سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آيا فقط تو يك مرحله خاص گير ميكنه ؟
اگه جواب مثبت باشه به گمانم بايد ايراد از ديسكت باشه در ضمن فقط تو همين بازي مشكل داري ؟

نه یه بار اولین باری که زامبیها را دیدیم یه بار بعد از فرار کردن از دستشان .
اره فقط تو همين بازي مشكل دارم.

اون که پیغام clean disk را میده که خب مشخصه به خاطر کثیفی سی دی هستش برای منم تو بلو دراگون چند بار این پیام را داد .اما هنگ کردن قضیش فرق میکنه و به خاطر مشکلات سخت افزاری خود کنسول هستش .
اما واقعا که مایکروسافت با این کنسول ساختنش گند زده .شما دقت کنید اکثر کسانی که کنسولشان مشکل داره کمتر از 6 ماه نیست که کنسول خریدن.حالا این کنسول چه طور میتونه 4 تا 5 سال کار کنه خدا میدونه

اون که پیغام clean disk را میده که خب مشخصه به خاطر کثیفی سی دی هستش برای منم تو بلو دراگون چند بار این پیام را داد .اما هنگ کردن قضیش فرق میکنه و به خاطر مشکلات سخت افزاری خود کنسول هستش .
اما واقعا که مایکروسافت با این کنسول ساختنش گند زده .شما دقت کنید اکثر کسانی که کنسولشان مشکل داره کمتر از 6 ماه نیست که کنسول خریدن.حالا این کنسول چه طور میتونه 4 تا 5 سال کار کنه خدا میدونه

بله منم یه بار تو بازی gow همین که بازی اومد و نوشت epic game یهو یه error اومد که نوشته بود یا دیسک خرابه یا کثیفه و یعد آدرس اینترنتی ساپورت سایت xbox داده بود من بعد اینکه یکم تمیزش کردم درست شد و به قول ایشون هنگ کردن بازی ربطی به دیسک نداره
اگه شما درست از کنسول محافظت کنی و روزی 2 ساعت تا 3 ساعت بازی کنی تا 2 سال :eek: :laughing: قطعا باید دووم بیاره :cheesygri

نه یه بار اولین باری که زامبیها را دیدیم یه بار بعد از فرار کردن از دستشان .
اره فقط تو همين بازي مشكل دارم.

البته شاید اشکال از بد رایت کردن فروشنده که به شما داده هم باشه
مثل بازی god of war که اگه بد رایت بشه یه جاییش بالاخره هنگ میکنه من خودم 4 تا از این بازی رو دارم 2 تاش ورباتیم هست که همش به غیر یکیش خرابه و یه قسمت از بازی هنگ می کنه :eek:

البته شاید اشکال از بد رایت کردن فروشنده که به شما داده هم باشه
مثل بازی god of war که اگه بد رایت بشه یه جاییش بالاخره هنگ میکنه من خودم 4 تا از این بازی رو دارم 2 تاش ورباتیم هست که همش به غیر یکیش خرابه و یه قسمت از بازی هنگ می کنه :eek:

من این بازی را از تکاوچ گرفتم هیچ خش یا کثیفی نداشت از طاهر که پرسیدم گفت باید لنز را تنظیم کنی

شما اون بازي رو بصورت استمپري (مالزي) تهيه كن اگه ديدي مشكلي پيش نيومد ايراد ازين بازي تكاوچ هست. حالا مگه اون بازي چه چيز دندونگيري هست:cheesygri

می شه بگید چطوری خش گیری کردی؟:confused:
با همون خشگیرهای برقی که پدال داره و به سرعت دیسک رو میچرخونه (این کار باعث میشه اون کرم مخصوصی که روی دیسک ریختی توی همه ی خط و خشهای دیسک بره و دیسک رو تمیز کنه ) :cheesygri

من این بازی را از تکاوچ گرفتم هیچ خش یا کثیفی نداشت از طاهر که پرسیدم گفت باید لنز را تنظیم کنی

معمولاً ديسکت های اييشون مورد دارن..بنده هم از قبل يه dead rising و call of duty 3 داشتم
که 2 تاشون تو load بازی گير میکردن !! با عوض کردن ديسکت ديگه دچار همچين مشکلی
تو اين بازيها نشدم !

معمولاً ديسکت های اييشون مورد دارن..بنده هم از قبل يه dead rising و call of duty 3 داشتم
تو اين بازيها نشدم !

من هم از ایشون 3 تا بازی خریدم هر 3 پر خش بود و یکیش هم خراب بود اصلا فرستادم برام تعویض کرد :confused:

تو اين بازيها نشدم !

می تونی dead rising را بهم بفروشی. دستگاه من پال است. اگر به دستگاه من نمی خوره
جایی را به من معرفی کن که تو ازش خرید کردی و سالم بود
ممنون
09163813762 پوریا مددی

می تونی dead rising را بهم بفروشی. دستگاه من پال است. اگر به دستگاه من نمی خوره
جایی را به من معرفی کن که تو ازش خرید کردی و سالم بود
ممنون
09163813762 پوریا مددی

95% ديسکت های من مالزی هستند.....و تا حالا به هيچ عنوان تو اين چندينو چند ماهه
يه بارم نشده باهاشون تو بازی به مشکل بخورم...
خودم dead rising رو به مبلغ 10 تومن خريداری کردم...ولی الان 6 تومان میفرشم...
فقط دقت کن که ديسکت من مالزی هست ، چينی نيست...ديسکت های چينی رو تو بازار میتونی
با مبلغ 6 تومان هم بخری...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or