سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امان از دست این کنسول عجیب و غریب حیف این همه بازی مشتی که نمیشه ازشون گذشت
ای کاش الایت اینطوری نباشه اگه نه من نمی دونم دیگه باید چیکار کنم...

واقعا جای افسوس داره حیف این همه بازی توپ که واسه 360 بیاد :(
گریمونو در اورده دیگه :((

به نظز من micro با این کنسول ساختنش اعتبار خودش رو خراب کرد !
معلوم نیست چه گندی زده !!!!!!!
اگه این کنسول ساخت ایران هم بود فکر کنم بهتر از این از اب درمیومد :mad:

موقع بازي برقمون قوي ضعيف شد بعد از اون ديگه هروقت بازي ميندازم بالا يه پيام مياد كه ميگه بايد Cd رو با يه پارچه نرم تميز كنيد و دوباره سعي كنيد. لطفا يكي منو راهنمايي كنه درضمن ما لنز دستگاه رو تميز كرديم و لي بازم همون جوري بود.

اين حدس من هست . به علت رفتن برق شايد Ray-Laser(ديود لنز) و Engine اپتيك درايوتون مشكل پيدا كرده البته تا از نزديك نديد نميشه نظري داد ولي ما تو Ps2 همچين جريانهايي داريم مخصوصا تو Slim ها چون نوع لنز اونا از نوع Flat هست مشكلات زيادي بر اثر تغييرات ولتاژ بوجود مياد.
موفق باشيد

کنسول من یه مشکل تازه پیدا کرده .بعد از اینکه خطا 3 چراغ قرمز درست شده تا چند روز دستگاه خوب کار میکرد اما دیروز وقتی بازی کردم بعد از 10 دقیقه بازی هنگ کرد. دوباره که restart کردم دستگاه دوباره روشن شد اما بازم بعد از 10 دقیقه بازی هنگ کرد. خبری هم از 3 چراغ قرمز نیست و دستگاه بعد از restart کردن به راحتی روشن میشه.اما نکته جالب اینجاست که دستگاه تو محیط داشبرد اصلا هنگ نمیکه .من تا 1 ساعت هم امتحان کردم و تو محیط داشبرد بودم و مشکلی پیش نیومد. یعنی میشه مشکل از هک frimware باشه کسی اگه اطلاعاتی داره بگه .

کنسول من یه مشکل تازه پیدا کرده .بعد از اینکه خطا 3 چراغ قرمز درست شده تا چند روز دستگاه خوب کار میکرد اما دیروز وقتی بازی کردم بعد از 10 دقیقه بازی هنگ کرد. دوباره که restart کردم دستگاه دوباره روشن شد اما بازم بعد از 10 دقیقه بازی هنگ کرد. خبری هم از 3 چراغ قرمز نیست و دستگاه بعد از restart کردن به راحتی روشن میشه.اما نکته جالب اینجاست که دستگاه تو محیط داشبرد اصلا هنگ نمیکه .من تا 1 ساعت هم امتحان کردم و تو محیط داشبرد بودم و مشکلی پیش نیومد. یعنی میشه مشکل از هک frimware باشه کسی اگه اطلاعاتی داره بگه .

میشه بگی مشکل 3 چراغ قرمز به چه دلیل بوده ؟

سلام. هنگ کردن در بازی ها بعد از چند ساعت میتونه از دیسک باشه یا نه؟؟
آخه من فقط تو یه بازی اون برای اولین بار دستگاه هنگ کرد ولی تو بقیه بازی ها بعد از 3 تا 4 ساعت هم هنگ نمیکنه به نظر خودم از دیسکه چون دیسک بازی خیلی خش داره البته Verbatim هستش ولی خیلی خش داره!

آخه من فقط تو یه بازی اون برای اولین بار دستگاه هنگ کرد ولی تو بقیه بازی ها بعد از 3 تا 4 ساعت هم هنگ نمیکنه به نظر خودم از دیسکه چون دیسک بازی خیلی خش داره البته Verbatim هستش ولی خیلی خش داره!

تو loading هنگ شد؟

بازی Dead Rising من هم وسط بازی پیغام Clean Disc میدهد اگر دوباره بزنم دیگر اجرا نمی کند
مال من Pal است مشکل چیست؟

بازی Dead Rising من هم وسط بازی پیغام Clean Disc میدهد اگر دوباره بزنم دیگر اجرا نمی کند
مال من Pal است خش هم ندارد مشکل چیست؟

مال من Pal است مشکل چیست؟
آيا فقط تو يك مرحله خاص گير ميكنه ؟
اگه جواب مثبت باشه به گمانم بايد ايراد از ديسكت باشه در ضمن فقط تو همين بازي مشكل داري ؟

سلام
به احتمال زیاد مشکل شما از دیسک هست من هم این مشکل رو با CARBON داشتم ولی با 1 بار خش گیری درست شد نگران نباش ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or