سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مگه هارد 120 گيگ جدا مي فروشن ؟!؟!؟! از كجا بگيرم ؟ تو ايران هست ؟ :eek::eek:
اره هم 20 و هم 120 رو جدا میتونی واسه کنسولت بخری !
توی ایران من تا حالا نشنیدم جائی بفروشن البته از بعضیها که کنسولشون خراب شده و قطعاتشو میفروشن میتونی بخری:laughing:

اره هم 20 و هم 120 رو جدا میتونی واسه کنسولت بخری !
توی ایران من تا حالا نشنیدم جائی بفروشن البته از بعضیها که کنسولشون خراب شده و قطعاتشو میفروشن میتونی بخری:laughing:
بالا لینک فروگشاه پیکسل رو دادم که میفروشه;)

دو هفته پيش 360 گرفتم 3 چراغ قرمز داد بردم پيش نكست جن
گفت ديگه قابل تعمير نيست :((
اينم لوازمش :
دسته بي سيم ----------------- 30 تومن
كنترل----------------------------- 10 تومن
درايو هيتاچي ------------------- 65 تومن
هدست -------------------------- 5 تومن
كابل تلوزيون -------------------- 20 تومن
اداپتور + تبديل 220 به 110------- 10 تومن
قاب ------------------------------20 تومن
هارد ------------------------------60 تومن
6تا بازي ------------------------- 18 تومن

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=194621&posted=1#post194621

ای بابا .... اينم يه بنده خدا ديگه که خودم شخصاً چند بار تو پست هاش خوندم که نوشته بود پول هاشو داره جمع ميکنه .

متأسفم!
و متأسفم بيشتر برای کسايی که دروغ ميگن که اين کنسول هيچ مشکلی نداره !( انگاری چيزی بهشون ميرسه از ميکروسافت )

هنوز هم ميگم تمام کنسول های xbox 360 مشکل ندارند، ولی خريد 360 ريسک بالايی داره !!!
آدم برای چيزی پول ميده که مطمئن باشه از خريدش !

آخرین ویرایش:

ای بابا .... اينم يه بنده خدا ديگه که خودم شخصاً چند بار تو پست هاش خوندم که نوشته بود پول هاشو داره جمع ميکنه .

متأسفم!
و متأسفم بيشتر برای کسايی که دروغ ميگن که اين کنسول هيچ مشکلی نداره !( انگاری چيزی بهشون ميرسه از ميکروسافت )

هنوز هم ميگم تمام کنسول های xbox 360 مشکل ندارند، ولی خريد 360 ريسک بالايی داره !!!

شرايط جوري شده كه همه گيمرها مجبورن برن طرف 360 كه يكي از همين افراد خوده من هستم.

يادم مي ياد زماني كه PS2 اومد از اولين نفرايي بودم كه اين كنسولو داشتم ولي حالا بدليل قيمت PS3 و كمبود بازي هاش با قيمت مناسب مجبور شدم برخلاف ميلم عمل كنم.
وگرنه كيه كه به كيفيت عالي و فوق العاده محصولات سوني شك كنه!

اميدوارم هرچه زودتر PS3 كپي بشه تا اين 360 رو بفروشم و يدونه PS3 بگيرم.

الان از ترس اين كه با حلقه مرگ روبرو نشم كنسول رو روزي يك ساعت هم شايد روشن نكنم...فقط براي دكوره:-"

فکر نکنم اینطوریا هم باشه من الان 3 روزه خریدم j/asia samsung ماله 29/11/2006 این خوبه یا برم یه جوری پسش بدم.البته من تو این 3 روز هنوز فن برام نیاورد ولی حتی مشکل داغ کردن هم ندارم

متأسفم!

من میگم این کنسول هیچ مشکلی بخودی خود نداره و دروغی هم ندارم که بگم.
والا ا ینجوری که شما دازی پیش میری میتونم بگم خیلی خیل لطف کردید که نگفتید تمام کنسولهای 360 مشکل دارند. این قضیه یک کلاغ چهل کلاغو شنیدین؟
همه چیز، حتی او شامپوئی که شما میخرید قبل از این که از کارخونه دربیاد تست کیفیتی میشن و اگه مشکلی داشته باشن مسلما وارد بازار نمیشن دیگه چه برسه\به کنسولی مثل 360.
استفاده نامناسب از هر چیزی حتی همون شامپو هم باعث خرابی هر کالائی میشه.
میخوام بدونم تا حالا هیچ کنسولی بجز 360 خراب نشده؟ مثلا تا حالا 1 دونه PS3 هم خراب نشده؟

شاید بعضی ها پیش خودشون فکر کنن که چرا پس مثلا PS3 اینقدر آمار خرابی نداره.
خب مسلما بدونید وقتی تا حالا 360 بیشتر از 3 برابر PS3 فروش داشته حداقل بیشتر گزارش از خرابی این کنسول میشه. مثلا تو همین انجمن ما. شاید از هر چهار پنج نفری که 360 دارن یه نفر PS3 داره. اینو میتونید خیلی راحت از چککردن پستهای انجمنها بفهمید. خب وقتی یه کنسول اینقدر کم فروش داشته مثلما آمار خرابیش هم پائیتره. اینو با یه دو دو تا چهار تا میشه فهمید.

البته این قضیه PS3 فقط یه مثال بود. لطفا فن بویها شلوغش نکنن. گفتم یه مثال بزنم که روشن بشید چرا بیشتر از خرابی360 میشنویم تا کنسولهای دیگه.
من مطمئنم تو این چند میلیون آدمی که 360 خریدن حداقل نصفشون اینقدر عقل داشتن که بدونن خریدش ریسک بالائی داره یا نه !!!
شماهم لطفا جو رو متشنج نکن و تا یکی پیدا شد که کنسولش خراب شده این و اون رو به دروغگوئی متهم نکن و برای کسی هم متاسف نباش.

فکر نکنم اینطوریا هم باشه من الان 3 روزه خریدم j/asia samsung ماله 29/11/2006 این خوبه یا برم یه جوری پسش بدم.البته من تو این 3 روز هنوز فن برام نیاورد ولی حتی مشکل داغ کردن هم ندارم

خوب چي بگم اينقدر تو اين انجمن از خرابي اين كنسول شنيدم ديگه مي ترسم حتي تو محيط داشبوردش برم:cheesygri

نه خوبه براي چي پسش بدي؟! مثل خودمي منم هنوز فن ندارم ولي زيرش رو با نوار كاست فاصله دادم از رو ميزم . از بالا هم پنكه سقفي بهش مي زنه پنجره اتاقم تا دسته بازه:)

من میگم این کنسول هیچ مشکلی بخودی خود نداره و دروغی هم ندارم که بگم. [/B]
پس شما هم از اونها بوديد که خالی بستيد و گفتيد کلاً ؟
چون بنده منظورم کسانی هستند که هميشه خالی بستند که اين کنسول هيچ ايرادی نداره !
اگر غير از اينه پس منظورم شما نبودی

والا ا ینجوری که شما دازی پیش میری میتونم بگم خیلی خیل لطف کردید که نگفتید تمام کنسولهای 360 مشکل دارند. این قضیه یک کلاغ چهل کلاغو شنیدین؟
همه چیز، حتی او شامپوئی که شما میخرید قبل از این که از کارخونه دربیاد تست کیفیتی میشن و اگه مشکلی داشته باشن مسلما وارد بازار نمیشن دیگه چه برسه\به کنسولی مثل 360.
[/B]
کسی يک کلاغ چهل کلاغ نکرد. چيزی که همه ميدنن حالا خيلی ها خودشون رو گول ميکنن خوب اهميت نداره !
بنده برای شامپو زياد زياد 15 تومان ميدم.
اما برای کنسول بالای 450 !
فرق ميکنه ؟ حتماً نميکنه برات
استفاده نامناسب از هر چیزی حتی همون شامپو هم باعث خرابی هر کالائی میشه.
میخوام بدونم تا حالا هیچ کنسولی بجز 360 خراب نشده؟ مثلا تا حالا 1 دونه PS3 هم خراب نشده؟[/B]
خوبه ديگه، جديداً هم ياد گرفتيد استفاده نه مناسب.
ببينم قرار نيست اين شرکت ميکروسافت برای کنسولش شخصيت آقای ايمنی رو درست کنه ؟:laughing:

شاید بعضی ها پیش خودشون فکر کنن که چرا پس مثلا PS3 اینقدر آمار خرابی نداره.
خب مسلما بدونید وقتی تا حالا 360 بیشتر از 3 برابر PS3 فروش داشته حداقل بیشتر گزارش از خرابی این کنسول میشه. مثلا تو همین انجمن ما. شاید از هر چهار پنج نفری که 360 دارن یه نفر PS3 داره. اینو میتونید خیلی راحت از چککردن پستهای انجمنها بفهمید. خب وقتی یه کنسول اینقدر کم فروش داشته مثلما آمار خرابیش هم پائیتره. اینو با یه دو دو تا چهار تا میشه فهمید.
[/B]
جدی ميگی ؟ يعنی يک نفر داره؟
ميخوای الان اسم چند تا user رو بگم که دارن حدودا 15 به بالا ميشه

اگر 1/3 360 خريدن، شما بگرد ببين بين 1/3 چند نفر کنسولشون خراب شده

البته این قضیه PS3 فقط یه مثال بود. لطفا فن بویها شلوغش نکنن. گفتم یه مثال بزنم که روشن بشید چرا بیشتر از خرابی360 میشنویم تا کنسولهای دیگه.
[/B]
خوب شد گفتی مثال بود، و الی به درک و فهم شما ميشد شک کرد

من مطمئنم تو این چند میلیون آدمی که 360 خریدن حداقل نصفشون اینقدر عقل داشتن که بدونن خریدش ریسک بالائی داره یا نه !!!
کسی نگفت اونها عقل ندارن.
من حرفم اين بود که آدم چرا بايد بابت چيزی پول بده که مطمئن نباشه.
مطمئناً اگر خيلی روشن اينجا اطلاع رسانی بشه. خيلی از کسايی که پول ميدن
:laughing:برای خريد کنسول حالا با 1000 تا آرزو يک شبه اينطوری نشه !
حد الاقل ريسکش رو بدونن. نه اينکه پست های 4 تا فن بوی گوش بدن و جو گير بشن!

شماهم لطفا جو رو متشنج نکن و تا یکی پیدا شد که کنسولش خراب شده این و اون رو به دروغگوئی متهم نکن و برای کسی هم متاسف نباش.
[/B]
کاشکی فقط 1 نفر بود !:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:

همچين ميگی جو رو متشنج نکن انگاری ميکروسفت بخش فروش رو داده به شما ! تو هم داری ضرر ميدی.:laughing:
عزيز جان اگر آعصاب نداری اينطوری ميخوای چشت رو ببندی حرف بزنی، مجبور نيستی بحث کنی.

راجع به تاسفم، خوب من منظورم اونهايی بود که چشم بسته حرف ميزنن اگر شما هم جزوشی. خوب برای شما هم متأسفم !!!

------------------------------

PS :
شما همونی نبودی که داری کنسولتو ميفروشی ؟

يه چيزی که خيلی جلب توجه کرد تو پستت اين بود :
کلا از این 1 ماه و 24 روز فقط همون 24 روزش از کنسول استفاده شده چون تو این مدت من حدودا 1 ماه مسافرت بودم.
باز هم بگم کنسول و قطعاتش بسیار نو هستن و هیچ مشکلی ندارن. کلا از کنسول هم بسیار راضی هستم چون بسیار آروم و بی سروصدا کار میکنه و تا حالا همه بازیهائی که داشتم که انواع مختلف بوده رو بخوبی اجرا میکنه.
دلیل فروش: خوشبختانه یا متاسفانه بمدت چند سالی میرم خارج از کشور و کسی هم خونمون از این کنسول استفاده نمیکنه. میخوام بمحض رسیدن یک کنسول الیت کپی خورنشده بخرم و چند بازی اوریجینال برای لایو. البته الان چند تا بازی اوریجینال دارم که نمیفروشمشون و نگهشون میدارم. البته یه دسته بیسیم اضافه هم دارم که اونم نگه میدارم.

کنسول 360 اروم و بی سر و صدا هست ؟؟؟ اينو حتی فن بوی ها هم ميدونن که سر و صدايی زياد داره، شما سوپر فن بوی هستيد

آخرین ویرایش:
ببينم قرار نيست اين شرکت ميکروسافت برای کنسولش شخصيت آقای ايمنی رو درست کنه ؟

خيلي بهتر بود درست ميكرد !! :laughing:

از بين كساني كه كنسولشون خراب شده اكثرا تاريخ كنسول مال قبل فوريه 2006 بوده . نميگم بعد فوريه كسي مشكل نداشته ولي بعد فوريه كمتر بوده تا قبل اين تاريخ .

اگه سعي كنيد كنسولي بخريد كه تاريخش مال اواخر 2006 يا ساخت سال 2007 باشه خيلي ريسكش كمتره (بازم نمي گم مشكل نداره، چون مايكروسافت آشغال ميزنه، نه كنسول) كه بخواي كنسول سال 2005 رو بخري !! :laughing:

خوب چي بگم اينقدر تو اين انجمن از خرابي اين كنسول شنيدم ديگه مي ترسم حتي تو محيط داشبوردش برم

من اول مثل شما ميترسيدم ولي وقت فن خريدم . خيلي تاثير داشت اصلا قابل مقايسه با زماني كه فن نداشت نبود. حالا ديگه راحت 3 تا 4 ساعت ميشينم بازي ميكنم اصلا بيش از حد داغ نميكنه !!
فقط يه چيزي هم بگم اگه فن نداري افقي نذار كه گرماش بيشتر ميشه . من وقتي فن نداشتم عمودي ميذاشتم. اما حالا كه فن گرفتم افقي ميذارم كه به لنز فشار نياد.

ببينم قرار نيست اين شرکت ميکروسافت برای کنسولش شخصيت آقای ايمنی رو درست کنه ؟
شما خودت به راحتی میتونی آقای ایمنی رو کنسولت سوار کنی..ديگه احتياجی به مايکرو نيست

سلام به همگی
آقای Parsian-Soft.IR شما مثل اینکه به زور میخوای بگی این کنسول خرابه.;)
شرکتی مثل مایکروسافت هیچ موقع دستگاه خراب نمیده بیرون ممکنه کیفیت قطعات پایین باشه ولی دیگه اینجوریکه شما میگی ریسک خیلی بالایی داره ,اینجوری نیست
تازه از این گذشته ببین چه مدتی است که این تاپیک بالا نیومده بود:laughing: و فقط چند نفر اومده بودند قیمت میپرسیدند ولی از کنسول خراب شده خبری نبود.
شما با اطلاعات قدیمی داری نتیجه گیری میکنی لطفا از کسانی که نسبتا جدید 360 گرفتن درباره خرابی کنسولشون یه آماری بگیر بعد نتیجه گیری بکن;)

شما خودت به راحتی میتونی آقای ایمنی رو کنسولت سوار کنی..ديگه احتياجی به مايکرو نيست
يه بيل گيتسه 3D هستش :laughing:
بايد از لايو دانلود كني:laughing:
1600 پوينت پولشه:laughing:
--------------
ولي واقعا 360 به يه Help مسه آقاي ايمني احتياج داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or