سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من وقتی بازی آبلیویون رو گزاشتم یه پیامی داد که نوشته بود: clean disk و restart concolوازاینجور چیزا صفحات قبل رو هم خوندم ولی به جوابم نرسیدم دی وی دی دیگه ای که هیچگونه خشی نداشت رو گذاشتم بعد 5 دقیقه بازی کردن این پیام رو آورد.... از دتا رایت استفاده میکنم و کنسول هم افقی گذاشتم.................. مشکل از چیه؟ قیمت لنز چقدره همینطور هزینه نصبش؟!
ممنون.:love:

خواهشا کمک کنید هر دیسکی میزارم ارور clean disk میده که اصلا خش ندارن بعد 5 دقیقه بای کردن این پیامو میده... اشکال از لنزشه؟ با تنظیم لنز حل میشه؟ و اینکه اگه میشه آموزش تنظیم لنز رو بزارید تا خودمون بکنیم.ممنون:(

خواهشا کمک کنید هر دیسکی میزارم ارور clean disk میده که اصلا خش ندارن بعد 5 دقیقه بای کردن این پیامو میده... اشکال از لنزشه؟ با تنظیم لنز حل میشه؟ و اینکه اگه میشه آموزش تنظیم لنز رو بزارید تا خودمون بکنیم.ممنون:(

بايد ببری برات تنظيم لنز کنن...

ببینم نمیشه خودمون اینکار رو بکنیم؟! یا اونایی که دی وی دی رام رو تنظیم نز میکنن ببریم؟! با تنظیم لنز کلا حل میشه یا قضیه یتحمل هست؟!:( :((
شما دستگاهتو ببر پيش آقاطاهر ان شاءالله مشكلي نيست.بلاخره هر دستگاهي چه از همون اول يا چند وقت بعد اين مشكلو پيدا ميكنه تو سايت Nextgen كه آقاطاهر از مسوولينش هست راهنماي تنظيم لنز رو گذاشته ولي نميدونم براي چي الان سايتشون باز نميشه حالا خودت يك امتحاني بكن
http://www.nextgen.ir/

آخه من که تهروون نیستم ببرم پیش آقا طاهر... ممنون سعید جان. الان سایتشون برا من وا میشه و اینکه تنظیم لنز رو خودم بکنم مشکلش حل میشه دیگه؟!:confused:

خیلی سخته تنظیم لنز.... یعنی وسایلشو ندارم.:cheesygri یعنی این مشکل برا همه اتفاق میافته؟! ببینم این فروشنده های وسایل برقی که لنز دی وی دی رام معمولی رو تنظیم میکنن میتونن اینو تنظیم کنن و اینکه لنز قیمتش چنده؟!

یعنی باز کنم خطری نیست؟ شما خودتون تا حالا باز کردیدو اینکه برا این مشکل clean disk راهی به جز تنظیم لنز وجود نداره؟

متاسفانه اين يكي از مشكلات عمده 360 هست كه ميشه گفت فقط با تنظيم لنز حل ميشه البته شايد راههاي ديگه اي باشه من يادمه وقتي PS2 يا Dreamcast ام اينجوري ميشد GANE شو ميبردم بالا البته با اين كار عمر لنز نصفه ميشه و توصيه نميشه ولي 360 خوشبختانه اينطوري نيست.
مگه يك فرستادن 360 اونهم با تيپاكس خيلي هزينه داره خب با طاهرجان صحبت كن ببين چي ميشه اگه شد دستگاهتو با تيپاكس براي Nextgen بفرست.
با تشكر

خواستم Graw بازی کنم همه چی تا منوی بازی خوب بود ولی یکدفعه قفل شد
بعد که خاموش کردم خواستم روشن کنم سه چراغ قرمز داد (در حالت عمودی دو چراغ چپ و یک چراغ پایین و سمت راست)
روی صفحه تلویزیون هم هیچی نمی آد
درایو هم انگار کار نمی کنه
حالا چیکار کنم؟

خواستم Graw بازی کنم همه چی تا منوی بازی خوب بود ولی یکدفعه قفل شد
بعد که خاموش کردم خواستم روشن کنم سه چراغ قرمز داد (در حالت عمودی دو چراغ چپ و یک چراغ پایین و سمت راست)
روی صفحه تلویزیون هم هیچی نمی آد
درایو هم انگار کار نمی کنه
حالا چیکار کنم؟
شما کد خطا رو بدست بیارید ببینید چیه. احتمالاً باید 0102 باشه.
روش پیدا کردم کد خطا در صفخات قبلی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or