سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تروخدا کمک کنید:
بازی های مالزی رو که اصلا Open Tray میده
بازی های ورباتیم رو یا Unreadable Disk میده یا Open Tray
بعضی بازی ها رو هم بعنوان DVD میاره!!
بعضی بازی ها رو از وسط ترک میندازه و میشکونه (حدود یک سانت از وسط هنوز به دیتا نرسیده)

دوست عزیز تمام مشکلاتی که شما میگین مربوط میشه به لنز دستگاه و با تویض لنز مشکل حل میشه و این مشکل هم میتونه استفاده بیش از حد یا مرغوب نبودن جنس دیسک باشه و دیگه هیچ مشکلی نداره
4628.gif

من حدود 4 ماه میشه که 360 مدل اسیا گرفتم تا حالا هم کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم .دیروز هم کنسول صبح تا شب خاموش بود شب که اومدم روشن کنم با 3 چراغ قرمز روبرو شدم .خیلی عجیبه. کد خطای منم 0102 هستش که اونجور که من متوجه شدم یعنی خود کنسول هم نمیدونه مشکل چیه .لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه ممنون میشم.

من حدود 4 ماه میشه که 360 مدل اسیا گرفتم تا حالا هم کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم .دیروز هم کنسول صبح تا شب خاموش بود شب که اومدم روشن کنم با 3 چراغ قرمز روبرو شدم .خیلی عجیبه. کد خطای منم 0102 هستش که اونجور که من متوجه شدم یعنی خود کنسول هم نمیدونه مشکل چیه .لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه ممنون میشم.

از فن هم استفاده میکردی؟
شما از سفت بودن هارد اول اطمينان پيدا کن بعد کابل هارم دونه به دونه چک کن
مشکل خاصی نميتونه باشه....يه دفعه ديگه روشن کن ببين چجوری میشه

از فن هم استفاده میکردی؟
شما از سفت بودن هارد اول اطمينان پيدا کن بعد کابل هارم دونه به دونه چک کن
مشکل خاصی نميتونه باشه....يه دفعه ديگه روشن کن ببين چجوری میشه
تمام کابلها را چند بار در اوردم و دوباره داخل دستگاه قرار دادم .از فن هم استفاده نمیکنم .فکر نکنم مشکل overheat باشه چون گفتم دستگاه چندین ساعت خاموش بود . به هر حال امروز بردم بازار دادم برای تعمیر یارو گفت 30 میگیره تعمیر میکنه با تضمین 1 هفته ای.
من فروم خارجی زیاد خوندم اکثر کسایی که این مشکل را داشتن با سشوار صنعتی مشکلشون حل شده اما موقتی و بعد از چند وقت دوباره خراب شده .میشه گفت کار کنسول دیگه تمومه:(

تمام کابلها را چند بار در اوردم و دوباره داخل دستگاه قرار دادم .از فن هم استفاده نمیکنم .فکر نکنم مشکل overheat باشه چون گفتم دستگاه چندین ساعت خاموش بود . به هر حال امروز بردم بازار دادم برای تعمیر یارو گفت 30 میگیره تعمیر میکنه با تضمین 1 هفته ای.
من فروم خارجی زیاد خوندم اکثر کسایی که این مشکل را داشتن با سشوار صنعتی مشکلشون حل شده اما موقتی و بعد از چند وقت دوباره خراب شده .میشه گفت کار کنسول دیگه تمومه:(

اگه با سشوهاره صنعتی مشکلت حل شه نشون میده دستگات مشکل گرمايی داشته
ولی ای کاش میدادی آقا طاهر برات درست میکرد.....اونجا اصلاً مناسب نيست
واسه تعمير دستگاه

اگه با سشوهاره صنعتی مشکلت حل شه نشون میده دستگات مشکل گرمايی داشته
ولی ای کاش میدادی آقا طاهر برات درست میکرد.....اونجا اصلاً مناسب نيست
واسه تعمير دستگاه

پيشنهاد من هم اينه كه ببري پيش آقاطاهر چون از همه لحاظ ايشون OK هستن;) ولي خواستم يك نكته اي رو اين جا بگم. چندوقت پيش كه من با طاهرجان صحبت ميكردم ايشون گفتن حتي كمپ هاي زير Heatsink هاي CPU - GPU بروي برد تاثير منفي دارن (كمپ ها حالا نميدونم اسمشو درست گفتم يا نه خلاصه اون نگه دارنده هاي ضربدري مانند هستن كه Heatsink هارو نگه ميداره) و تو فرومهاي خارجي توصيه شده بجاي اونها از واشرهايي استفاده بشه كه ضرر اونها كمتره. تمام اين صحبتهام براي اين بود كه حل Error سه چراغ فقط مربوط به سشوار كردن نميشه و بايد خودتون تغييرات اساسي روي برد ايجاد كنين كه بهترين نمونش هم گذاشتن Heatsink روي رمهاست كه اين خيلي به پايداري دستگاه كمك ميكنه.
موفق باشيد

شما برای چی بیخیال شی تا می تونی یه کنسول گیر بیار که
تاریخ ساختش خیلی بروز باشه یعنی از 6 ماه این ورتر نباشه همین

اقا شما گیر دادی ها:mad:
بعد از فوریه باشه هر موقع که می خواد باشه;)
یعنی اگه کنسول واسه یک سال پیش هم باشه ok هست;)

شماها اگه خیلی حساسید، یه سر برید چین کنسول که از کارخونه دراومد همونجور داغ داغ بخرینش. اینجوری میتونید یه سر به دیوار چین هم بزنید. جدا از شوخی "میگویند" بعد از فوریه 2006 باشه بهتره. در ضمن اگه کنسول قبل از این تاریخ به پستتون خورد اصلا نخرید چون میشه حداقل مال 1 سال`و سه چهار ماه پیش. احمال اینکه کنسول استفاده شده باشه زیاده. من فکر کنم اگه کسی الان بگرده کنسول نو قبل از فوریه 2006 پیدانمیکنه. مگه اینکه فروشنده میخواسته Xbox انبار کنه که گرون بشه بفروشه !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or