موقع بازي برقمون قوي ضعيف شد بعد از اون ديگه هروقت بازي ميندازم بالا يه پيام مياد كه ميگه بايد Cd رو با يه پارچه نرم تميز كنيد و دوباره سعي كنيد. لطفا يكي منو راهنمايي كنه درضمن ما لنز دستگاه رو تميز كرديم و لي بازم همون جوري بود.
کنسول من یه مشکل تازه پیدا کرده .بعد از اینکه خطا 3 چراغ قرمز درست شده تا چند روز دستگاه خوب کار میکرد اما دیروز وقتی بازی کردم بعد از 10 دقیقه بازی هنگ کرد. دوباره که restart کردم دستگاه دوباره روشن شد اما بازم بعد از 10 دقیقه بازی هنگ کرد. خبری هم از 3 چراغ قرمز نیست و دستگاه بعد از restart کردن به راحتی روشن میشه.اما نکته جالب اینجاست که دستگاه تو محیط داشبرد اصلا هنگ نمیکه .من تا 1 ساعت هم امتحان کردم و تو محیط داشبرد بودم و مشکلی پیش نیومد. یعنی میشه مشکل از هک frimware باشه کسی اگه اطلاعاتی داره بگه .
سلام. هنگ کردن در بازی ها بعد از چند ساعت میتونه از دیسک باشه یا نه؟؟
آخه من فقط تو یه بازی اون برای اولین بار دستگاه هنگ کرد ولی تو بقیه بازی ها بعد از 3 تا 4 ساعت هم هنگ نمیکنه به نظر خودم از دیسکه چون دیسک بازی خیلی خش داره البته Verbatim هستش ولی خیلی خش داره!
آخه من فقط تو یه بازی اون برای اولین بار دستگاه هنگ کرد ولی تو بقیه بازی ها بعد از 3 تا 4 ساعت هم هنگ نمیکنه به نظر خودم از دیسکه چون دیسک بازی خیلی خش داره البته Verbatim هستش ولی خیلی خش داره!
آيا فقط تو يك مرحله خاص گير ميكنه ؟بازی Dead Rising من هم وسط بازی پیغام Clean Disc میدهد اگر دوباره بزنم دیگر اجرا نمی کند
مال من Pal است مشکل چیست؟