مشکل منم از نوسان برق بودباید motherboard عوض بشه
من حدود 4 ماه میشه که 360 مدل اسیا گرفتم تا حالا هم کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم .دیروز هم کنسول صبح تا شب خاموش بود شب که اومدم روشن کنم با 3 چراغ قرمز روبرو شدم .خیلی عجیبه. کد خطای منم 0102 هستش که اونجور که من متوجه شدم یعنی خود کنسول هم نمیدونه مشکل چیه .لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه ممنون میشم.
تمام کابلها را چند بار در اوردم و دوباره داخل دستگاه قرار دادم .از فن هم استفاده نمیکنم .فکر نکنم مشکل overheat باشه چون گفتم دستگاه چندین ساعت خاموش بود . به هر حال امروز بردم بازار دادم برای تعمیر یارو گفت 30 میگیره تعمیر میکنه با تضمین 1 هفته ای.از فن هم استفاده میکردی؟
شما از سفت بودن هارد اول اطمينان پيدا کن بعد کابل هارم دونه به دونه چک کن
مشکل خاصی نميتونه باشه....يه دفعه ديگه روشن کن ببين چجوری میشه
تمام کابلها را چند بار در اوردم و دوباره داخل دستگاه قرار دادم .از فن هم استفاده نمیکنم .فکر نکنم مشکل overheat باشه چون گفتم دستگاه چندین ساعت خاموش بود . به هر حال امروز بردم بازار دادم برای تعمیر یارو گفت 30 میگیره تعمیر میکنه با تضمین 1 هفته ای.
من فروم خارجی زیاد خوندم اکثر کسایی که این مشکل را داشتن با سشوار صنعتی مشکلشون حل شده اما موقتی و بعد از چند وقت دوباره خراب شده .میشه گفت کار کنسول دیگه تمومه![]()
بهتره ببری پیش آقا تکاوچ نشون بدی.... بعضی از تعمیرکار ها هم بدتر خراب می کنن....این کنسول ایکس باکس صدای همه را درآورده!
اگه با سشوهاره صنعتی مشکلت حل شه نشون میده دستگات مشکل گرمايی داشته
ولی ای کاش میدادی آقا طاهر برات درست میکرد.....اونجا اصلاً مناسب نيست
واسه تعمير دستگاه
من که نخريده جفت کردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
فکر کنم بيخيال شم بهتره![]()
شما برای چی بیخیال شی تا می تونی یه کنسول گیر بیار که
تاریخ ساختش خیلی بروز باشه یعنی از 6 ماه این ورتر نباشه همین