دقيقاً، خرابی حتماً اين نبايد باشه که دستگاه خراب بالا نياد يعنی مرخص بشه
کلکسيون افتخارات هست اين دستگاه !
قضیه یک کلاغ چهل کلاغ رو که شنیدی، این قضیه یکی دو تا کردن رو چطور؟
گرچه هیچ کدوم از این مشکلات بخودی خود در کنسول وجود نداره و اگه هم بوجود بیاد دلیلش استفاده بد از کنسوله، ولی شما خوب بلدی همه چیزو بزرگ نشون بدی.
مثلا:
يک مشکل نخوندن ديسک ها در بعضی مواقع !
يک مشکل تنظيم لنز
آدم اگه سرش درد بکنه تنظیم لنز نمیکنه!! اگه درایوش مشکلی تو خوندن دیسک ها داشته باشه تنظیم لنز میکنه.
پس این دو تا شد یکی !!! مسلم بدون شما اگه دیسک کثیف تو درایوت بزاری مشکل پیدا میکنی.این برمیگرده به استفاده نا درست.
يک مشکل داغ کردن دستگاه
يک مشکل بايد حتماً فن بگيری
باز هم دو تا یکی !!! هر قطعه الکترونیکی گرما ایجاد میکنه. 360 هم همینطور. من بدون فن از کنسولم استفاده میکنم هیچ مشکلی هم نداره. یکی دوست داره فن بگیره، میتونه. ولی هیچ جا نگفتن حتما باید فن گرفت. شما فتوا صادر نکن لطفا. خیلیها توهمین انجمن بدون فن از 360استفاده میکنن و مشکلی ندارن.
در هر صورت این دو تا مشکل هم که البته از نظر شما مشکله جفتش یکیه. مثله اینکه خیلی فکر کردی تا لیستتو طولانیتر کنی !!!
مشکل لایو!!! شما از دیسک کپی شده و کنسول کپی خوراستفاده میکنی لایو هم میخوای؟ لایو هم هیچ مشکلی نداره اگه درست ازش استفاده بشه.
مشکل سرو صدای زیاد! هم من هم دستمون حمید بارسا و خیلیهای دیگه گفتن که کنسولشون سر و صدا نداره. شما چی رو میخوای ثابت کنی؟ شما که خودت 360 نداری رو حساب شنیدن این حرفها رو میزنی؟ بعد ماها باید چشم و گوشمونو باز کنیم؟ جالبه!
البته در باره این مشکل 3 نقطه حق رو به شما میدم. کارشناسها دارن روش کار میکنن ولی هنوز نتونستن این مشکلو حل کنن. البته جدیدا به این نتیجه رسیدن که این مشکل یه ربطی به همون قضیه یک کلاغ، چهل کلاغ داره!!!