی به هر صورت ریسک در خریدش هست. و باید این ریسک رو پذیرفت البته هر چه در کار باهاش دقت کنیم مشکل کمتر پیش خواهد اومد.

راستی کسی تا حالا با دستگاه 2007 مشکلی داشته . من خیلی چیزا شنیدم اگه واقعا مشکل 360 ها از لحیم برد اونها باشه میکروسافت میتونه از لحیمی استفاده کنه که مقاومتش در برابر حرارت بیشتره اطلاعی داره که این کارو کردن ؟

راستی کسی تا حالا با دستگاه 2007 مشکلی داشته . من خیلی چیزا شنیدم اگه واقعا مشکل 360 ها از لحیم برد اونها باشه میکروسافت میتونه از لحیمی استفاده کنه که مقاومتش در برابر حرارت بیشتره اطلاعی داره که این کارو کردن ؟
ببينيد بيشترين و شايعترين مشكل 360 همين ارور سه چراغ هست و بيشترين و شايعترين عامل اين جداشدن پايه هاي BGA مربوط به GPU (بر اثر دما و نامناسب بودن مواد اوليه همچون Synk ها) و يك نوع ايجاد قوس در بعضي از موارد در Mainboard هست(البته فقط ميشه با Electronic Pikup كه براي لوازم الكترونيكي بكار ميره اون قوس رو اون هم بطرز كمي مشاهده كرد) كه ميشه از ايجاد اون شرايط عوامل زير رو نام برد :
1- دماي بالا كه اين شايعترين عامل هست 2- وجود X-Clamp كه بروي برد در دراز مدت تاثير منفي داره 3- پايين بودن كيفيت مواد اوليه 4- مهمترين عامل و به نوعي بوجود آورنده مشكلات قبلي پايين بودن كيفيت خط توليد و مونتاژ و به نوعي وجود اشتباهاتي در طراحي مثل برد
بنظر من اگه ماكروسافت خط توليد جديدي به راه انداخته يكي از اين تغييرات 100% عوض شدن جنس مواد اوليه و به نوعي تبديل شدن به Midrange Quality هست. من شخصا اميدوارم واقعا 360 هاي توليدي 2007 از مواد اوليه قبلي استفاده نكنه مثل جنس لحيم يا جنس سيليكون مورد استفاده زير Heatsink هاي مربوط به CPU , GPU
موفق باشيد

اگه مطمئن شده باشن که از لحیم هست می تونن از لحیمی استفاده کنن که دمای پایداری بالاتری داشته باشه و خیلی هم راحته آیا کسایی که دستگاه رو باز کردن تفاوتی بین 2006 و 2007 دیدن؟
کسایی که 2007 گرفتن مشکلی داشتن؟

ببین دوست منSaeed.x360 اگر درست خونده باشی باشی گفتم زیر پایه cpu اگر خراب شه غیر قابل باز گشت ولی بعدش گفتم جاهای دیگش مشکلی برای تعمیر نداره ولی در کل من بحث نمیخوام بکنم و اگر شانس بیارم این تابستون ستگم نسوزه خوبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or