سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
احتمالا بايد سشوار صنعتي بشه در ضمن شما قبل اين مشكل از فن اضافي استفاده ميكرديد يا نه؟

سعید جان این دوستمون میگه روزی 1 ساعت بیشتر بازی نمی کنم توی این 1 ساعت فشاری به دستگاه نمیاد که بخواد داغ کنه و مشکل براش پیش بیاد . در ضمن این دوستمون نگفته دستگاهش مال چه تاریخیه ،چند وقته گرفتش و آیا از زمان خرید دستگاه همین مقدار باهاش بازی کرده(1 ساعت)

سعید جان این دوستمون میگه روزی 1 ساعت بیشتر بازی نمی کنم توی این 1 ساعت فشاری به دستگاه نمیاد که بخواد داغ کنه و مشکل براش پیش بیاد . در ضمن این دوستمون نگفته دستگاهش مال چه تاریخیه ،چند وقته گرفتش و آیا از زمان خرید دستگاه همین مقدار باهاش بازی کرده(1 ساعت)
تقریبا 3 ماهه خریدم
1 روز درمیون نهایتا 1 ساعت بازی می کنم

آقامهدي كنسول 360 دقيقا بعد از يك ساعت يا شايدم كمتر به حداكثر دماي خودش ميرسه. من يكبار دستگاهمو بدون هيچ قابي و روي برد خالي امتحان كردم باورتون نميشه همينكه دستگاهو روشن ميكردم بعد از 10 ثانيه Heatsink -GPU به قدري داغ ميشد كه نميتونستم تصور كنم .
بگذريم
من فكر ميكنم به احتمال زياد اين Crash ها يا هنگ كردن هايي كه قبل از ارور سه چراغ دستگاه شما به اون دچار شد مربوط ميشه به مشكل گرمايي يعني به احتمال زياد متاسفانه دستگاهتون مشكل گرمايي داره و با گرم شدن هوا بد از بدتر شده و متاسفانه شايد پايه هاي BGA مربوط به Gpu يا نقاط ديگه ول شدن. البته تنها راه حل ارورسه چراغ فعلا همين سشوار صنعتي هست.
موفق باشيد

دوست عزیز کنسول ایشان بعد از 1 دقیقه از روشن شدن به مشکل برخورده دقیقاً زمانی که بازی رو میخواسته اجرا کنه به نظر من این نمیتونه مشکل گرمایی باشه چون آخرین باری هم که کنسولو خاموش کرده سالم بوده شاید مشکل از بازی بوده یا از درایو (البته این نظر منه)

دوست عزیز کنسول ایشان بعد از 1 دقیقه از روشن شدن به مشکل برخورده دقیقاً زمانی که بازی رو میخواسته اجرا کنه به نظر من این نمیتونه مشکل گرمایی باشه چون آخرین باری هم که کنسولو خاموش کرده سالم بوده شاید مشکل از بازی بوده یا از درایو (البته این نظر منه)

دوست عزيز مشكل گرمايي كنسول در بازه زماني خاصي باعث شده كه كنسول هم ابتدا به ساكن Crash كنه (من نميتونم با قاطيعت بگم مشكل گرمايي داره ولي با توجه به توضيحاتي كه ايشون دادن و دستگاه من هم همين مشكلو داشت گفتم مشكل گرمايي). كلا در بعضي از موارد كنسول در 2 ساعت اول هنگ ميكرد دفعه بعدي در 1 ساعت اول و به همين ترتيب زمان هنگ كردن كاهش پيدا ميكنه تا به ارور سه چراغ برسه. اين مساله ربطي به درايو نداره چون اگه بود پيغام Unreadable Disk Or Clean Disk ميداد.
دوست عزیز کنسول ایشان بعد از 1 دقیقه از روشن شدن به مشکل برخورده دقیقاً زمانی که بازی رو میخواسته اجرا کنه به نظر من این نمیتونه مشکل گرمایی باشه
نگاه كن اين كه كنسول در 1 دقيقه يا حتي 1 ثانيه پس از روشن كردن هنگ ميكنه نشانه ايراد Hadrware هست مشكل گرمايي اونطور نيست كه مثلا بياين 5 ساعت بازي كنيد بعد به مشكل بربخوره اين مشكل ممكنه حتي بعد از نيم ساعت اونهم به تعداد دفعات مختلف كه از كنسول استفاده ميكنيد بوجود بياد

بچه ها همین 30 دقیقه پیش داشتم بازی gow رو hardcore می کردم یهو دیدم تلویزیون خاموش شد مانیتور خاموش شد دسته لرزید چشم به کنسول افتاد دیدم یهو 3 چراغ قرمز :evil: داد و برق رفت دعا دعا می کردم چیزیش نشده باشه خیلی اعصابم خورد شده بود همین که برق اومد رفتم روشنش که کردم دیدم هیچ مرگش نیست حالا خواستم بگم که حتما چون تو تابستون هستیم و نوسان برق هم زیاد بچه ها حتما یه محافظ واسه کنسولتون بگیرید من تصمیم گرفتم تا عصر بازی نکنم برم یه محافظ بگیرم واسش راحت بشینم بازی کنم
بچه ها این 3 چراغ قرمزی که داد عواقبی بعدش نداره که باعث خراب شدن کنسول بشه ؟؟

يعني اول سه چراغ داد بعد برق رفت؟
اگه اينجوري باشه برق منطقه شما حالا به هر دليلي كه بوده Auto/V شده بوده و نوسان پيدا كرده و مطمئنا Error كه داده بخاطر همين نوسانات بوده چون يكي از عواملي كه باعث Error سه چراغ ميشه همين تغييرات مربوط به ولتاژ هست. (آقا علي) شما خيلي مواظب دستگاهت باش چون 360 متاسفانه آداپتورش داخل Board تعبيه نشده همين مساله باعث شده كه در مقابل تغييرات ناگهاني برق خيلي ضربه پذير باشه (البته اين يكي از عوامل نه چندان مهم هست) و طراحي برد هم خيلي نقش داره. به همين دليل شما حتما يك محافظ برق ( ترجيحا محافظ يخچال ) تهيه كنيد ولي اگه UPS ميگرفتين عالي ميشد .

اگه اینجوری باشه قبل اینکه 360 من اینجوری بشه برق نوسان داشت کل 360 خاموش شد و فقط چراغ سبز وسط کلید روشن/خاموش روشن موند ولی بعدش مشکلی نداشت تا اینکه فرداش اینجوری شد
می تونه از این باشه؟

شما مطمعني كه ارور كدتون 0102 هستش؟
يك چيز كلي بگم : اگه بعد اينكه برق رفت و دستگاهتون روشن شد و چند ساعتي هم بازي كرديد و مشكلي نداشتيد اون موقع ميشه گفت كه خداروشكر 360 شما بر اثر رفتن برق هيچ مشكلي براش پيش نيومده ولي اگه برق بره و دستگاهتونو روشن كرديد ديديد مشكل سه چراغ هست ميشه گفت كه اونموقع مشكل از برق بوده كه اگه اشتباه نكرده باشم ارور كدشم اينه : 0003
موفق باشيد

موقع بازي برقمون قوي ضعيف شد بعد از اون ديگه هروقت بازي ميندازم بالا يه پيام مياد كه ميگه بايد Cd رو با يه پارچه نرم تميز كنيد و دوباره سعي كنيد. لطفا يكي منو راهنمايي كنه درضمن ما لنز دستگاه رو تميز كرديم و لي بازم همون جوري بود.

بچه ها همین 30 دقیقه پیش داشتم بازی gow رو hardcore می کردم یهو دیدم تلویزیون خاموش شد مانیتور خاموش شد دسته لرزید چشم به کنسول افتاد دیدم یهو 3 چراغ قرمز :evil: داد و برق رفت دعا دعا می کردم چیزیش نشده باشه خیلی اعصابم خورد شده بود همین که برق اومد رفتم روشنش که کردم دیدم هیچ مرگش نیست حالا خواستم بگم که حتما چون تو تابستون هستیم و نوسان برق هم زیاد بچه ها حتما یه محافظ واسه کنسولتون بگیرید من تصمیم گرفتم تا عصر بازی نکنم برم یه محافظ بگیرم واسش راحت بشینم بازی کنم
بچه ها این 3 چراغ قرمزی که داد عواقبی بعدش نداره که باعث خراب شدن کنسول بشه ؟؟
مگه شما برای گل محمدی 60 فن نخریدین ؟
چه برای گل محمدی 60 و چه برای هر کنسولی باید از اول به فکر یک محافظ باشین
چیزی که باعث می شه ارور 3 چراغ بده گرمای زیاد هست و به مرور بورد گل محمدی 60 تاب بر میداره و باید با سشوار صنعتی رفت تو کارش , البته اگه چیزیش نسوخته باشه درست می شه
شما از الان به فکر یک فن خوب باشید (دست ساز) نه اینتر کولر چون اونقدرم خوب نیست یا اینکه بدین فن دستگاه رو 12 ولت کنن براتون
GOOD LUCK

hotgoal جان ماله منم اول اینجوری شد بعد از یه مدت نا امیدت نکنم 3چراغ میده با ارور کد 0003 که هیچ کی تو ایران نمیتونه درست کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or