سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برای منم اتفاق افتاده البته 2 دفعه بعد که خاموش روشن کردم مشکلی نداشته الان یه 6 7 ماهی هست دارم مشکلی نداشته بعد از چند ساعت دستگاهت هنگ کرده بعدش تصویر هم بهم ریخت یا نه؟ راستی کیفیت دیسکهای nextgen حرف نداره حتما امتحان کنید

بعد از نیم ساعت تو گاست ریکون 2 بود تصویر بهم نریخت ولی ثابت شد . خاموش روشن کردم درست شد یک ساعتی هم باهاش بازی کردم مشکلی پیش نیومد . من 5/1 ساعت بیشتر با کنسول بازی نمی کنم انقدر ترسوندنمون که با سلام وصلوات بازی میکنم :eek:

بعد از نیم ساعت تو گاست ریکون 2 بود تصویر بهم نریخت ولی ثابت شد . خاموش روشن کردم درست شد یک ساعتی هم باهاش بازی کردم مشکلی پیش نیومد . من 5/1 ساعت بیشتر با کنسول بازی نمی کنم انقدر ترسوندنمون که با سلام وصلوات بازی میکنم :eek:

دقیقا من همین مشکل را دارم البته در بازی Dead Rising چند بار که تصویر ثابت می مونه خاموش و روشن می کنم درست میشه بهتره که کنسولهایمان را با هم مقایسه کنیم ببینیم چه وجه مشترکی دارن مال من پال است درایو سامسونگ نوع دی وی دی هم دیتارایت است

یه مورد جالب و مشکوک اینه که من تا حالا بالای 10 تا کنسول دیدم که همه تاریخ تولیدشون
29/11/2006 بود شاید به خاطر یه بار بزرگ بوده که همه این تاریخ یکی وارد کرده یا شایدم ... نمیدونم:confused: نظرتون چیه

یه مورد جالب و مشکوک اینه که من تا حالا بالای 10 تا کنسول دیدم که همه تاریخ تولیدشون
29/11/2006 بود شاید به خاطر یه بار بزرگ بوده که همه این تاریخ یکی وارد کرده یا شایدم ... نمیدونم:confused: نظرتون چیه

مشکوک نیست چون من از دبی گرفتم :biggrin1:

بچه ها يه توصيه بهتون میکنم حتماً جدی بگيريد....
اگه دوست نداريد اینتر کولر واسه دستگاتون بزاريد ولی حتماً ، حتماً يه محافظ واسه
دستگاتون بزاريد....فقط من ايينو میدونم که اگه من الان محافظ نداشتم امروز دستگام
به باد رفته بود....خدا رحم کرد.....:closedeyes:

سلام به تمامي آقايون.
مي خواستم بدونم كه اين دكمه ي زير جاي مموري براي چيه.فقط ميدونم error رو مشخص مي كنه.ميخوام بدونم هر چراغ براي كدوم errorهست.يك توضيح كلي مي خوام.لطفاً.متشكر.;)

بچه ها يه توصيه بهتون میکنم حتماً جدی بگيريد....
اگه دوست نداريد اینتر کولر واسه دستگاتون بزاريد ولی حتماً ، حتماً يه محافظ واسه
دستگاتون بزاريد....فقط من ايينو میدونم که اگه من الان محافظ نداشتم امروز دستگام
به باد رفته بود....خدا رحم کرد.....:closedeyes:

محافظ دیگه چیه ؟

دقیقا من همین مشکل را دارم البته در بازی Dead Rising چند بار که تصویر ثابت می مونه خاموش و روشن می کنم درست میشه بهتره که کنسولهایمان را با هم مقایسه کنیم ببینیم چه وجه مشترکی دارن مال من پال است درایو سامسونگ نوع دی وی دی هم دیتارایت است
ببينم شما از مانيتور استفاده مي كنيد؟
اگر از مانيتور استفاده مي كنيد سيم مانيتور وقتي كه رو هوا باشه يا در حال تكون خوردن باشه آره تصوير به هم ميريزه. و لي اگه نه از TV استفاده مي كنيد نمي دونم.

محافظ دیگه چیه ؟

بله منظورم محافظ برق هست...که نوسانات برق رو کنترل میکنه
امروز در ظرف 2 ، 3 ثانيه 3 4 بار پشته سره هم نوسانات شد که واقعاً اگه اين محافظ
رو من نداشتم الان دستگام نميدونم چه بلايی سرش میيامد.....

بله منظورم محافظ برق هست...که نوسانات برق رو کنترل میکنه
امروز در ظرف 2 ، 3 ثانيه 3 4 بار پشته سره هم نوسانات شد که واقعاً اگه اين محافظ
رو من نداشتم الان دستگام نميدونم چه بلايی سرش میيامد.....
البته این مشکلات بعضی وقت ها پیش میاد (در اثر جوش کاری هم پیش میاد) ولی خب همیشه این طور نیتس که دستگاه ها بترکن!! ما هم یه زمانی خیلی نوسان داشیتم ولی هیچی نشد البته بگم که شاید 360 فرق کنه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or