سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بلههههههههه
بالاخره کنسول زبون بسته بنده هم عمرشو داد به یه پی اس 3 که من در آینده میخرم
وسط بازی ابلیویون بودم که این اتفاق رخ داد و یک منظره زیبا ایجاد شد (یعنی 3 چراغ قرمز)
ولی انصافا کنسول خیلی قشنگ میشه با 3 تا چراغ قرمز پیشنهاد میکنم که حتمن یه بار امتحان کنید
با نثار فاتحه به روح آن مرحوم سسب شادی دل
به بازماندگان این حادثه دلخراش(هادر+دسته+بازی ها_کتمپوننت+فن) بشوید

:eek:
اميدوارم غم آخرت باشه عزيز.
شما هم فن داشتيد پوکيد دستگاهتون... واقعاً که شرم اوره.
فکر کنم اشکان عزيز بايد زير اون جای که توضيح داده راجع به اين کنسول هم يه خط اضافه کنه راجع به ريسک اين دستگاه.
اينطوری ثواب هم ميکنيد

من می خواهم xbox360 خریداری کنم ولی وقتی در سایت هایی تحقیق کردم خیلی مشکلات داره و الان دو دل هستم و نمی دانم بخرم یا نخرم لطفا کمکم کنبد................................

بعد از اينهمه بحث جای سؤال هم مونده ؟؟؟؟؟:)
بالای پست همين آقاا ميلاد. يکی نوشت کنسولش پوکيد. يکی ديگه هم آقای iwes هستن ايشون هم کنسولش ترکيد ( 2 نفر تو اين صفحه )
در کل، اگه بزور داری پول جمع ميکنی که اين کنسول رو بخری، پيشنهاد ميکنم نگيری.
ولی اگه ميتونی خراب شد باز يکی ديگه بگيری يعنی يک انتخاب ديگه ! خوب ميتونی امتحان کنی !
اما اگه مثل من داری با پول خودت خريد ميکنی، حتماً ps3 رو بگير
شايد شانست خوب بود لوپ لوپی که خريدی، نه ببخشيد يعنی 360 که خريدی خراب نشد :laughing:

آخرین ویرایش:
با دوتا از مشکل هایی که گفتی اصلا موافق نیستم :

يک مشکل نخوندن ديسک ها در بعضی مواقع !
يک مشکل تنظيم لنز .
این مشکل فقط و فقط مشکل ما ایرانیهاست که با بازیهای کپی این مشکل داره این مشکل می تونه برای PS3 و یا حتی Wii هم به وجود بیاد پس این دوتا مشکل رو لطفا حساب نکن چون اصلا منطقی نیست بعدش تازه این دوتا مشکل خیلی نادر هستند و الان خیلی وقته کسی این مشکل هارو نداره .
PS3 مشکل سخت افزاری نداره از مشکلات دیگه ای رنج می بره که اینجا جاش نیست بحثشو بکنیم .

به غير از اين دوتا يي كه ميلاد جان بهشون اشاره كردن.
به نظرم اين سه تاي ديگه ام اصلا عيب نيستن...يعني حداقل اونطور كه شما فكر مي كنيد آزار دهنده نيستن.

نوشته شده توسط Parsian-Soft.IR:
يک مشکل سر و صدای زياد
يک مشکل بايد حتماً فن بگيری
يک مشکل لايو

اولي كه من اصلا سرو صداي زيادي احساس نمي كنم كه آزارم بده!(تاريخ ساخت كنسول من: 2007-02-07 )

من بعد از گذشت سه هفته هنوز فن ندارم! و روزي هم حدود ميانگين 2 ساعت با كنسول بازي ميكنم. ولي به جاش كنسولم در شرايط خوبيه زيرش رو فاصله دادم و پنكه سقفي كار مي كنه و مهمتر از همه چيدمان كامپيوتر و كلا وسايلم طوريه كه پشتشون رو به ديوار نيست! و از اطراف كاملا آزاده...به جاش پشت خودم رو به ديواره:cheesygri

حالا چه ربطي داره ربطش اينه كه اگه كنسول 360 رو داخل محيطي قرار بديد كه كمي خنك باشه و هوا در اون محيط چرخش داشته باشه يعني ساكن نباشه شايد حتي به فن هم نياز نداشته باشيد. حالا شايد بگيد چرا خودت از اين كنسول راضي نيستي ولي اينجا طرفداريشو مي كني. خوب خواستم كه يكم منطقي حرف بزنم و از رو احساسم چيزي نگم كه كسايي كه مي خوان اين كنسول رو تهيه كنن گمراه بشن چون راستش رو بخواين من بيشتر شيبم رو به سونيه!

مشكل لايو هم تا اونجايي كه من اطلاع دارم براي كسايي كه توافقنامه لايو رو بهش احترام نذاشتن و با كنسول كپي و بازي كپي وارد محيط لايو شدن از جمله جماعت ايراني! و بايد گفت اين حق طبيعيه هر توليد كننده اي هست كه از كسايي كه پول دادن و قانوني اون نرم افزار يا سخت افزار رو خريدن در قبال كسايي كه قوانيين رو زير پا گذاشتن حمايت كنه...قبول نداريد؟!

من خودم زياد ديدم كه خود ما يك مقاله 3 خطي رو ترجمه مي كنيم و كلي براش وقت مي زاريم ولي وقتي مي فهميم اين مقاله كه حالا مطالبشم از ذهن خودمون نبوده بلكه فقط ترجمش كرديم در جاي ديگه اي بدون اسم ما (فقط كافيه اسممون داخلش نباشه) چه كارهايي كه نمي كنيم....حالا نمي دونم چرا انتظار داريم پروژه اي به اين بزرگي كه چه از لحاظ وقت،چه از لحاظ انرژي ،نيروي انساني، اقتصادي و... براي يك شركت خرج داشته و ما اومديم قوانيني كه اون شركت براي نتيجه كارش گذاشته و بايدم واقعا بهش احترام بگذاريم كه نمي گذاريم بعد از اين كه با هامون برخورد مي شه شاكيم مي شيم! براي من كه جالبه دليل اين همه خود خواهي و غرور بي جا رو بدونم:confused:

زياد حرف زدم.ببخشيد.:love:

دقيقاً، خرابی حتماً اين نبايد باشه که دستگاه خراب بالا نياد يعنی مرخص بشه
کلکسيون افتخارات هست اين دستگاه !

قضیه یک کلاغ چهل کلاغ رو که شنیدی، این قضیه یکی دو تا کردن رو چطور؟
گرچه هیچ کدوم از این مشکلات بخودی خود در کنسول وجود نداره و اگه هم بوجود بیاد دلیلش استفاده بد از کنسوله، ولی شما خوب بلدی همه چیزو بزرگ نشون بدی.
مثلا:

يک مشکل نخوندن ديسک ها در بعضی مواقع !
يک مشکل تنظيم لنز

آدم اگه سرش درد بکنه تنظیم لنز نمیکنه!! اگه درایوش مشکلی تو خوندن دیسک ها داشته باشه تنظیم لنز میکنه.
پس این دو تا شد یکی !!! مسلم بدون شما اگه دیسک کثیف تو درایوت بزاری مشکل پیدا میکنی.این برمیگرده به استفاده نا درست.

يک مشکل داغ کردن دستگاه
يک مشکل بايد حتماً فن بگيری

باز هم دو تا یکی !!! هر قطعه الکترونیکی گرما ایجاد میکنه. 360 هم همینطور. من بدون فن از کنسولم استفاده میکنم هیچ مشکلی هم نداره. یکی دوست داره فن بگیره، میتونه. ولی هیچ جا نگفتن حتما باید فن گرفت. شما فتوا صادر نکن لطفا. خیلیها توهمین انجمن بدون فن از 360استفاده میکنن و مشکلی ندارن.
در هر صورت این دو تا مشکل هم که البته از نظر شما مشکله جفتش یکیه. مثله اینکه خیلی فکر کردی تا لیستتو طولانیتر کنی !!!

يک مشکل لايو

مشکل لایو!!! شما از دیسک کپی شده و کنسول کپی خوراستفاده میکنی لایو هم میخوای؟ لایو هم هیچ مشکلی نداره اگه درست ازش استفاده بشه.

يک مشکل سر و صدای زياد

مشکل سرو صدای زیاد! هم من هم دستمون حمید بارسا و خیلیهای دیگه گفتن که کنسولشون سر و صدا نداره. شما چی رو میخوای ثابت کنی؟ شما که خودت 360 نداری رو حساب شنیدن این حرفها رو میزنی؟ بعد ماها باید چشم و گوشمونو باز کنیم؟ جالبه!

يک مشکل ....

البته در باره این مشکل 3 نقطه حق رو به شما میدم. کارشناسها دارن روش کار میکنن ولی هنوز نتونستن این مشکلو حل کنن. البته جدیدا به این نتیجه رسیدن که این مشکل یه ربطی به همون قضیه یک کلاغ، چهل کلاغ داره!!!

بالای پست همين آقاا ميلاد. يکی نوشت کنسولش پوکيد. يکی ديگه هم آقای iwes هستن ايشون هم کنسولش ترکيد ( 2 نفر تو اين صفحه )

تو صفحه ی قبل Hamid_da2007 , Emin3mzizou , LeGolaS , Milad_777 , hamid_barca هم هستن که هیچ مشکلی ندارن این 5 تا تو این صفحه!:laughing:

چند نفری ریختین تو این تاپیک دارین جنگ میکنین اقا یک کلمه خلاص من 6 ماهه خریدم تا حالا هم اوف نگفته بی ادبی نباشه مثل خر دارم ازش کار میکشم هیچیش نمیشه کنسول خوبیه البته360 رو میگم لایوشم که ادم رو معتاد میکنه :laughing:در ضمن گیرم که کنسول صدا میده خوب صدای بازی رو زیاد میکنم که دیگه هله

بلههههههههه
بالاخره کنسول زبون بسته بنده هم عمرشو داد به یه پی اس 3 که من در آینده میخرم
وسط بازی ابلیویون بودم که این اتفاق رخ داد و یک منظره زیبا ایجاد شد (یعنی 3 چراغ قرمز)
ولی انصافا کنسول خیلی قشنگ میشه با 3 تا چراغ قرمز پیشنهاد میکنم که حتمن یه بار امتحان کنید
با نثار فاتحه به روح آن مرحوم سسب شادی دل
به بازماندگان این حادثه دلخراش(هادر+دسته+بازی ها_کتمپوننت+فن) بشوید
سلام
میشه برای روشن شدن ماجرا بگید که کنسولتون رو چند وقت داشتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخش مال کی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونموقع که 3 چراغ قرمز داد چند ساعت داشتی باحاش بازی میکردی؟؟؟؟؟؟؟

خوب هميشه بد از هر شوکی زيادی که به آدم وارد ميشه آدم تا يک مدت کوتاهی هوش و روانش رو از دست ميده.
ايشون هم فکر کنم...
:laughing:
24.gif
24.gif
:laughing:

ببینید کلا تمام وسایل مصرفی الکترونیکی رو باید باهاش مراعات کرد، این اصل رو فراموش نکنید
بعد از هر 2 ساعت بازی حداقل بین 30 الی 45 دقیقه باید کنسول رو خاموش کنید این فرقی نمیکنه
PS2، PS3 ، X360 و یا حتی یک DVD Player ساده باشه. متاسفانه بعضی از دوستان غرق بازی میشن خبر ندارن که مثلا 3.5 ساعته که این کنسول بیچاره روشنه بعد دستگاهشون می پکه میان میگن که 360 مشکل داره. البته نمیخوام زیاد از مایکروسافت دفاع کنم ولی باید رعایت کرد.
ضمنا ما اینجا مبلغی که برای خرید این کنسول ها می پردازیم خیلی بیشتر از ارزش آنهاست و جالبه که میخوایم هنوز یه مدت از لانچ کنسول نگذشته اون رو تهیه کنیم مثل PS3 که همین الان هم بخاطر گرون بودن فن مورد استفاده در این کنسول سونی میخواد سیستم کنسول رو تغییر بده که هم دستگاه کوچیکتر بشه و هم حرارت کمتر، پس میشه نتیجه گیری کرد که خرید کنسولی مثل PS3 فعلا به صلاح نیست چه بسا در مورد 360. دیگه اینکه با توجه به قیمت این کنسول ها مثل PSP که یک تکه پلاستیک 169 دلاری رو دست کم 280.000 تومان برامون آب میخوره و همینطور 360 و سایر کنسول ها، پس قدر پول و کنسولتون رو بدونید. موفق باشید

آخرین ویرایش:
نه اصلا هم اینطور نیست چون من خودم دو سه روز پشت سر 10 ساعت 10 ساعت بازی کردم البته بیشترش رو تو لایو بودم ولی اصلا نه دستگاهم هنگ کرد نه چیز دیگه ایش شد در ضمن من دستگاهم رو یک جای کوچک گذاشتم ولی جلو و عقب دستگاه کاملا باز هستش هیچ چیزشم نشده نمیدونم بعضی از دوستان با کنسولشون چیکار میکنن که خراب میشه :cheesygri

نه اصلا هم اینطور نیست چون من خودم دو سه روز پشت سر 10 ساعت 10 ساعت بازی کردم البته بیشترش رو تو لایو بودم ولی اصلا نه دستگاهم هنگ کرد نه چیز دیگه ایش شد در ضمن من دستگاهم رو یک جای کوچک گذاشتم ولی جلو و عقب دستگاه کاملا باز هستش هیچ چیزشم نشده نمیدونم بعضی از دوستان با کنسولشون چیکار میکنن که خراب میشه :cheesygri

درسته، اما راندمان عمر کنسولت میاد پایین و سیستم رو برای بروز اشکال مستعد میکنه.

منم الان 4 ماهه دستگاهمو گرفتم نه مشكل سر و صدا دارم نه لنز نه حتي لايو
من راحت به لايو وصل ميشم و دستگاه من بدون فنه و همون قدر داغ ميكنه كه PS2 اي كه داشتم داغ ميكرد(اينم بگم من دستگاهمو سر يه ...يت از يگانه خريدم ):cheesygri ولي خدا پدر مادرشو بيامرزه:laughing:
من با كنسول هيچ مشكلي ندارم و خيلي راضيم!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or