vayne solidor
کاربر سایت
فکر نکنم زیاد به بعد از فوریه بودن ربط داشته باشه .من اول یدونه uc داشتم تاریخش برای 29 اکتبر 2006 بود که خراب شد رفت پیکارش این اسیا هم که دارم برای می 2006 هستش .
بچه ها من کنسولم که زیاد روشن می زارم بعد از اینکه خاموش می کنم یه صدایی میاد تق تق
بعد از چند ساعتم که سرد میشه روشن می کنم همین صدا میاد
می گم ماله انبساط . انقباض نیست ؟؟
بعضی Tv ها هم اینجوریه
اون چيزي كه من پشت تلفن خدمت شما گفتم X-Clamp بود به معناي "گيره ايكس شكل"پيشنهاد من هم اينه كه ببري پيش آقاطاهر چون از همه لحاظ ايشون OK هستن ولي خواستم يك نكته اي رو اين جا بگم. چندوقت پيش كه من با طاهرجان صحبت ميكردم ايشون گفتن حتي كمپ هاي زير Heatsink هاي CPU - GPU بروي برد تاثير منفي دارن (كمپ ها حالا نميدونم اسمشو درست گفتم يا نه خلاصه اون نگه دارنده هاي ضربدري مانند هستن كه Heatsink هارو نگه ميداره) و تو فرومهاي خارجي توصيه شده بجاي اونها از واشرهايي استفاده بشه كه ضرر اونها كمتره. تمام اين صحبتهام براي اين بود كه حل Error سه چراغ فقط مربوط به سشوار كردن نميشه و بايد خودتون تغييرات اساسي روي برد ايجاد كنين كه بهترين نمونش هم گذاشتن Heatsink روي رمهاست كه اين خيلي به پايداري دستگاه كمك ميكنه.
موفق باشيد
دستگاه موقعي دچار اين مشكل ميشه كه تعداد Overheat ها بالا بره يعني دستگاه هم مشكل گرمايي داشته باشه يا به طور مناسب نگه داري نشه و از فنهاي خنك كننده اضافي استفاده نشه. شما بهترين كاري كه ميتونيد براي نگهداري دستگاهتون انجام بديد خنك نگه داشتن دستگاه هست كه هم ميشه از طريق خود دستگاه مثل 12 ولت كردن فنها و يا گذاشتن Heatsink روي چيپ رمها و هم از خارج اون مثل گزاشتن اينتركولر و گذاشتن دستگاه در مكانهاي باز اين كارو انجام داد.
موفق باشيد
اين دو تا عكس رو كه گرفتم ببينيد :سعید جان اگه داشتی یک عکس از نحوه گزاشتن Heatsink روی چیپ رمها بزاری ؟
نه، با استفاده از چسب مخصوص سر جاشون محكم شدن. البته لطفاً اگه ميخوايد اين بحث رو ادامه بديد، بريد تو تاپيك "مشكلات كنسول". اين بحث زياد به اين تاپيك ربطي نداره.بعد اقا طاهر چجوري سر جاشون مي ايستن؟
پيچ بهشون بستي؟
نیازی به گذاشتن هیت سینک روی رم ها نیست،چون از همین رم ها روی کارت گرافیک استفاده میشه و اکثرا هم بدون هیت سینک هستن و برای اورکلاک کردن رم ها بیشتر روی کارت گرافیک های گران بالای 200 هزار تومان می ذارن...بنظرم فایده چندانی نداره.